Regisztráció Elfelejtett jelszó

ELADÓ Ingatlanok

Re: Szőlő Gazdáknak

#279878 Fornit Előzmény: #279873

19,9? kicsit húzósan hangzik. Na jó nagyon. Főleg h a szomszéd telek+présház 5m.

Velencei tónál, Sukorón parasztház 16.5MFT.

#279877 Hathor

Sukorón, a Velencei tó északi partján, 360 m2-es kertben álló, nagyon kedves,nádfedeles 3+fél szobás, 80 m2-es, összközműves, cirkofűtéses, vályogház, fedett verandával eladó. A ház kíváló állapotú, teljesen száraz, amerikai konyhás, zuhanyzós fürdőszobás, az öntözéshez kúttal rendelkező, kis csoda.

Szép kerítés, gyümölcsfák, díszbokrok. Közel a buszmegálló, presszó, cukrászda, üzlet, gyönyörű iskola-óvoda, és hát a tó.

Irányára 16,5 millió

Szőlő Gazdáknak

#279873 Hathor

Káli-medencében, Köveskálon 5000 nm szép szölő és 45 nm-es kétszintes szépen felújított pince-présház 19,9 MFt irányáron.

(felette további 5000 nm szőlő présházzal 5 MFt-ért ugyanattól a tulajdonostól)

Leirása:

Köveskálon 5000 nm területen szépen gondozott szőlő és mellette külön helyrajzi számon 45 nm-es felujított, szép Balaton-felvidéki stílusban épült pince különálló présházzal eladó.

A pincét az 1800-as években építették 40 cm vtg. kőből, majd az utóbbi években teljeskörűen felujították.

A pincét nyaralónak használják, alul tágas konyha van hangulatos nyitott tűzhellyel, WC, kis fürdő, valamint lépcsőfeljáró a tetőtérbe. Fagerendás fafödémes mennyezet van, felül hálórésszel.

Áram van, fúrt kút is van a telken ezt azonban nem használják, meg kell tisztitani. A vizet jelenleg ciszternával biztosítják.

A telekről gyönyörű panoráma nyílik a Káli-medencére.

A telek felett további 0,5 ha szölő is eladó présházzal 5 MFt irányáron. Ha inkább építeni szeretnénk saját elképzelésünk szerint, akkor válasszuk ezt.

Mindkét telek megvásárlásával 1 hektárnyi szölővel gazdálkodhatunk, és még építhetünk is.

Re: Szentendrei szigetek, telkek befektetésnek.

#279869 Zabás Előzmény: #279868

hamarosan elkészül a Szentendrét Szigetmonostorral összekötő kishíd is.

hét poénja :)))

Addig álljunk féllábon :)

Az nem értem, hogy miért nem Dunakeszi felé akarnak nyitni! DK felé lehetne autóhidat is építeni

Szentendrei szigetek, telkek befektetésnek.

#279868 Hathor

Befektetésnek is nagyon jó ingatlanok:

Telkek eladók: Magyarország egyik legszebb vidékén, a Dunakanyarban – Budapesttől 25 km-re, (a 11-es főút mentén, a mindössze 31 km hosszú Szentendrei-sziget, különleges hangulatú, szinte érintetlen természetvédelmi területen, ahol több tó, ritka állat és növényvilág található. A Pilis hegység lábánál, a Duna ölelte kis sziget üdülő övezetébe – nyugalmat és aktív pihenést keresve (lovaglás, kerékpározás, vízi sportok) - egyre több fővárosi költözik ki. - A pihenni vágyó ember partraszáll, és rögtön hatalmába keríti egyfajta „szigetérzés”.

Megközelíthető Tahitótfalu felől a hídon át, Szentendréről a Határcsárda melletti komppal,

és hamarosan elkészül a Szentendrét Szigetmonostorral összekötő kishíd is.

Telkek mérete és áraik:

-694nm, 6.7mFT

-737nm, 7.mFT

-1243nm, 9mFT

-692nm, 6.7mFT

-667nm, 6.2mFT

714nm, 7mFT

Re: nincs cím

#279867 Zabás Előzmény: #279865

Egy igényes, nagyon szép és műszakilag is modernizált összkomfortos parasztház Zircen.

A 900 nm-es telken lévő ház 145 nm-es 4,5 szobás, kétszintes, gyönyörű kertrészletekkel.

Az alsó szinten fagerendás mennyezet van, de felette vasbeton födém, így jön rá a tetőtéri szint.

Nagyon-nagyon hangulatos! Ára: 25 MFt

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/59_nappali_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/67_etkezo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/69_lenti_szoba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/72_lenti_szoba_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/76_lenti_furdo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/udvar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/90_fenti_halo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/85_fenti_furdo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://kepfeltoltes.hu/view/100715/77_nappali_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

#279865 Hathor Előzmény: #279645

Na látom van érdeklődőd a listás ingatlanokról.

Elkezdem akkor bepakolgatni én is, sosem lehet tudni alapon.

Van itt pár szőlőgazda..

Balaton-felvidéken, Révfülöptől nem messze gyönyörű Balatoni panorámával 4400 nm-es telken (fele szölő)

100 nm-es gazdasági épület, melyet nyaralónak alakitottak át és felujitása befejezéshez közeledik. Ígéretes lehetőség.

Ára: 23 MFt, néhány éves részletben is megfizethető.

kétszintes saroküzlet,

#279717 Zabás

Jászai Mari tér alatti - lefelé - kétszintes saroküzlet, amely kiválóan alkalmas pizzeria-palacsintabár-hidegbüfé- vega-étterem céljára.

Vagyis a szellőzés megoldható, de melegkonyhát a ház nem engedélyez.

Jelen formájában banki/pénzintézeti/szolgáltató tevékenységre is alkalmas, biztonsági berendezések kiépítve.

De pizzeria, stb. céljára való bérlés esetén sem túl sok átalakítás lenne szükséges.

A helyiség földszintje 86 nm, két elelgáns bejárattal rendelkezik.

Az alagsor 54 nm, belmagassága 2,8 m,

fűtés-szellőzés kiépítve.

Bérleti díjra irányár 550 e Ft, de rugalmas a bérleti díj, bérleti időszaktól függően.

Hozzá bérelhető a mellette lévő földszinti 74 nm-es üzlethelyiség is.

Minden megoldásra nyitottak vagyunk, az üzlethelyiségek eladására is.

Re: Balatonfüreden, történelmi villanegyed

#279710 Zabás Előzmény: #279706

persze senkit sem lebeszélni akarok a nagy irodákról, ez az én esetem volt, ezt tudom, hogy 100%-ig megtörtént, lehet hogy csak egyedi eset volt és mindenki más normális, de ez nekem is tanulságos eset volt.

Vannak ismerősök akik ezekben dolgoztak, de ezek a dolgok nem publikusak és tényleg nem szeretném én sem senki hitelét rontani!

#279658 Janos Előzmény: #279645

Szia!!!

igy a bérlövel akár akár érdekes is lehet az üzlethelység de érdekelne mennyiért bérlik???

Elegáns 140 nm-es utca n…

#279645 Zabás

Elegáns 140 nm-es utca nagy kirakatos üzlethelyiség eladó a Váci utcában.

Az üzlet két emeletes a földszint 90 nm-es . Az ingatlan dupla cirkó fűtéses.

Tartozik az ingatlanhoz gazdasági bejárat is. Terasz az üzlet elé kihelyezhető.

Alkalmas vendéglátóra, és bármilyen kereskedelemre. A vendéglátóhoz már ki van alakítva a tetőszerkezet fölött kilépő elszívó.

Az üzlet besorolása vendéglátó.

Jelenleg is bérlője van az üzletnek. Bérlő 13 éve bérli az üzletet.

Az üzlet kiváló állapotban van. Irányára 230 millió Ft.

#279637 Janos Előzmény: #279625

Hirdetés adatai

[ ]

Ajánlat: eladásra kínált ingatlan

Típus: panel lakás

Vételár: 9.19 M Ft

Alapterület: 49 m²

Ingatlan állapota: közepes állapotú

Szobák száma: 2

Emelet: földszint

Épület szintjei: 4

Fűtés: házközponti egyedi méréssel

Komfort: összkomfortos

Lift: nincs

Parkolás: utcán, közterületen

Kilátás: kertre néző

Cím: Budapest, XXII. kerület (Budatétény), Tűzliliom u.

A kapcsolatfelvétel és a hirdető elérhetőségei a Megjegyzés rovat alatt találhatók!

Megjegyzés:

Budatétény csendes környezetében 49 nm-es magas földszinti, részlegesen felújított 2 szobás lakóingatlan tulajdonostól eladó.

A házat a panelprogram keretében kívülről teljesen felújították, vadonatújak a nyílászárók, egyedi házközponti fűtéssel. Közös költség 5000 Ft/hó

#279625 Zabás Előzmény: #279606

Otthon Centrum + Duna Hause+ REXMAX azon versenyzik a válság óta, hogy ki bír nagyobbat mondani! Valamelyik nap a REX-esek nyilatkozták azt, hogy alíg bírnak lépést tartani az irodapiacon, mert annyi náluk a eladás ill bérlés! :))))

Jót röhögtem, azért van minden irodán felhőkarcoló nagyságú molinó kirakva, hogy irodák kiadói/eladók! :)))

Semmi másra nem szolgálnak ezek az irodák a válság óta csak .....................! Ügynökök azok meg csak jönnek-mennek pénz nélkül, mert nem tudnak eladni ők sem semmit. Viszont paraszt módon oktatnak ki minden eladód és nem egyszer lehülyézik őket telefonon! Személyes tapasztalat! /ugyanis a lakásunkon kint van , a reklámunk, de azt sokan annak értelmezik, hogy eladó, még ilyen nagy irodák alkalmazottjai is, de vesszük a lapot és ha már lúd legyen kövér, mondunk nekik egy aránylag magas árat, hátha valaki rákap. Ez történt egy OC-s közvetítővel is felhívott és elkezdtünk úgy beszélgetni, mintha a tulaj lennék.

-érdekes módon akarnak piacot szerezni!Bánom, hogy nem vettem fel a beszélgetést, mert simán hitelrontásért beperelhettem volna!

Először is, elkezdte az irodánkat szidni, hogy csalók vagyunk és nem foglalkozunk az ingatlanjainkkal, meg csak leakarjuk húzni a eladókat stb.... /nehezen bírtam megállni magam, de sikerült/

-utána, jött az öndicséret, hogy vele milyen jól járnánk és ebben a nehéz helyzetben simán eladja akár 2 millával többért is, ha persze kizárólagosságot kötök vele!

-mondtam, hogy erről szó sem lehet, de addig az árról egy szó sem esett.

-De ő kitartó volt és ígért fűt-fát 5%+áfa-ért ha nem kizárólagos, de nekem akkor is megéri a kizárólagos mert akkor csak 3%+áfa

-nem mentem bele, de ejött az ár ideje!

Mondtam kb 2 millával többet, mint amit ér a lakás, és erre ő

-megspékelte további 1-el amit tutira vett, hogy heteken belül eladja!

-győzködött, győzködött, de én nem adtam a fejemet kb 20 perc után elvesztette a türelmét és már engem kezdett el hülyézni, hogy ilyen tuti ajánlatot nem fogadok el és azokkal a szerencsétlen tolvaj kis irodákkal foglalkozok... stb

-Mondtam neki, hogy jobb lenne ha örökre elfelejtené ezt a telefonszámot, mer én soha többet nem akarok magáról és az irodájáról hallani!

Lecsapta a telefont azzal a kísérő szöveggel, hogy: HÜLYE BAROM!!

Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam felvenni a beszélgetést, de sajnos a telefonom nem képes rá! :(

Ennyit a tisztelt multi irodákról!!!

Normális ember nem is tud ott 1-2 hónapnál tovább dolgozni ahogy hallottam politikájukat! Eleve fizetni kell a géphasználatért és az adatbázis használatért havonta pár 10ezret.

#279616 snail Előzmény: #279609

nem nagyon kell ilyesmikkel foglalkozni, csak arra megy ki, hogy bevételt hozzon az újságnak és reklám (negatív?) az oc-nek