Re: Balatonfüreden, történelmi villanegyed
Zabás Előzmény: #279606Otthon Centrum + Duna Hause+ REXMAX azon versenyzik a válság óta, hogy ki bír nagyobbat mondani! Valamelyik nap a REX-esek nyilatkozták azt, hogy alíg bírnak lépést tartani az irodapiacon, mert annyi náluk a eladás ill bérlés! :))))
Jót röhögtem, azért van minden irodán felhőkarcoló nagyságú molinó kirakva, hogy irodák kiadói/eladók! :)))
Semmi másra nem szolgálnak ezek az irodák a válság óta csak .....................! Ügynökök azok meg csak jönnek-mennek pénz nélkül, mert nem tudnak eladni ők sem semmit. Viszont paraszt módon oktatnak ki minden eladód és nem egyszer lehülyézik őket telefonon! Személyes tapasztalat! /ugyanis a lakásunkon kint van , a reklámunk, de azt sokan annak értelmezik, hogy eladó, még ilyen nagy irodák alkalmazottjai is, de vesszük a lapot és ha már lúd legyen kövér, mondunk nekik egy aránylag magas árat, hátha valaki rákap. Ez történt egy OC-s közvetítővel is felhívott és elkezdtünk úgy beszélgetni, mintha a tulaj lennék.
-érdekes módon akarnak piacot szerezni!Bánom, hogy nem vettem fel a beszélgetést, mert simán hitelrontásért beperelhettem volna!
Először is, elkezdte az irodánkat szidni, hogy csalók vagyunk és nem foglalkozunk az ingatlanjainkkal, meg csak leakarjuk húzni a eladókat stb.... /nehezen bírtam megállni magam, de sikerült/
-utána, jött az öndicséret, hogy vele milyen jól járnánk és ebben a nehéz helyzetben simán eladja akár 2 millával többért is, ha persze kizárólagosságot kötök vele!
-mondtam, hogy erről szó sem lehet, de addig az árról egy szó sem esett.
-De ő kitartó volt és ígért fűt-fát 5%+áfa-ért ha nem kizárólagos, de nekem akkor is megéri a kizárólagos mert akkor csak 3%+áfa
-nem mentem bele, de ejött az ár ideje!
Mondtam kb 2 millával többet, mint amit ér a lakás, és erre ő
-megspékelte további 1-el amit tutira vett, hogy heteken belül eladja!
-győzködött, győzködött, de én nem adtam a fejemet kb 20 perc után elvesztette a türelmét és már engem kezdett el hülyézni, hogy ilyen tuti ajánlatot nem fogadok el és azokkal a szerencsétlen tolvaj kis irodákkal foglalkozok... stb
-Mondtam neki, hogy jobb lenne ha örökre elfelejtené ezt a telefonszámot, mer én soha többet nem akarok magáról és az irodájáról hallani!
Lecsapta a telefont azzal a kísérő szöveggel, hogy: HÜLYE BAROM!!
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam felvenni a beszélgetést, de sajnos a telefonom nem képes rá! :(
Ennyit a tisztelt multi irodákról!!!
Normális ember nem is tud ott 1-2 hónapnál tovább dolgozni ahogy hallottam politikájukat! Eleve fizetni kell a géphasználatért és az adatbázis használatért havonta pár 10ezret.