Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: Jogerősen pert nyert a Sláger Rádió az ORTT ellen

#279309 concorder Előzmény: #279307

én azt mondom ha tényleg szerződésbontás lesz akkor lehet lépnek a cégvezetők és kivezetik a céget a tőzsdéről...

vagy csőd...

mert akkor az árfolyam megy vissza minimum 50ig...

vagy ezzel a tőkeemeléssel társul a phyl-keg-genya triumvirátushoz...

#279307 zeeh_ Előzmény: #279304

Kérdés, hogy tényleg benne van-e az ítéletben a szerződés felbontása, amire a Sláger hivatkozik.

Ha igen, akkor nem tudom, mi lesz ezzel a céggel, mert úsznak a mínuszban. A Neo hosszabb távon kihúzhatta volna őket a trutyiból (nem véletlenül küzdött érte ennyire az Emmis), de esetleg Neo nélkül nem tűnik valami fényesnek a jövő...

#279299 kosami Előzmény: #279296

Mire eljutna odáig az ortt , az legalább 1-2 év mivel a Fm1 is beperelné őket:)

A Class-rol nem is beszélve:)

Re: econet: egy lépéssel közelebb a Sziget konszolidációjához

#279266 zeeh_ Előzmény: #279164

Elnézve a könyvet és azt, hogy vélhetően nem meszeli el őket a bíróság, itt max. egy hírre történő tömést tudok jelenleg elképzelni. 110, 111-en 100k feletti pakkok.

#279164 zeeh_ Előzmény: #279155

Jól látod. Pláne, ha BUX-nál tényleg fej-váll lesz és a most alakuló jobb váll beteljesíti "küldetését".

#279155 fordgtshelby5000 Előzmény: #279091

econál ez a leendő óriási higítás lefelé fogja tolni ezt az óriási mozgású papírt....ja és saját vélemény-előbb-utóbb-de a világfunda meg kell , hogy mutatkozzon......az pedig nem éppen up trend szvsz

#279091 zeeh_ Előzmény: #279008

:)))

Én a friss csomagra írtam, hogy eladtam, a bölcsis egy része köszöni szépen megvan, jövőre megyünk az oviba. :D

Bírom, jót röhögök rajtuk. :D

Én is csak azért lettem aktívabb ott tegnap, mert a stock valami miatt nem ment.

Nagyon találó a neve ennek a topicnak.

http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=13502

Ma a bírósági ítélet után lehet mozgás, vélhetően pár Ft fel, ha meg bukják, akkor le.

#279090 fordgtshelby5000 Előzmény: #279012

Gewinnert ismerem jól-neki egy db econetje sincs...wc papírnak tartja, ő csak hatizna és otp-zne.....a többi nem érdekli.Ő a főnököm-ezért tudom.Én is szoktam olvasgatni a pf-t -de most ott full káosz van-és persze bizonytalanság-de szerintem mindenhol.

#279015 Koffein Előzmény: #279012

erről beszélek, azt sem tudja mennyi a névértéke oszt veri a nyálát, hogy ide áll, oda áll :))))

#279012 kosami Előzmény: #279008

Egy kis hangulat javító:))

én játszottam veletek múlt héten 200-és 40-és 230k val felvátva vételen...nem brokerek egy kis büficske...aki nyerő...tudod...érdekeksen reagáltátok le.....de ha nem hiszed beállhatok megint mondjuk 100-nál vételre vagy 300k-val csak a vicc kedvéért....egy percre.....

gewinner

szívesen de neki nincs econet rv-je....annnyira se minősíti-hogy tartsa......nekem viszont van 1000db belőle....92-ről....

gewinner

egyébként mennyi a névérték?

gewinner

#279008 Koffein Előzmény: #278764

Hallja-e segítő nagykövet úr, nulla pozícióból, hogy bírja ezt a sok negatív hírt? támadást? :)))

Bocsi nem hagyhattam ki, ma reggel nem volt stocki és belefutottam a pf-es spekikbe, mindentudókba :))) jót nevettem, amikor kihúzott mellkassal verte a nyálát az egyik kemény 1000db-os pakjával, hogy na ő már keményen poziban van... hát ezek készek :))))

Más,

Amúgy véleményem szerint a spekik miatt, most nem fog névérték alá menni, mert jönnek hírek, a sziget rekord látogatására, nyereségességére sokan fognak spekizni, így látok benne 20-30pontos kört felfele, majd hogy mi lesz, azt majd meglátjuk, hosszabb távon, talán jövőre JP 60 ft-ja még mindig szem előtt van... ugyebár... :)

econet: egy lépéssel közelebb a Sziget konszolidációjához

#278764 zeeh_

http://www.tozsdeforum.hu/i/c-econet__egy_lepessel_kozelebb_a_sziget_konszolidaciojahoz-menu-cimlap-submenu-onearticle-news_id-412546-red-eco.html

"Mindez azt is jelenti - folytatta az elemző -, hogy október 15-ig 1.45 milliárd forintot kell kifizetni az econet.hu-nak. A hírek szerint ezt a készpénz igényt nyílt tőkeemeléssel fedezi a társaság.

A tőkeemelésnek ugyan lehet hígító hatása, amit majd nyilván áraz a piac, hosszabb távon azonban kedvező lehet a komoly bevétel termelő potenciállal rendelkező Sziget mielőbbi konszolidációja."

Ez nem kérdés! Nem lehet, hanem lesz hígító hatása és nem is kicsi! Aztán ha meglesz tegyük fel 2013-ra kompletten, szvsz majd tök érdekes módon elkezd hirtelen veszteséges lenni a Sziget...

Ezt a fost, hogy még meg…

#277625 zeeh_

Ezt a fost, hogy még meg sem tud mozdulni...

Re: nincs cím

#277570 zeeh_ Előzmény: #277535

Emlékeim szerint nem volt tavaly (sem) rally egyik fesztivál eredményközlésnél sem, így igen jó eséllyel most sem lesz semmi.

Re: nincs cím

#277535 Harlem Előzmény: #276689

Lehet bele kellene marni mostmár a nagyok körei után.

Hétfőn zárják a Balaton Soundot, remélem megtépik rá.