http://www.zene.hu/20100714_gyorshir_elmarad_a_part_fesztival
kezdődik a totális összeomlás!!!
http://www.zene.hu/20100714_gyorshir_elmarad_a_part_fesztival
kezdődik a totális összeomlás!!!
én azt mondom ha tényleg szerződésbontás lesz akkor lehet lépnek a cégvezetők és kivezetik a céget a tőzsdéről...
vagy csőd...
mert akkor az árfolyam megy vissza minimum 50ig...
vagy ezzel a tőkeemeléssel társul a phyl-keg-genya triumvirátushoz...
Kérdés, hogy tényleg benne van-e az ítéletben a szerződés felbontása, amire a Sláger hivatkozik.
Ha igen, akkor nem tudom, mi lesz ezzel a céggel, mert úsznak a mínuszban. A Neo hosszabb távon kihúzhatta volna őket a trutyiból (nem véletlenül küzdött érte ennyire az Emmis), de esetleg Neo nélkül nem tűnik valami fényesnek a jövő...
szép kerek így a történet:D
Mire eljutna odáig az ortt , az legalább 1-2 év mivel a Fm1 is beperelné őket:)
A Class-rol nem is beszélve:)
http://www.hirszerzo.hu/cikk.jogerosen_pert_nyert_a_slager_radio_az_ortt_ellen.158705.html
Gondolom, ennek persze semmi köze ehhez a gyors tőkeemeléshez...
Ennek milyen következménye lehet? ORTT-nek kártalanítania kell a Slágert vagy új pályázatot kell kiírni a Neo frekire? Ha utóbbi, akkor JP, készülhetsz, mert jöhet a 60 Ft...
Elnézve a könyvet és azt, hogy vélhetően nem meszeli el őket a bíróság, itt max. egy hírre történő tömést tudok jelenleg elképzelni. 110, 111-en 100k feletti pakkok.
Jól látod. Pláne, ha BUX-nál tényleg fej-váll lesz és a most alakuló jobb váll beteljesíti "küldetését".
econál ez a leendő óriási higítás lefelé fogja tolni ezt az óriási mozgású papírt....ja és saját vélemény-előbb-utóbb-de a világfunda meg kell , hogy mutatkozzon......az pedig nem éppen up trend szvsz
:)))
Én a friss csomagra írtam, hogy eladtam, a bölcsis egy része köszöni szépen megvan, jövőre megyünk az oviba. :D
Bírom, jót röhögök rajtuk. :D
Én is csak azért lettem aktívabb ott tegnap, mert a stock valami miatt nem ment.
Nagyon találó a neve ennek a topicnak.
http://forum.portfolio.hu/topic.php?t=13502
Ma a bírósági ítélet után lehet mozgás, vélhetően pár Ft fel, ha meg bukják, akkor le.
Gewinnert ismerem jól-neki egy db econetje sincs...wc papírnak tartja, ő csak hatizna és otp-zne.....a többi nem érdekli.Ő a főnököm-ezért tudom.Én is szoktam olvasgatni a pf-t -de most ott full káosz van-és persze bizonytalanság-de szerintem mindenhol.
erről beszélek, azt sem tudja mennyi a névértéke oszt veri a nyálát, hogy ide áll, oda áll :))))
Egy kis hangulat javító:))
én játszottam veletek múlt héten 200-és 40-és 230k val felvátva vételen...nem brokerek egy kis büficske...aki nyerő...tudod...érdekeksen reagáltátok le.....de ha nem hiszed beállhatok megint mondjuk 100-nál vételre vagy 300k-val csak a vicc kedvéért....egy percre.....
gewinner
szívesen de neki nincs econet rv-je....annnyira se minősíti-hogy tartsa......nekem viszont van 1000db belőle....92-ről....
gewinner
egyébként mennyi a névérték?
gewinner
Hallja-e segítő nagykövet úr, nulla pozícióból, hogy bírja ezt a sok negatív hírt? támadást? :)))
Bocsi nem hagyhattam ki, ma reggel nem volt stocki és belefutottam a pf-es spekikbe, mindentudókba :))) jót nevettem, amikor kihúzott mellkassal verte a nyálát az egyik kemény 1000db-os pakjával, hogy na ő már keményen poziban van... hát ezek készek :))))
Más,
Amúgy véleményem szerint a spekik miatt, most nem fog névérték alá menni, mert jönnek hírek, a sziget rekord látogatására, nyereségességére sokan fognak spekizni, így látok benne 20-30pontos kört felfele, majd hogy mi lesz, azt majd meglátjuk, hosszabb távon, talán jövőre JP 60 ft-ja még mindig szem előtt van... ugyebár... :)
"Mindez azt is jelenti - folytatta az elemző -, hogy október 15-ig 1.45 milliárd forintot kell kifizetni az econet.hu-nak. A hírek szerint ezt a készpénz igényt nyílt tőkeemeléssel fedezi a társaság.
A tőkeemelésnek ugyan lehet hígító hatása, amit majd nyilván áraz a piac, hosszabb távon azonban kedvező lehet a komoly bevétel termelő potenciállal rendelkező Sziget mielőbbi konszolidációja."
Ez nem kérdés! Nem lehet, hanem lesz hígító hatása és nem is kicsi! Aztán ha meglesz tegyük fel 2013-ra kompletten, szvsz majd tök érdekes módon elkezd hirtelen veszteséges lenni a Sziget...
Emlékeim szerint nem volt tavaly (sem) rally egyik fesztivál eredményközlésnél sem, így igen jó eséllyel most sem lesz semmi.