Meglátjuk. Nyitottam shortot certiben,ha 77,5 fölé megy eldobom.
Meglátjuk. Nyitottam shortot certiben,ha 77,5 fölé megy eldobom.
olajban fibó?
Még a havi pivot pontok se érdeklik...
Én longot várok, de csak indexlongom van most...
Ha 3 hónapos chartot nézek,akkor pontosan az 50%-os fibóról látszik fordulni,meg mintha tegnap meg ma egy fej-vállat csinált volna...
Szerintetek?
Köszi. Ma este 10-ig 77.40-en állok bennt eladáson. Holnap új nap.
nekem ilyenem van:
Symbol: #QMN0
Description: July 2010 Mini Light, Sweet Crude Oil Future ($5)
Contract size (1.00 Lot): 500 barrel(s)
Step: 0.01 Lot(s)
Margin: USD 1350
Point Value (1.00 Lot): USD 5
Limit/Stop Level: 10 point(s)
Tick: 0.0100
SWAP (Long): USD -10.0
SWAP (Short): USD -10.0
Open Time: 00.00 GMT Mon
Close Time: 19.30 GMT Fri
Comment: 24 hours except for 22.15-23.00 GMT, from Mon 0.00 GMT to Fri 19.30 GMT. Contact month: current and next month. Expiry date: third bus.day prior to 25th calendar day of prev.month (if 25th calendar day of prev.month is a non-bus.day, third bus.day prior to last bus.day preceding 25th calendar day of prev.month), expires at 19.30 GMT
nem, mert utána ment tovább...
egyébként reggel meg dobtam a forexen vett olaj shortot, mert a héten talán hati lejárat. ott buktam (stocky-s kedvezményt figyelembe véve Budnál) két gombóc fagyi árát..
teli vagy női kromoszómákkal, ezért, jók a megérzéseid! :)))
olajban ellenállás és támasz?
Max a 0 és a 50000. :DDDD
Úgy közlekedik a pivot szinteken keresztül, hogy ihaj. Ennél csak a gáz a jobb....
bar az is igaz, hogy 8x-rol az eses 70 ala is eleg lenduletes volt
nekem az ellenallasom fole zart, de nem valami meggyozoen, raadasul eleg meredek volt ez az emelkedes, kellene egy kis visszateszt, mert szerintem konnyen visszapottyanhat ellenallas ala igy
van olaj longom certiben és olaj shortom forexen. (Amúgy Budosan....)
Na ebből mi sül ki?
A legtöbben ezért buknak el a tőzsdén mert ilyen dolgokat nem tartanak be. Az esetleges számlanullázás utáni újrakezdéskor sem...:)