Regisztráció Elfelejtett jelszó

Biznisz magyarosan

Re: nincs cím

#278348 Mezike Előzmény: #278336

az életérzés régebben jobb volt....szvsz a nagy állami támogatású hitel 1-5 év periódussal még mindig évi 400 milliárd az államnak...ha a lakosok nem képesek továbblépni....minden más kevés...nem is beszélve a majd 2 millónyi élősködőről...a híres szocális hálóról.....de majd kiderül......na csá mindenkinek megyek vissza a pezsgőfürdőbe.....bár nagyon meleg.....kibírom...csá.

#278340 banyaiz Előzmény: #278336

Élhetnénk pl Kambodzsában, vagy Afganisztánban, tök jó dolgunk van hozzájuk képest mondom így látatlanban.

#278339 Zabás Előzmény: #278313

van itt 1-2 nő a fórumon, próbáljuk ki :))

/elnézést minden nőtől, csak viccelek/

#278336 banyaiz Előzmény: #278329

van egy két biztató jel azért export pl javult sokat egy év alatt. Világban kell dolgoknak rendeződni, nálunk meg teljes átalakítás kell egy csomó területen, de ez nem egy-két hónap ha neki is fognak.

Ingatlanoknál esetleg bedobnának egy nagyon kedvezményes ft hitelt mint ami volt Orbánék idején és ehhez jönne a világban a fellendülés az talán kihúzná gyorsan a gödörből, ha nem akkor hosszú nyűglődésre kell készülni vsz.

szerk: unokabátyámmal beszélgettünk erről 1-2 hónapja, mondja, hogy milyen érdekes az ember annak idején trabival hajtott, nem volt egy fillérje sem, nem panaszkodott. Most 20 évvel idősebben ül egy Audiban a dugóban Pesten, igyekszik a jól fizető munkahelyére a családi házából, és szidja a rendszert meg mindenkit. :D Szóval ilyen ez.

#278335 Mezike Előzmény: #278329

ami most legjobban izgat-az az hogy James miért pont a Miamiba megy kosarazni és mi lesz Dwayne Wade-del......ha nem lesz itt radikális változás-magyarhon roncstemető lesz csak.......minden szempontból!!!NINNCS BIZALOM-KÖZBIZTONSÁG-ÉLETCÉL ÉS LEHETŐSÉG A FIATALOK SZÁMÁRA STB-STB...AZ ORVOS VÉGZŐSÖK 80%-A EL FOG MENNI...HÁT??????

#278329 Mezike Előzmény: #278313

Nem értek Veled egyet,,,,,volt orosz válság stb-stb.....ez most valami más....magyarhon mitől tudna elindulni felfelé?????,aki nyereséget tudna termelni zt megölik adóval....túl sok az élősködő-és csak többen lesznek---hozzáadott értéket előállító emberke jó ha másfél milla.....ez a gond.....na mindegy...valahol olvstam-hogy másfél szer annyi az ingatlanmint a családok száma.......amire ténylegesen szükség lenne----úgy,hogy nagyon sokan szingli üzemmódban egyedül lakják a házat és a lakást.........na mindegy......az ingatlanok eladása egy dolog...de hogy ennnyire áralatt....ez itt a gond........persze tudom-hungary az nem Monaco.

#278313 banyaiz Előzmény: #278303

talán jövő 2. félévére normalizálódik vmennyire a helyzet, elég ínséges időszak ez azt hiszem minden vállalkozásnak nem csak Mo-n. Mi mehet jól ilyen gazdasági környezetben, banki hitelezés visszafogva, ingatlanpiac pang legalábbis vidéken, de ahogy olvaslak benneteket Pesten is, embereknek nincs pénzük, csomó munkanélküli, épp héten néztem egy cikket Mo-n állítólag az emberek 25%-nak van egyáltalán bármennyi megtakarítása a többi máról holnapra él, és ehhez jön a 10% körüli regisztrált munkanélküliség, plusz akik nincsenek regisztrálva, mindez egy bizonytalan gazdasági környezetben, és egy csomó ember tele hitellel. Na ez a durva.

Nők futtatása esetleg az jól mehet, bár lehet ott is megérzik válságot. :)

#278303 Mezike Előzmény: #278285

Szerintem az a baj az ingatlannal-hogy kész vége kifújt!

meg jkell nézni a demográfiát-ki tud igazán pénzt keresni-ha bejön a majd 100k árverezendő ingatlan lesz itt ne mulass......a panelek már így is alig eladhatók....még nagyon nyomott áron sem..........most kéz házak vannak szerkezekész áron árulva......és ez csak rosszabb lesz szerintem......nincs kraft a magyar társadalomban....aki ma magyrhonban legálisan - másoknak hitelezve kereskedik például az meghal....nincs bizalom.......senkiben sem!A korlátolt feleségű cégek meg szinte mind csak pénzmosoda......mert fizetni nem akar.....volt egy papírnagykeres nálam ...alkudni.....a cége 1-1.5 milliárdos éves forgalmú-de majd 100 milla a kifizetetlen számlája.......kinevetett-hogy csak kp-s kiszolgálás.......én mondtam neki:hogy amikor bejött nem olvasta el ami ki van írva:FIZESS ITT -TARTOZZ MÁSNAK MÁSHOL!------el is lett szépen hajtva......a magyar cégek 90%-a ilyen...sajnos......ez a mai magyar biznisz!REALITY!!!!

#278285 rbbj11 Előzmény: #278281

még a kevésbé ügyesek is csinálnak neked +10% éves reálfelértékelődést a tőkédre, és akkor valóban nem kell a válság közepén ingatlanoznod...

#278283 Amatoregy Előzmény: #278282

Menjetek a fenébe. Belemagyaráztok olyat az írásaimba ami nincs is benne.

Hathornak meg ment pü.

#278281 Hathor Előzmény: #278276

Maradjunk.. mert nekem már nincs kedvem magyarázkódni. Nem gondoltam, hogy arról kell magyarázkodnom, hogy milyen tanfolyamokat kell végeznem, amikor beírtam lehetőségeket.

Az volt a célom, hogy hozom a lehetőséget, ha van valakinek kapcsolata kiajánljuk, és meglátjuk ki milyen összeget kap a megbízótól, vagy a vevőtől, ha érdekli az üzlet Őket. De valahogy valaki mindig mást keres a hsz-ekben. Örülök, hogy csak ingatlan topikba írogatok már, meg ide, de ott is jön, hogy a közvetítő milyen szemét, lehúzza az embert, hagyjuk ki a közvetítőt, ingatlanos nélkül árulom.. stb..

Áhhh.. nem tudom, nem ragozom tovább..

#278276 Amatoregy Előzmény: #278268

Félre értesz. Nekem nincs 50 M Ft-om.

Amire céloztam, hogy elég nagy tőke és diverzifikáció esetén simán összejöhet. 50 M Ft, 50 instrumentum. És mindenben azt mondod, hogy 10 % után kiszállsz. Van amiben hamarabb, van amiben később.

Te jóval többet tudsz mint én, maradjunk ennyiben...

#278268 Hathor Előzmény: #278266

Ezzel nem értek egyet.

Lehet nektek összejön, van akinek nem. én belátom, hogy nem vagyok nyerő a részvénypiacon, így nem is hozok be több tőkét.

#278267 Amatoregy Előzmény: #278266

És itt a hangsúly a véletlenszerű tőke elhelyezésen volt. Ta és egyéb dolgok nélkül...

#278266 Amatoregy Előzmény: #278248

Nem. A nevetés az 50 M Ft-ra szólt.

Mármint arra, ha perpill van ennyi szabad tőkéd, akkor itt a tőzsdén ha véletlenszerűen minden instrumentumba raksz 1 M FT-ot akkor is szépen lehet belőle éldegéni és nem kell ingatlanok után kajtatni...

#278262 Amatoregy Előzmény: #278255

Nem jól tudod. Hathor jól tudja. Ezért át fog rendeződni a piac (és remélem tisztulni is).

Ps: Szerinted egy banknak (hiteltnyújtó intézmények) gond az 50 M Ft.

#278255 Zabás Előzmény: #278238

Szerintem nem a hitel közvetítőnek kell 50 M letétnek meglennie, hanem a hitelt nyújtó intézménynek.

Kevés banki alkalmazottnak van 50 milla letétre és nem hiszem, hogy az Igazgatók fognak hiteleket közvetíteni az ügyfeleknek.

De nem ismerem pontosan a változást, én soha nem foglalkoztam hitelekkel arra megvolt az emberünk aki adta a jutalékot. Így sokkal egyszerűbb volt. De a legtöbb vevő már úgy szokott jönni, hogy van hitelközvetítője! :(

#278253 Hathor Előzmény: #278247

így van. de azt írtam 21bankkal külön le szerződtem A megállapodás a flottán belül mind a 21 bankkal él, külön kötöttem velük saját cégre, flottán át, és bármelyik bankkal gyakorolhatom, csak nagyobb a jutalékom mint, ha egyénileg megyek a bankhoz, mert a sok irodánk nagyobb forgalmat generál, így a bankok igen szeretik társulatunkat, szerveződésünket.

Egyébként első hsz-emben szó nem volt arrol, hogy bárkinek bármit meg kéne magyaráznom, ugyanis nem az a téma, hogyan vehetem fel a tagságot ilyen hálózatba.