Re: nincs cím
Mezike Előzmény: #278285Szerintem az a baj az ingatlannal-hogy kész vége kifújt!
meg jkell nézni a demográfiát-ki tud igazán pénzt keresni-ha bejön a majd 100k árverezendő ingatlan lesz itt ne mulass......a panelek már így is alig eladhatók....még nagyon nyomott áron sem..........most kéz házak vannak szerkezekész áron árulva......és ez csak rosszabb lesz szerintem......nincs kraft a magyar társadalomban....aki ma magyrhonban legálisan - másoknak hitelezve kereskedik például az meghal....nincs bizalom.......senkiben sem!A korlátolt feleségű cégek meg szinte mind csak pénzmosoda......mert fizetni nem akar.....volt egy papírnagykeres nálam ...alkudni.....a cége 1-1.5 milliárdos éves forgalmú-de majd 100 milla a kifizetetlen számlája.......kinevetett-hogy csak kp-s kiszolgálás.......én mondtam neki:hogy amikor bejött nem olvasta el ami ki van írva:FIZESS ITT -TARTOZZ MÁSNAK MÁSHOL!------el is lett szépen hajtva......a magyar cégek 90%-a ilyen...sajnos......ez a mai magyar biznisz!REALITY!!!!