Egyébként ezek olyan nagy kritériumok, hogy ekkorát kell rajta nevetni??
Egyébként ezek olyan nagy kritériumok, hogy ekkorát kell rajta nevetni??
igy igen, de nem ezt írtad. Akkor te egy alvállalkozója (vagy majdnem) egy nagyobb irodának... :DDD
Nyilván mert központilag vagyunk 130irodával együtt flottában és a flotta együttesen teljesíti a követelményeket, de ugye szept 01-ről beszélsz, ami odébb van, és már előtte jeleztem, hogy nem gyakorlom a hitelközvetítést.
Egyébként tanfolyamokon részt kell vennünk, ami egy napos, nap végén vizsga, nem nagy szám, egyet elvégzel, a többi ugyanaz
Ha te le vagy szerződve 21 bankkal hitelközvetítésre, akkor szeptember 1-től azt jelenti, hogy:
- van megfelelő képzettséged, végzettséged
- független ügynök vagy
- ergó az 50 M Ft letéti követelmény se okoz gondot.
:DDDDD
Tegnap írtad, amiből csak ma reggel voltam és nem kaptam választ még
hathor, ha fontos lenne a meló, akkor talán visszaírhatnál 1-2 nappal a kérdésem után, a Győr közeli földekkel kapcsolatban ;))
tudom-naív vagyok.....én magyarhoni kereskedésem eladtam-egyik vevőm megvszi.....a jogi része van hátra......én nem vagyok nagyok pénzéhes-ha csak évente a telo osztirallicskáját megfogom-vagy a telefonicát....stb.....a tőkén szépen hozott,,,,,,és élhetek,mint hal a vízben.az élet sok területen ausztriában olcsóbb-mint magyarhonban.......épppen ezt számoltam.....a kérót gyorsan eladni.....és egy oszti rallival már is kerestem vagy 15% nettót belőle.....szvsz........tanulok és menni fog.....van swap.stb.......a saxo bank már 500000 eurótól nagyon szuper költségekkel üzemeltet befektetési alapot....stb.....pénz csinál pénzt én erre gondoltam...ingatlan beszoptam......ki akarok belőle szállni----majd csak elmegy.
ha ezek bejönnek a piacra a tényleg eladók is eladhatatlanok lesznek ...már mint az ingatlanok.
Hello Hathor, van egy vaskereskedő ismerősöm, megkérdezem mit szól ehhez.
Sok sikert hozzá!
Ez éppen a tegnapi szál volt, amit írtam.
ma felhívott az egyik kollégám a listáról, hogy szálljak behozzájuk a generali biztositások közé, vagyon, élet, felelőség biztosítás. A hitel vonalam is meg van, le vbagyok szerződve 21bankkal hitelfolyosításra, csak eddig nem foglalkoztam vele, mondjuk az sem a legjobb most, de forint hiteleket tudnék intézni.
Vannak lehetőségek, keresni kell. Na persze bolt nyitások is vannak lehetőségként, de arúkészletbe nem teszek pénzt.
ma jött 27oldalas lakóingatlanos banki listám.
főleg most...
::::)))))
Majd meglátjuk.melyik szálad indul el, és, hogy mennyire tudsz belekapaszkodni.......
Csúszósak ezek a szálak. szerintem.....
szerintem nincs igazsága!
Józsinak a Garayn angro nagykere volt. Ment, jól ment. Most, ha bedobja magát1000%kal, akkor sem megy.
Nekem is ment az ingatlan, hiába dolgozom vele 5x annyit mint régen, még sem megy, és nem rajtam múlik. A többi kollégám is sír.
így mivel más nem volt mellette, ki kell próbálni új szállakat találni, amelyik szál elindul, abba kell kapaszkodni. Szerintem
Neked is jól megy állítólag a pénztárgép szallag (mondom állítólag, mert nem tudjuk). Minden esetre az ötletből próbálsz profitálni, azt tovább adni, nem a menő vállalkozást vinni. Ha olyan jó a cég, akkor nem cserélném fel a tőzsdére, de ezt személyesen is mondtam neked. Szerintem a tőzsde egy kapaszkodó, villant egyet mint az arany, majd elviszi a tőkét egyszer, mint ahogy az aranybánya is beomlik egyszer, de ad egy reményt, mint az 5ös lottó.
Hercegem !
Ez így igaz...éppen azt számoltam...hogy telo ralli minima 15% 2 hónap alatt megéri eladni még a házikót is olcsóbban-mert kamat + osztalék rally....kb 20% nyerő......kell a ház a francnak...csak a pénzt viszi........csak már madár jönne...mert ugyi amíg szar van addig veréb is!....bocsi a költői vénám mutogatásáért....
Csak "tapasztalatból" mondanám, hogy a belekapok mindenbe, én már túl vagyok.......
Erdemény nulla, sőt, csak a mínusz........legyen szó bármiről.......
Persze, csinálni kell, de ésszel.
Ezt az ajánlat pl, ha anyira jó lenne, nem jutott volna el hozzánk szerintem, ezt már a nagyok vissza dobták........
Szóvak csak okosan, amihez értünk azt csináljuk, de az ne 100%-an, 1000%-an, lehetőleg.......
cash is king, ez a topik tanusítja :)