Regisztráció Elfelejtett jelszó

Biznisz magyarosan

Re: nincs cím

#278247 Amatoregy Előzmény: #278241

igy igen, de nem ezt írtad. Akkor te egy alvállalkozója (vagy majdnem) egy nagyobb irodának... :DDD

#278241 Hathor Előzmény: #278238

Nyilván mert központilag vagyunk 130irodával együtt flottában és a flotta együttesen teljesíti a követelményeket, de ugye szept 01-ről beszélsz, ami odébb van, és már előtte jeleztem, hogy nem gyakorlom a hitelközvetítést.

Egyébként tanfolyamokon részt kell vennünk, ami egy napos, nap végén vizsga, nem nagy szám, egyet elvégzel, a többi ugyanaz

#278238 Amatoregy Előzmény: #278167

Ha te le vagy szerződve 21 bankkal hitelközvetítésre, akkor szeptember 1-től azt jelenti, hogy:

- van megfelelő képzettséged, végzettséged

- független ügynök vagy

- ergó az 50 M Ft letéti követelmény se okoz gondot.

:DDDDD

Re: Business ajánlatok céllal

#278235 Hathor Előzmény: #278232

Tegnap írtad, amiből csak ma reggel voltam és nem kaptam választ még

#278232 rbbj11 Előzmény: #278215

hathor, ha fontos lenne a meló, akkor talán visszaírhatnál 1-2 nappal a kérdésem után, a Győr közeli földekkel kapcsolatban ;))

#278221 Mezike Előzmény: #278167

tudom-naív vagyok.....én magyarhoni kereskedésem eladtam-egyik vevőm megvszi.....a jogi része van hátra......én nem vagyok nagyok pénzéhes-ha csak évente a telo osztirallicskáját megfogom-vagy a telefonicát....stb.....a tőkén szépen hozott,,,,,,és élhetek,mint hal a vízben.az élet sok területen ausztriában olcsóbb-mint magyarhonban.......épppen ezt számoltam.....a kérót gyorsan eladni.....és egy oszti rallival már is kerestem vagy 15% nettót belőle.....szvsz........tanulok és menni fog.....van swap.stb.......a saxo bank már 500000 eurótól nagyon szuper költségekkel üzemeltet befektetési alapot....stb.....pénz csinál pénzt én erre gondoltam...ingatlan beszoptam......ki akarok belőle szállni----majd csak elmegy.

#278218 Mezike Előzmény: #278167

ha ezek bejönnek a piacra a tényleg eladók is eladhatatlanok lesznek ...már mint az ingatlanok.

#278209 BudFox Előzmény: #277450

Hello Hathor, van egy vaskereskedő ismerősöm, megkérdezem mit szól ehhez.

#278167 Hathor Előzmény: #278153

Ez éppen a tegnapi szál volt, amit írtam.

ma felhívott az egyik kollégám a listáról, hogy szálljak behozzájuk a generali biztositások közé, vagyon, élet, felelőség biztosítás. A hitel vonalam is meg van, le vbagyok szerződve 21bankkal hitelfolyosításra, csak eddig nem foglalkoztam vele, mondjuk az sem a legjobb most, de forint hiteleket tudnék intézni.

Vannak lehetőségek, keresni kell. Na persze bolt nyitások is vannak lehetőségként, de arúkészletbe nem teszek pénzt.

ma jött 27oldalas lakóingatlanos banki listám.

#278153 hosszhuszár Előzmény: #278141

::::)))))

Majd meglátjuk.melyik szálad indul el, és, hogy mennyire tudsz belekapaszkodni.......

Csúszósak ezek a szálak. szerintem.....

#278141 Hathor Előzmény: #278132

szerintem nincs igazsága!

Józsinak a Garayn angro nagykere volt. Ment, jól ment. Most, ha bedobja magát1000%kal, akkor sem megy.

Nekem is ment az ingatlan, hiába dolgozom vele 5x annyit mint régen, még sem megy, és nem rajtam múlik. A többi kollégám is sír.

így mivel más nem volt mellette, ki kell próbálni új szállakat találni, amelyik szál elindul, abba kell kapaszkodni. Szerintem

Neked is jól megy állítólag a pénztárgép szallag (mondom állítólag, mert nem tudjuk). Minden esetre az ötletből próbálsz profitálni, azt tovább adni, nem a menő vállalkozást vinni. Ha olyan jó a cég, akkor nem cserélném fel a tőzsdére, de ezt személyesen is mondtam neked. Szerintem a tőzsde egy kapaszkodó, villant egyet mint az arany, majd elviszi a tőkét egyszer, mint ahogy az aranybánya is beomlik egyszer, de ad egy reményt, mint az 5ös lottó.

#278129 Mezike Előzmény: #277778

Hercegem !

Ez így igaz...éppen azt számoltam...hogy telo ralli minima 15% 2 hónap alatt megéri eladni még a házikót is olcsóbban-mert kamat + osztalék rally....kb 20% nyerő......kell a ház a francnak...csak a pénzt viszi........csak már madár jönne...mert ugyi amíg szar van addig veréb is!....bocsi a költői vénám mutogatásáért....

Csak "tapasztalatból" mo…

#277832 hosszhuszár

Csak "tapasztalatból" mondanám, hogy a belekapok mindenbe, én már túl vagyok.......

Erdemény nulla, sőt, csak a mínusz........legyen szó bármiről.......

Persze, csinálni kell, de ésszel.

Ezt az ajánlat pl, ha anyira jó lenne, nem jutott volna el hozzánk szerintem, ezt már a nagyok vissza dobták........

Szóvak csak okosan, amihez értünk azt csináljuk, de az ne 100%-an, 1000%-an, lehetőleg.......