Ráállsz a hati vételre. Írd be, hogy vennél 22450-ért 10 db-ot. Ha nettó értékre kiírja 2.245.000,-Ft akkor működi a tőkeáttét. Ne fogadd el és kész. A fedezettség meg 350.000,-Ft.
Ráállsz a hati vételre. Írd be, hogy vennél 22450-ért 10 db-ot. Ha nettó értékre kiírja 2.245.000,-Ft akkor működi a tőkeáttét. Ne fogadd el és kész. A fedezettség meg 350.000,-Ft.
Kötöttél határidős és daytrade ügyletekre vonatkozó kiegészítő szerződést? Mert ennek hiányában a bux hatit látni látod ugyan, de kereskedni nem fogsz tudni vele.
Nemrég nyitottam netbroker számlát. A határidős és daytrade lehetőséget állítólag csak később állítják be. Ezt hogy fogom észrevenni? BUX1012-t most is látom, de nem próbálkoznék még vele, amíg nem biztos. A tőkeáttétel hogy fog megjelenni? Köszönöm.
saxon viszonylag nagyobb összeg kell, de ott vehetsz 1 eur-t is.
fxpro 0,1 lot, admiral 0,01 lot a minimum.
fxpro 100 usd letét, admiral talán 20 usd a min. (Itt van ft számla is..)
ha kereskedési rendszer kell akkor az mt4 tud magyarul.
az fxpro és az admiralmarkets is kinál magyar felületet...
Tudtok magyar nyelvű felületet ahol a valutapárokkal kipróbálhatom magam? Először egy demó is jó lenne (nyárra)!
Köszi!
Tegnap én is nyomtam egy levelet.
El kezdte nekem magyarárzni a libor, bubor, cds szinteket és összefüggést.
na kapcsiból nyomtam neki egy összefoglalót két kávé között....
:DDDD
:DDDDDDD
Ezt is küld el a Pszáfnak.
ja és én visszaküldeném a főnökének is (gondolom a címe benne van a levélben) meg az érintett kollégának is. Sőt gondolom van az erste-nek központi mail címe, oda is elküldeném.
és hátradőlnék... :DDDD
Benne felejtették a válaszukban a belső levelezést, amiben rólam nyilatkozott x "úr" a főnökének.
"Tavaly október óta 20 levelet írt, 9 különböző ügyben. Volt közte transzfer, ajánlati könyv kimaradás, ajánlati könyv lekapcsolás, folyamatosan követelőzik kártérítésért. Semmilyen előnnyel nem jár a cégnek, hogy ilyen ügyfelet hagyunk ámokfutni, sőt igazából kár minden olyan perc, amit azzal töltünk el, hogy neki válaszolgatunk..."
"És az a legfőbb gond, hogy a (apanszkezelési elvekkel összhangban) ha nem válaszolunk leveleire, olyan alap-hibát vétünk, amely viszont tényleg PSZÁF-bírságot von maga után. Merthogy választ adni kötelező.
Javaslom, kezdeményezzük az interenetes szerződésének felbontását"
Na, komáim, megadtátok a végső lökést...