szerintem a MOL miatt van. de hogy miért...passz
mindenki csökken a reggeli nyitóhoz képest, csak mi nem...Tényleg kezdem azt hinni, hogy a világ azt hiszi, hogy Magyarország a menyország.
sztm minden pozit kéne realizálni és ránézni :)
hát, a lényeg, hogy összehoztad. Ha még ennél is sokkal többet akarsz és lehetne is szerinted, akkor az eddiginél is szerényebben nyilvánulok meg, és inkább hallgatok és figyelek. :) Éreztem, hogy kevés vagyok én már ehhez a fórumhoz.
azért elég nehéz ezt összehozni..ezen az instabil piacon...Ha egy irányba menne a BUX már sokkal többet össze lehetett volna keresni...és ráadásul nagyon hamar lehet belőle bukni is.
:)) Megnéztem egy stabil forint számlámat szúrópróbaszerűen, és nem meglepve azt tapasztaltam, hogy a tiétekénél alacsonyabb a hozamom. :) +32,5%. Ha tartósítani tudjátok a 100% feletti évesített eredményeteket, nyugodtan benevezhettek tőzsdeversenyre, és még dobogósak is lesztek ;)))
53,6 %....a tegnapról áthozott kis bukót nem számolva...kb. ennyi.
szal. nem olyan rossz ez..csak az irányt lássam..
Szerintem ez a 2 irányú pozihoz a magyar piac illikvid, ezt jól meglehet játszani devizánál, vagy USA futiknál, én sokszor csináltam és be is jött, de itthoni viszonylatba nem igazán tudnám átültetni a dolgot.
igen, le lehet zárni bármikor..viszont elfér a számlámon...jó helyen van itt..nem foglal egy cent fedezetet sem..ez a quetorban a szép.
ha évközben keresel, minek a két legnagyobb pakk veszteséggel?
Majd visszaolvasom, most mennem kell...
Látod, nem nagyot tévedtem abban, hogy a két szar között 4K pont van :)))
Te Bud, én csak káoszt látok a kereskedési elveidben, nem rendszert. Bocs, csak jószándékú kritika. Mellesleg törtük naposon a BUX eső trendjét, ezt is leírtam itt is. Ha így zárunk, az már a tegnapi nap után 2 napos megerősítés lesz. És nézz rá a nemzetközi szentimentre, mindenhol törnek az ellenállások. Mindettől még lehet fals kitörés, de akkor már megint nem a trendhez ragaszkodsz szigorúan.
Jó, első félévre számolva ( a tőkére vetítve mennyi lenne a hozamod, ha most mindent lezárnál?
Csak % érdekel...
Nálam ha ebben a pillanatban mindent lezárok az év eleji tőkére számolva + 56 %.
hát lehet igazad van, és az volt. De sztem nem. Ilyen USA zárás után ez Mari néni vételnek is jó volt. Én nem így képzelek sc-t, pláne nem látok semmiféle sc-t 100-200-as KT-nál. Nyitó óta agyon van shortolva, és csak egyre nagyobb shortokat nyitnak rá folyamatosan, majd ha 400-ra kitágul a KT, akkor elhiszem, h. jön néhány short zárás (persze csak ha KT tágulás mellett prompt is erőteljesen emelkedik)
Én longolom tovább, sztem semmi ok zárni. Persze lehet, esik még 100 pontot.