Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1012

Re: nincs cím

#277439 matgab Előzmény: #277432

mindenki csökken a reggeli nyitóhoz képest, csak mi nem...Tényleg kezdem azt hinni, hogy a világ azt hiszi, hogy Magyarország a menyország.

#277412 rbbj11 Előzmény: #277411

hát, a lényeg, hogy összehoztad. Ha még ennél is sokkal többet akarsz és lehetne is szerinted, akkor az eddiginél is szerényebben nyilvánulok meg, és inkább hallgatok és figyelek. :) Éreztem, hogy kevés vagyok én már ehhez a fórumhoz.

#277411 BudFox Előzmény: #277409

azért elég nehéz ezt összehozni..ezen az instabil piacon...Ha egy irányba menne a BUX már sokkal többet össze lehetett volna keresni...és ráadásul nagyon hamar lehet belőle bukni is.

#277409 rbbj11 Előzmény: #277407

:)) Megnéztem egy stabil forint számlámat szúrópróbaszerűen, és nem meglepve azt tapasztaltam, hogy a tiétekénél alacsonyabb a hozamom. :) +32,5%. Ha tartósítani tudjátok a 100% feletti évesített eredményeteket, nyugodtan benevezhettek tőzsdeversenyre, és még dobogósak is lesztek ;)))

#277407 BudFox Előzmény: #277389

53,6 %....a tegnapról áthozott kis bukót nem számolva...kb. ennyi.

szal. nem olyan rossz ez..csak az irányt lássam..

#277406 Zabás Előzmény: #277402

Szerintem ez a 2 irányú pozihoz a magyar piac illikvid, ezt jól meglehet játszani devizánál, vagy USA futiknál, én sokszor csináltam és be is jött, de itthoni viszonylatba nem igazán tudnám átültetni a dolgot.

#277405 BudFox Előzmény: #277397

igen, le lehet zárni bármikor..viszont elfér a számlámon...jó helyen van itt..nem foglal egy cent fedezetet sem..ez a quetorban a szép.

MA egy kicsit aktívabb, …

#277401 Zabás

MA egy kicsit aktívabb, pörgősebb napra számítottam :(

Majd visszaolvasom, most…

#277392 Ricsi

Majd visszaolvasom, most mennem kell...

Látod, nem nagyot tévedtem abban, hogy a két szar között 4K pont van :)))

#277391 rbbj11 Előzmény: #277384

Te Bud, én csak káoszt látok a kereskedési elveidben, nem rendszert. Bocs, csak jószándékú kritika. Mellesleg törtük naposon a BUX eső trendjét, ezt is leírtam itt is. Ha így zárunk, az már a tegnapi nap után 2 napos megerősítés lesz. És nézz rá a nemzetközi szentimentre, mindenhol törnek az ellenállások. Mindettől még lehet fals kitörés, de akkor már megint nem a trendhez ragaszkodsz szigorúan.

#277389 Amatoregy Előzmény: #277386

Jó, első félévre számolva ( a tőkére vetítve mennyi lenne a hozamod, ha most mindent lezárnál?

Csak % érdekel...

Nálam ha ebben a pillanatban mindent lezárok az év eleji tőkére számolva + 56 %.

#277388 rbbj11 Előzmény: #277382

hát lehet igazad van, és az volt. De sztem nem. Ilyen USA zárás után ez Mari néni vételnek is jó volt. Én nem így képzelek sc-t, pláne nem látok semmiféle sc-t 100-200-as KT-nál. Nyitó óta agyon van shortolva, és csak egyre nagyobb shortokat nyitnak rá folyamatosan, majd ha 400-ra kitágul a KT, akkor elhiszem, h. jön néhány short zárás (persze csak ha KT tágulás mellett prompt is erőteljesen emelkedik)

Én longolom tovább, sztem semmi ok zárni. Persze lehet, esik még 100 pontot.

#277387 Amatoregy Előzmény: #277384

Bud,

mi az a trend?

Csak példák:

-1,51-es eurusd-nél 1,61-1,71 vizio (most hol tart)

- 84,-es olajnál 95. (most hol tart)

- 261-es Ft-nál 245-250-es vizio (most hol tart)

Miből gondolod, hogy innen szakad be? Lehet, hogy 27k-ról fog...