Regisztráció Elfelejtett jelszó

Utazás

Re: Olaszország

#276839 Hathor Előzmény: #276831

mi most jöttünk Horvátból meg.

Trogir melletti parton voltunk split fele. 6kor indultunk Pestről keleti pu.-s találkával, 14órára split előtt voltunk végig autópályán.

Autópálya díj: határ-zágráb: 36kuna

Zágráb-Krka: 130kuna

Zágráb-Trogir 146kuna

1kuna 41FT kb.

Benzin: 7.8-8.5kuna körül

Az öblös partokat aprokaviccsal, murvával feltöltötték.

#276833 Illuzio Előzmény: #276824

Lentitől is kész az autópálya Mariborig.Mariboron át kell autóznod,nappal 20-25 perc.Letenye-Zagrab 36 kuna a határon várnod kell vám ellenőrzés és még pecsételnek is az idióták az új határon.

#276831 Amatoregy Előzmény: #276830

Megnézzük. A kavicsospart (Tavaly Vodice). A gyerekek élvezték a nyüzsgést és a tiszta vizet....

#276827 Amatoregy Előzmény: #276826

Akkor már inkább Horváto. Rimini sincs közel, de annyiból majdnem lemegyek a Dubrovnyikba......

#276826 Illuzio Előzmény: #276820

Apartmant nem tudom, de olcsóbb hotelek-motelek vannak viszont a víz annyira nem jó, inkább lemennék még pár km-t.

#276824 Amatoregy Előzmény: #276821

Mo-n csak shell játszik, kinnt meg már mindegy.... :D

Azért Horvátho, mert úgy látszik a térképen, hogy ott van autópálya (Zábráb, Ljubljana, Venezia..)

#276820 Amatoregy Előzmény: #276815

A határ előtti tankolással nyersz egy picit.

Ismerve a "hátteremet" a határ előtt mindig tankolok... Mármint Mo-n.

:DDDD

Vagyis azt mondjátok, hogy ne menjek Zágráb felé, hanem Nagykanizsa környékén Szlovénia?

Rimini környékében gondolkoztam, kérdés, hogy aug-ban találok-e ott szabad appartmant..

#276815 matgab Előzmény: #276811

én is simán Szlovénia - olaszo. utat választanám Horváto nélkül.

Amúgy azt is érdemes megfontolni, hogy a Szlovénoknál úgy tudom olcsóbb a tankolás, mint az osztárokoknál vagy főleg az olaszoknál. Tehát egy határ előtti tankolással is nyerhetsz egy picit, ha már a sztrádadíjakat számolod...

#276806 Illuzio Előzmény: #276794

Szia én úgy tudom, Szlovénban csak féléves matrica van,osztrák valóban 90 km-el hosszabb de már Arnoldstein-től(I-A határ) ketyeg az olasz pálya is.

Re: KURULTAJ

#276801 Illuzio Előzmény: #276790

Pedig ott van a Parq Santiago I mellett ahol a medencék,oldalt az 5*Mediterran szállo vele sréhen szemben a mini golfpálya.

Re: KURULTAJ

#276789 Zabás Előzmény: #276739

Teljesen igazad van, viszont igazai Eu nyaralóhelyekre utazási irodával olcsóbb!

PL: Görögbe /repülővel/

Spanyolba /repülővel/

Ha városnézésre utazik el az ember akkor nem szabad irodát is bevonni, ha távolkeletre/ Thaiföltre megy oda sem szabad irodával menni!

De pl Dubai-ba utazási irodával jobban jön ki az ember!

Az utazási irodákban az a lényeg, hogy ők csomagokat vesznek meg és ezért sokkal kedvezőbb feltételekkel kapják a szállásokat ill. repjegyet.

Valahova így valahova meg úgy éri elmenni!

Horváthhoz soha nem mennék irodával sem a görögökkel, ugyanis annyi az apartman főleg most, hogy tuti kap az ember.