pedig mekkora mázli volt tegnap az a fránya zárás..hogy totál lent voltam..fene egye meg.
pedig mekkora mázli volt tegnap az a fránya zárás..hogy totál lent voltam..fene egye meg.
megszívtam. nyitóban 21237-en eladtam, erre nem mennek sokkal lejjebb. szerintem is inkább felfele az irány..esni nem fogunk. csakén poffára.
Van többféle lehetőség,usák korrekció érik vagy megyünk velük fel vagy tovább tögyörgünk itt,bevágnak mindenféle teketória nélkül....más verzió nem akar eszembe jutni,én most pozi nélkül az elsőre tippelnék.
oti longom nekem is van, de én most azt gondolom, MOL-t kicsit leütik, hogy a remegőektől elvegyék a longot. Ha lesz long. Ha meg nem lesz, akkor főleg jó a hati short.
helyes :)Én még mindig a longra szavazok, meglátjuk.:)
Igaz, én kb itt adtam, teljesen pontosan 251-en
most 1 ponttal több, már rágom is a kefét miatta:))
azért jobb 300on adni, mint 21kn:))
pontosabban? én annak hatására adtam ma hatit...
persze nem kell nekem ezt ma lezárni, elfér itt egy darabig.
jól befosattak tegnap a zárással....
http://www.quaestor.hu/index.phtml?ow_page_number=1439&hlid=14418
ez pedig az eredeti
A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)
--------------------------------------------------------------------------------
Sok erő nincs a piacokban, ezért a vételi spekulációkat mostanában érdemes a short zárások idejére halasztani. Amíg ilyen (hírtelen ok nélkül meginduló drágulás) nem következik el, addig esetleg manipulált kispapírok piacán evezhetünk, de csak is mentőmellényben (Econet, Linamar).
A vezető papírok közül most a MOL az aktuális kedvenc, nélküle már sehol se lenne a BUX index. Az olajpapírban azonban 20000 felett már nem sok erőt várok, ezért innen lefordulhat, és irányba veheti a 18500-as szintet. Mára még marad az emelkedés és a barátkozás a 20000-es értékkel. Az OTP fénye teljesen megkopott. Nem igazán tudják hova tenni a nagyok sem. Az elmúlt hetekben történt nagybefektetői kitárazást talán a MOL sztorijához tudnám hasonlítani, igaz akkor a menedzsment 30000-es saját vételei késztették eladásra a nagyokat, akik azóta sem igazán tértek vissza az olajrészvényhez. Most az OTP-re a profit elszívás nemzetközi és hazai trendje miatt jár rá a rúd. Egyelőre nem foglalkoznék vele, talán 4300 környékén érdemes bántani. A Richtert érdemes figyelni, olyan szintre érkezett ahonnan lehet benne 1-2000 Ft fölfele, igaz 39000 alatt nem árt stoppolni, különben nem marad pénzünk csak "stoppolni". Mindenkinek jó szelet!
Nagy Attila (Pécs)
Én bíztam benne hogy 21e alatt tudok ma reggel venni....ráadás sem rossz 5let,bár 21200 alá nem tudunk menni és 21500 is akadály.
:o)))
nekem meg már majdnem visszahoztam a hét eleji buktám. mondjuk nem volt realizálva, de nem szeretem ha kevesebb pénz van a számlán pénteken, mint hétfőn :o)
bár annak sincs sok értelme, hogy nulla hozamért üldögéljek a gép előtt