Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#275510 Csilla76 Előzmény: #275499

pedig mekkora mázli volt tegnap az a fránya zárás..hogy totál lent voltam..fene egye meg.

megszívtam. nyitóban 212…

#275509 Csilla76

megszívtam. nyitóban 21237-en eladtam, erre nem mennek sokkal lejjebb. szerintem is inkább felfele az irány..esni nem fogunk. csakén poffára.

#275506 Waszeitung Előzmény: #275502

Van többféle lehetőség,usák korrekció érik vagy megyünk velük fel vagy tovább tögyörgünk itt,bevágnak mindenféle teketória nélkül....más verzió nem akar eszembe jutni,én most pozi nélkül az elsőre tippelnék.

#275502 Ricsi Előzmény: #275499

oti longom nekem is van, de én most azt gondolom, MOL-t kicsit leütik, hogy a remegőektől elvegyék a longot. Ha lesz long. Ha meg nem lesz, akkor főleg jó a hati short.

#275497 Ricsi Előzmény: #275496

Igaz, én kb itt adtam, teljesen pontosan 251-en

most 1 ponttal több, már rágom is a kefét miatta:))

#275494 Ricsi Előzmény: #275493

pontosabban? én annak hatására adtam ma hatit...

persze nem kell nekem ezt ma lezárni, elfér itt egy darabig.

#275481 kerikoma Előzmény: #275477

A mai nap brókerszemmel (Üzletkötőink véleménye)

--------------------------------------------------------------------------------

Sok erő nincs a piacokban, ezért a vételi spekulációkat mostanában érdemes a short zárások idejére halasztani. Amíg ilyen (hírtelen ok nélkül meginduló drágulás) nem következik el, addig esetleg manipulált kispapírok piacán evezhetünk, de csak is mentőmellényben (Econet, Linamar).

A vezető papírok közül most a MOL az aktuális kedvenc, nélküle már sehol se lenne a BUX index. Az olajpapírban azonban 20000 felett már nem sok erőt várok, ezért innen lefordulhat, és irányba veheti a 18500-as szintet. Mára még marad az emelkedés és a barátkozás a 20000-es értékkel. Az OTP fénye teljesen megkopott. Nem igazán tudják hova tenni a nagyok sem. Az elmúlt hetekben történt nagybefektetői kitárazást talán a MOL sztorijához tudnám hasonlítani, igaz akkor a menedzsment 30000-es saját vételei késztették eladásra a nagyokat, akik azóta sem igazán tértek vissza az olajrészvényhez. Most az OTP-re a profit elszívás nemzetközi és hazai trendje miatt jár rá a rúd. Egyelőre nem foglalkoznék vele, talán 4300 környékén érdemes bántani. A Richtert érdemes figyelni, olyan szintre érkezett ahonnan lehet benne 1-2000 Ft fölfele, igaz 39000 alatt nem árt stoppolni, különben nem marad pénzünk csak "stoppolni". Mindenkinek jó szelet!

Nagy Attila (Pécs)

#275474 Waszeitung Előzmény: #275472

Én bíztam benne hogy 21e alatt tudok ma reggel venni....ráadás sem rossz 5let,bár 21200 alá nem tudunk menni és 21500 is akadály.

#275469 Alex74 Előzmény: #275462

:o)))

nekem meg már majdnem visszahoztam a hét eleji buktám. mondjuk nem volt realizálva, de nem szeretem ha kevesebb pénz van a számlán pénteken, mint hétfőn :o)

bár annak sincs sok értelme, hogy nulla hozamért üldögéljek a gép előtt