Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: hazai kereskedő piac

#28609 GáborGábor Előzmény: #28478

A forgalom tervezésről egyezik a véleményünk.

:)

A közlekedés vidéken is érdekes ...

Két vezetői forma van itt is : az egyik az általad említett mazsola vagy Betartó Béla, a másik meg olyan agreeszív, hogy követhetetlen. Főleg a céges autók meg a kisáruszállítók vezetői ilyenek.

Re: hazai kereskedő piac

#28478 hosszhuszár Előzmény: #28220

Nem tudom tapasztaltátok e, hogy mióta jó idő van, sokszorozódott a mazsolák száma az utakon.........

Nem, hogy 50-el, 30-al közlekedünk, még akkor is, ha tádé előtt üres az út.........

Ma gödöllőről mátyásföldre 1 óra alatt értem haza.........

Más.

Azt hiszem fogalom tervező mérnököknek hívják azokat az embereket, akik a torlódások elkerülése érdekében, egyes csomópontokat átterveznek.

Na ezeket csókoltatom, mert eddig nem nagyon sikerült egy sem:)))))

,sőt, ahol idáig nem volt dugó, most ott is az van!

:DDDDD

Re: Meghívó

#27819 kerikoma Előzmény: #27816

Az ember akkor tud valamit, ha sokmindent lát. Én erről a buliról még nem hallottam soha, de megjegyeztem magamnak. Többen is valószínű csak úgy tudják meg, ha itt is látják! Ha felrakod, szerintem nem fog senki megharagúdni érte!

Re: Meghívó

#27814 kerikoma Előzmény: #27800

Nagyon jónak tűnik, de sajnos nem érek rá a családdal együtt, de nincs el felejtve ez a buli. ha jövőre is igy lesz megszervezve lehet, hogy be tudunk nevezni!

Meghívó

#27800 GáborGábor

„MOTOROS BÚCSÚ” 2009.05.01-02-03.

Helyszín: Ecséd, Szentlaposi Mária Kápolna

A Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány és a MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány közös szervezésében MEGHÍVUNK TÉGED!

Program:

2009.05.01. érkezés 17 órától – fáklyás körmenet 20 órától – 21 órakor begurulás a község főterére, részt veszünk a falunapon…

2009.05.02. délelőtt íjász bemutató és íjászat, 11-kor előadás, Szentmise 15 órakor, melyen a Forrás és a már „KéK” túráról ismert nagykátai Cantate Domino zenekar fog zenélni. A Szentmise keretein belül letesszük alapkövét a Kápolna udvarán egy a Motorosok Védőszentjének állítandó szobornak, majd a jelenlevő Motorosok és motorok áldást kapnak – 17 órától koncertet ad a Forrás és a Cantate Domino zenekar, 20 órától pedig az Útonállók szabadcsapat.

2009.05.03. zenés ébresztő, reggeli, eszmecsere a kápolnában, majd indulás haza.

Szállás az Általad hozott sátorban, vagy egyénileg a környék valamelyik panziójában. A helyszínen a büfét ismét (MOTaMOT production-ként), nagyon „motorosbarát” árakon a MOTaMOT üzemelteti. Belépőjegy nem lesz, de adományt szívesen fogadunk, ha úgy gondolod, hogy szeretnél hozzájárulni a szervezési költségekhez.

RÉSZLETEK: a http://www.motorosbazis.hu oldalon

Re: lambo törések

#27551 Kissherceg Előzmény: #27548

gyerek is motorolajban tanult meg úszni fogadjunk :)) No mennem kell, szép estét :)