Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: hazai kereskedő piac

#28609 GáborGábor Előzmény: #28478

A forgalom tervezésről egyezik a véleményünk.

:)

A közlekedés vidéken is érdekes ...

Két vezetői forma van itt is : az egyik az általad említett mazsola vagy Betartó Béla, a másik meg olyan agreeszív, hogy követhetetlen. Főleg a céges autók meg a kisáruszállítók vezetői ilyenek.

Re: hazai kereskedő piac

#28478 hosszhuszár Előzmény: #28220

Nem tudom tapasztaltátok e, hogy mióta jó idő van, sokszorozódott a mazsolák száma az utakon.........

Nem, hogy 50-el, 30-al közlekedünk, még akkor is, ha tádé előtt üres az út.........

Ma gödöllőről mátyásföldre 1 óra alatt értem haza.........

Más.

Azt hiszem fogalom tervező mérnököknek hívják azokat az embereket, akik a torlódások elkerülése érdekében, egyes csomópontokat átterveznek.

Na ezeket csókoltatom, mert eddig nem nagyon sikerült egy sem:)))))

,sőt, ahol idáig nem volt dugó, most ott is az van!

:DDDDD

Re: Meghívó

#27819 kerikoma Előzmény: #27816

Az ember akkor tud valamit, ha sokmindent lát. Én erről a buliról még nem hallottam soha, de megjegyeztem magamnak. Többen is valószínű csak úgy tudják meg, ha itt is látják! Ha felrakod, szerintem nem fog senki megharagúdni érte!

Re: Meghívó

#27814 kerikoma Előzmény: #27800

Nagyon jónak tűnik, de sajnos nem érek rá a családdal együtt, de nincs el felejtve ez a buli. ha jövőre is igy lesz megszervezve lehet, hogy be tudunk nevezni!

Meghívó

#27800 GáborGábor

„MOTOROS BÚCSÚ” 2009.05.01-02-03.

Helyszín: Ecséd, Szentlaposi Mária Kápolna

A Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány és a MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT alapítvány közös szervezésében MEGHÍVUNK TÉGED!

Program:

2009.05.01. érkezés 17 órától – fáklyás körmenet 20 órától – 21 órakor begurulás a község főterére, részt veszünk a falunapon…

2009.05.02. délelőtt íjász bemutató és íjászat, 11-kor előadás, Szentmise 15 órakor, melyen a Forrás és a már „KéK” túráról ismert nagykátai Cantate Domino zenekar fog zenélni. A Szentmise keretein belül letesszük alapkövét a Kápolna udvarán egy a Motorosok Védőszentjének állítandó szobornak, majd a jelenlevő Motorosok és motorok áldást kapnak – 17 órától koncertet ad a Forrás és a Cantate Domino zenekar, 20 órától pedig az Útonállók szabadcsapat.

2009.05.03. zenés ébresztő, reggeli, eszmecsere a kápolnában, majd indulás haza.

Szállás az Általad hozott sátorban, vagy egyénileg a környék valamelyik panziójában. A helyszínen a büfét ismét (MOTaMOT production-ként), nagyon „motorosbarát” árakon a MOTaMOT üzemelteti. Belépőjegy nem lesz, de adományt szívesen fogadunk, ha úgy gondolod, hogy szeretnél hozzájárulni a szervezési költségekhez.

RÉSZLETEK: a http://www.motorosbazis.hu oldalon

Re: lambo törések

#27551 Kissherceg Előzmény: #27548

gyerek is motorolajban tanult meg úszni fogadjunk :)) No mennem kell, szép estét :)

Re: lambo törések

#27534 hosszhuszár Előzmény: #27530

zsiguliból átülve, elég megrázó élmény lehet egy Lambo teljesítménye........

Story

volt egy lotus omegám, ezt már mondtam, de azt nem meséltem, miért adtam el.

Valami baja volt, és csak 2500-as fordulat felett működött, alatta leállt.

Jöttem haza vele a szervízből, ahol szétett kezekkel kommentálták, hogy nem tudják mi a baja, talán Bécsben tudnák.

Ez olyan 15 éve volt.

2000 felett kapcsolt a turbó(buturbó volt), és 512le-ig mérte a próba pad, nem akarták tönkretenni a padot.

Na szóval, jövök hazafelé, és egyszer egy olyan helyzet adódótt, hogy muszály volt előznöm, mert különben ott maradok a kocsival.

Na vissza 2-be, 2000 fölé pörgettem, kuplung rá, és úgy ktölt a segge az autónak, hogy a hajam is felállt, na így driftelve előztem meg az előttem haladót.

Mitmondjak, majdnem becsináltam, ezután döntöttem el, hogy jobb ezt az autót eladni, mert a gyerekeimet fel kellene nevelnem.

Ja Nógrád megyében javították meg, a ford romhányinál, ismerős szerelő :)))