Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: Talma

#27010 Waszeitung Előzmény: #26940

Mi fősulin készítettük pecóban ágyaspálinkát,befőttesüvegben jóféle aszaltgyümölcs,rá a pálinka,de nem tudott sokáig érlelődni mert buli alkalmával elkopogatott a pálesz :D

#26940 kerikoma Előzmény: #26917

Na ágyaspálinkám nekem is van vagy 8 fajta. Saját főzés, de el ne áruld a fináncoknak!

Amúgy a tanya tényleg nagyon szép helyen van és a szomszédok is nagyon rendesek, élvezik hogy fiatalabb vagyok náluk és elfogadom a tanácsukat a szőlő műveléssel kapcsolatban. Persze beugrik néha egy két pohár jó fajta bor is és pálesz is, de csak kultúráltan.

Úristen ez az auto-motor technika topik és nem a tanya topik :DDD

#26917 Waszeitung Előzmény: #26912

Ááá,dehogy,nem ez a függőség hanem a permetezés :D

Szüleim is most vesznek kis tanyát,erdős területen,tele madárcsicsergéssel,igaz relax hangulat,és olyan tanyaszomszéddal akinek állítólag isteni ágyaspálinkája van :D

#26913 kerikoma Előzmény: #26912

Különben is azt mondtad, hogy nyitsz egy motoGP topikot! 17 futamról lesz mit beszélgessünk!

#26912 kerikoma Előzmény: #26908

Köszi, átfutottam rajta nagyon gyorsan, mert hulla fáradt vagyok és megyek aludni. Tudod a tanya sokmindent kivesz az emberből! Eddig én sem tudtam és imádok permetezni:))))

De lefekvés előtt nem bírtam ki, hogy ne nézzek be hozzátok! Ez már függőség?

Re: Nem az enyém szerencsére :D

#26909 kerikoma Előzmény: #25985

Hát ez a 600-as keményebb, mind sok nagyobb kategóriáju moci, úgyhogy neked nem ajánlom!

#26908 Waszeitung Előzmény: #26902

"A 2009-es szezonban a Magyar Televízió közvetíti a gyorsasági motoros világbajnokság 17 versenyhétvégéjének valamennyi futamát."

8. sor bekezdés,figyelmesebb olvasást kérünk :DD