Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#275718 gentlemanus Előzmény: #275716

Kint voltam Szabadság(??) téren.

Rengetegen voltunk.

Óriási hangulatot varázsoltak brazil drukkerek.

Nem gondoltam volna, hogy ennyien vannak itt.

Volt számbbbá, dob, ének, minden.

Meg mennyi holland drukker volt!!!!!

Dobtam hátast.

Összességében azt tudom mondani: éljen a foci!!

Brazilok kiestek, nem se…

#275715 Zabás

Brazilok kiestek, nem semmi meccs volt! Ilyen ideges Brazil csapatot még sosem láttam!

#275369 Sumér harcos Előzmény: #275366

kis majom,nagyképű zsenike.....örülök,hogy kiestek a portugálok....

köpködjön otthon,ne a kamerára,meccs végén.....

ezt egyszerűen nem tudom megérteni,ezt a rohadt köpködést,de komolyan......nem lehet a nélkül focizni?

6-7 évig fociztam,de soha egyszer nem köpködtem semerre sem......olyan fülest adnék mindnek mikor ilyet tesz,hogy megemlegetné...egyszer gusztustalan,másszor...erre tanitotta az anyja otthon a kulturált focistáját?......

A portugál válogatott ko…

#275366 Sumér harcos

A portugál válogatott korábbi csapatkapitányát l.Figot nem nyűgözte le Ronaldo reakciója a csapat vb-búcsúja után. Mikor a kiesés okairól faggatták a Real Madrid szélsőjét, ő csak foghegyről odavetette: "Kérdezzék Queirozt."

#274274 matgab Előzmény: #274255

Én egy hete már nem láttam meglepetés eredményt a VB-n, persze most csak itt és az Iwiw-en fogadgatok pénzmentesen!

Remélem a hollandok hoznak egy döntetlent és kiejtik a brazilokat!(2-2 és remélem nem 0-0)!

#274255 gentlemanus Előzmény: #274247

Obama kolléga, itt még az elveket is félre kell dobni, is bizony többszörös tökeáttéttel kell longolni.

:)))

Re: hl

#274249 Zotya32 Előzmény: #274241

nekem is, mert nem raktam meg 5x pénz volt a 75-80. perc körül. ehelyett x-re tippeltem, de ezek a portugálok nem akartak tovább kint maradni a vb-n. a majom cé ronáldó is csak trükközik, de focizni azt már nem....

#274247 obama Előzmény: #274002

a dúrva. Ezek jó beszállók ha már tőzsdefórumon vagyunk :). Jó long mindegyik :)

Re: hl

#274239 Fornit Előzmény: #274172

Nehéz döntés... elvacillálnék az 1. 5. 7. 8. asok között. :)

Látom alakul a topic vb utáni funkciója :))

Fogadásaim alakulnak hogy a vb témánál is maradjak :)