Aszondod jó buli? Holnap még én is kimehetek..
Kint voltam Szabadság(??) téren.
Rengetegen voltunk.
Óriási hangulatot varázsoltak brazil drukkerek.
Nem gondoltam volna, hogy ennyien vannak itt.
Volt számbbbá, dob, ének, minden.
Meg mennyi holland drukker volt!!!!!
Dobtam hátast.
Összességében azt tudom mondani: éljen a foci!!
Brazilok kiestek, nem semmi meccs volt! Ilyen ideges Brazil csapatot még sosem láttam!
http://civishir.hu/sport/focivb2010/2010/07/01/115024/kassai_kozelebb_a_vb_dontohoz.html
Mit is mondhatnék egy olyan nemzet nevében, amely 1000 éve nem tud kijutni egy VB-re?
Szurkolok neked Viktor! Legalább egy kiváló bírónk legyen a döntőben.
Viktor név mostanában eléggé pozitív kicsengéssel bír.....
HAJRÁ VIKTOROK!
kis majom,nagyképű zsenike.....örülök,hogy kiestek a portugálok....
köpködjön otthon,ne a kamerára,meccs végén.....
ezt egyszerűen nem tudom megérteni,ezt a rohadt köpködést,de komolyan......nem lehet a nélkül focizni?
6-7 évig fociztam,de soha egyszer nem köpködtem semerre sem......olyan fülest adnék mindnek mikor ilyet tesz,hogy megemlegetné...egyszer gusztustalan,másszor...erre tanitotta az anyja otthon a kulturált focistáját?......
A portugál válogatott korábbi csapatkapitányát l.Figot nem nyűgözte le Ronaldo reakciója a csapat vb-búcsúja után. Mikor a kiesés okairól faggatták a Real Madrid szélsőjét, ő csak foghegyről odavetette: "Kérdezzék Queirozt."
Én egy hete már nem láttam meglepetés eredményt a VB-n, persze most csak itt és az Iwiw-en fogadgatok pénzmentesen!
Remélem a hollandok hoznak egy döntetlent és kiejtik a brazilokat!(2-2 és remélem nem 0-0)!
Obama kolléga, itt még az elveket is félre kell dobni, is bizony többszörös tökeáttéttel kell longolni.
:)))
Sajnálom :((( Tudom milyen érzés, remélem nem nagy tétel tetted meg.
nekem is, mert nem raktam meg 5x pénz volt a 75-80. perc körül. ehelyett x-re tippeltem, de ezek a portugálok nem akartak tovább kint maradni a vb-n. a majom cé ronáldó is csak trükközik, de focizni azt már nem....
a dúrva. Ezek jó beszállók ha már tőzsdefórumon vagyunk :). Jó long mindegyik :)
Na.. három fa behúzva.
Japó kamikázék cserben hagytak.....
Nehéz döntés... elvacillálnék az 1. 5. 7. 8. asok között. :)
Látom alakul a topic vb utáni funkciója :))
Fogadásaim alakulnak hogy a vb témánál is maradjak :)
Gondoltam kicsit offolok,sztem van köztük aki tud focizni,és ugye ha már nem jutottunk ki a VB-re azért vannak nekünk is csini jányaink!
http://velvet.hu/trend/2010/06/29/szavazzon_a_legszexibb_foiskolas_lanyra/