Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Sziasztok, hati és oti …

#273896 Alex74

Sziasztok,

hati és oti long bővítve (809, 615)

majd meglátom mi lesz, jó lenne tartani akár hosszabbra is

Re: hl

#273885 Kezdő Előzmény: #273876

Most én is egy kis longban, még tegnapról, ezek szerint sikerült melléfogni...

A long még egy kivétellel sosem jött be, hátha most :-)

hl

#273876 Waszeitung

Ha ilyen nagy az egyetértés shortban akkor lehet beállok kicsit széllel szemben,állítólag ez a szint erős :D

Re: nincs cím

#273873 kerikoma Előzmény: #273863

:( Ja tegnap Te zártad.... Én még pénteki fele pakkom tartottam, tegnap nem sokon múlott, hogy záródjon, de ma ki vettem a megbízást, inkább követném ha ad rá esélyt...

#273868 akpo7 Előzmény: #273769

Kilatasok inkabb shortban jobbak, szoval orulhetsz. :) Nekem csak a lehetseges pakk fele van nyitva, de az legalabb nem long. Ja es van egy Richteres hirunk is. Nem tudom, azt mennyire toljak ma lefele.

Re: nincs cím

#273863 Waszeitung Előzmény: #273854

Hali,nem csodálkozom hogy ilyen csehül állunk,zártam hatishortokat....

Lássuk a bámulatos buxot!

Gyenge a hazai piac – te…

#273849 Zabás

Gyenge a hazai piac – technikai elemzés

(Trendlines.hu )2010. június 29. 06:08

Tegnap nem történt érdemi elmozdulás a hazai piacon, enyhén pozitív nemzetközi hangulatban az árfolyamok vegyesen mozdultak el, az OTP esetében tovább folytatódott az eladói nyomás, míg a Mol viszonylag felszabadultan araszolgatott felfelé. Az említett enyhén pozitív nemzetközi hangulat azóta elillant, így tovább folytatódhat a lecsorgás indexszinten. A grafikonok kezdenek igen csúnyán festeni, az esetleges emelkedésekben továbbra is shortnyitás a megfelelő stratégia, a meglévő shortok nyugodtan tarthatók.

Mivel a piacok újabb alacsonyabb csúcsból fordultak ismét lefelé, joggal gondolhatjuk, hogy vége szakadt a 2009. márciusa óta tartó bull-piacnak. Hivatalosan akkor beszélhetünk ismét bear-piacról, ha az index értéke tartósan a tetőpont szintje – 20 % alatt marad, esetünkben 20.400-20.500 pont lenne ez a szint. Tehát jelenleg köztes állapotban vannak a tőzsdék, egyelőre nem lehet 100 %-os biztonsággal eldönteni, hogy a jelenlegi csökkenés csak a hosszú, és intenzív emelkedés korrekciója csupán, vagy egy újabb eső piac kezdete. Ilyen időszakban a legjobb, ha rövidtávra (2-3 nap) veszünk fel pozíciókat, vagy csak a partvonalról figyelünk.

Piaci kitekintő: nem sikerült a tengerentúlon a pozitív zárás, és mivel meghatározó szintek alatt toporognak az indexek, egyre nagyobb az esélye a lefordulásnak. Ma hajnalban Ázsiában is elromlott a hangulat, a kínai Shanghai Composite vezeti az esést (jelenleg -1,74 %), és a futures-ek is beborultak. A devizapiacon az euró ismét gyengül a dollárral, a jennel, és a svájci frankkal (!) szemben is.

BUX index technikai elemzése

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/BUX23.png

A tegnapi gyertya nem változtatott túl sokat a technikai képen, a támasz-ellenállási szintek megmaradtak. Várakozásunk szerint további lecsorgás jöhet, és amennyiben nem javul rövidesen a hangulat, tesztelésre kerülhet a 20.350 pontos hosszútávú nyakvonal (lilával).

Támasz: 20.681 (Fibo 0 %) | Ellenállás: 21.300 (csökkenő csatorna), 21.449 (MA 21)

BUX1012 határidős index technikai elemzése

A sötétlilával jelzett csökkenő csatornában halad lefelé, amíg így van, nincs értelme shortzáráson gondolkodni. Hamarosan megütheti a korábbi lokális aljat (20.800-20.850), és ott dőlhet el, hogy megyünk-e tovább lefelé, vagy esetleg kialakul egy dupla alj alakzat.

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/BUX1012_6021.png

Támasz: 20.825 (korábbi alj) | Ellenállás: 21.373 (Fibo 23,6 %)

A kamattartalom:

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/kamat20.png

#273831 kerikoma Előzmény: #273769

Gyorsan be néztem egy kis zöldmunka után, hát EUR/USD eléggé gyengusz.... szokásos 200 alatti kt, de egyre lejjebb túr a pucok:D

szerk: reggel megint ződ lesz minden.... mindenki menjen nyaralni:D

#273758 Waszeitung Előzmény: #273757

Köszi,bár gondolom most hogy kiszálltam nem tudunk 22e fölé keveredni hogy építsek egy szípet :D

Amilyen gyökerek hambisak még képesek bezúgni...

Beálltam venni egy játék longcsomagot,nehogy megvádoljanak hogy csak esésre játszok :D

#273756 ang3lt Előzmény: #273755

szintén zártam mindent és egy icipici longot is nyitottam 21ről csak az ize kedvéért és mert bár a helyzet szar azért nem szeretném ha becsődőlne minden...

#273755 Waszeitung Előzmény: #273747

Zártam minden hatishortot,bízva eme remek szint erejében és abban hogy az a biztos ami a zsebben van! :D

Némi Dax short maradt,rövidgatya nélkül nem akarok lenni ilyen időben...