Sziasztok,
hati és oti long bővítve (809, 615)
majd meglátom mi lesz, jó lenne tartani akár hosszabbra is
Sziasztok,
hati és oti long bővítve (809, 615)
majd meglátom mi lesz, jó lenne tartani akár hosszabbra is
Venni még nem vettem,egyenlőre ízlelgetem a "long" szót! :D
Most én is egy kis longban, még tegnapról, ezek szerint sikerült melléfogni...
A long még egy kivétellel sosem jött be, hátha most :-)
Ha ilyen nagy az egyetértés shortban akkor lehet beállok kicsit széllel szemben,állítólag ez a szint erős :D
:( Ja tegnap Te zártad.... Én még pénteki fele pakkom tartottam, tegnap nem sokon múlott, hogy záródjon, de ma ki vettem a megbízást, inkább követném ha ad rá esélyt...
Kilatasok inkabb shortban jobbak, szoval orulhetsz. :) Nekem csak a lehetseges pakk fele van nyitva, de az legalabb nem long. Ja es van egy Richteres hirunk is. Nem tudom, azt mennyire toljak ma lefele.
Hali,nem csodálkozom hogy ilyen csehül állunk,zártam hatishortokat....
Lássuk a bámulatos buxot!
Elég lefele gyanús a mai nap... Jó reggelt mindenkinek:-)
Gyenge a hazai piac – technikai elemzés
(Trendlines.hu )2010. június 29. 06:08
Tegnap nem történt érdemi elmozdulás a hazai piacon, enyhén pozitív nemzetközi hangulatban az árfolyamok vegyesen mozdultak el, az OTP esetében tovább folytatódott az eladói nyomás, míg a Mol viszonylag felszabadultan araszolgatott felfelé. Az említett enyhén pozitív nemzetközi hangulat azóta elillant, így tovább folytatódhat a lecsorgás indexszinten. A grafikonok kezdenek igen csúnyán festeni, az esetleges emelkedésekben továbbra is shortnyitás a megfelelő stratégia, a meglévő shortok nyugodtan tarthatók.
Mivel a piacok újabb alacsonyabb csúcsból fordultak ismét lefelé, joggal gondolhatjuk, hogy vége szakadt a 2009. márciusa óta tartó bull-piacnak. Hivatalosan akkor beszélhetünk ismét bear-piacról, ha az index értéke tartósan a tetőpont szintje – 20 % alatt marad, esetünkben 20.400-20.500 pont lenne ez a szint. Tehát jelenleg köztes állapotban vannak a tőzsdék, egyelőre nem lehet 100 %-os biztonsággal eldönteni, hogy a jelenlegi csökkenés csak a hosszú, és intenzív emelkedés korrekciója csupán, vagy egy újabb eső piac kezdete. Ilyen időszakban a legjobb, ha rövidtávra (2-3 nap) veszünk fel pozíciókat, vagy csak a partvonalról figyelünk.
Piaci kitekintő: nem sikerült a tengerentúlon a pozitív zárás, és mivel meghatározó szintek alatt toporognak az indexek, egyre nagyobb az esélye a lefordulásnak. Ma hajnalban Ázsiában is elromlott a hangulat, a kínai Shanghai Composite vezeti az esést (jelenleg -1,74 %), és a futures-ek is beborultak. A devizapiacon az euró ismét gyengül a dollárral, a jennel, és a svájci frankkal (!) szemben is.
BUX index technikai elemzése
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/BUX23.png
A tegnapi gyertya nem változtatott túl sokat a technikai képen, a támasz-ellenállási szintek megmaradtak. Várakozásunk szerint további lecsorgás jöhet, és amennyiben nem javul rövidesen a hangulat, tesztelésre kerülhet a 20.350 pontos hosszútávú nyakvonal (lilával).
Támasz: 20.681 (Fibo 0 %) | Ellenállás: 21.300 (csökkenő csatorna), 21.449 (MA 21)
BUX1012 határidős index technikai elemzése
A sötétlilával jelzett csökkenő csatornában halad lefelé, amíg így van, nincs értelme shortzáráson gondolkodni. Hamarosan megütheti a korábbi lokális aljat (20.800-20.850), és ott dőlhet el, hogy megyünk-e tovább lefelé, vagy esetleg kialakul egy dupla alj alakzat.
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/BUX1012_6021.png
Támasz: 20.825 (korábbi alj) | Ellenállás: 21.373 (Fibo 23,6 %)
A kamattartalom:
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/kamat20.png
Gyorsan be néztem egy kis zöldmunka után, hát EUR/USD eléggé gyengusz.... szokásos 200 alatti kt, de egyre lejjebb túr a pucok:D
szerk: reggel megint ződ lesz minden.... mindenki menjen nyaralni:D
De sajnos vagy szerencsére nem kaptam,hati záró 21055,promt 20881,jelképes Molly felkötés.
Köszi,bár gondolom most hogy kiszálltam nem tudunk 22e fölé keveredni hogy építsek egy szípet :D
Amilyen gyökerek hambisak még képesek bezúgni...
Beálltam venni egy játék longcsomagot,nehogy megvádoljanak hogy csak esésre játszok :D
szintén zártam mindent és egy icipici longot is nyitottam 21ről csak az ize kedvéért és mert bár a helyzet szar azért nem szeretném ha becsődőlne minden...
Zártam minden hatishortot,bízva eme remek szint erejében és abban hogy az a biztos ami a zsebben van! :D
Némi Dax short maradt,rövidgatya nélkül nem akarok lenni ilyen időben...
Több lábon kell állni,ismered a mondást :D
Mollyval tartják eme magyar remeket!