Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Synergon

Na úgy tűnik ma megint f…

#273917 Csezso

Na úgy tűnik ma megint folytatják az srv-t

Re: nincs cím

#273882 zeeh_ Előzmény: #273878

Én is kb. ennyire tippelek, ahogy tegnap végignéztem a kötéslistát a nap végén, de minimum 50k megvolt szvsz.

http://profitline.hu/te…

#273874 zeeh_

http://profitline.hu/technika/elemzes/179623/Synergon_technikai_elemzes

"Még májusban kiesett a csökkenő csatornából az árfolyam, igaz a 61,8% Fibo szint megfogta, nem engedte tovább zuhanni. Mielőtt ismét vissza tudott volna kapaszkodni, először letesztelte a csatorna alját, majd a támaszát. Az 570 forintos szint ismét megfogta, így bátran megindult felfelé, némi saját részvény vásárlások által megtámogatva. Sikerült visszaemelkednie a korábbi sávba, sőt az elmúlt napok folyamán a 650 forintos ellenálláson is átverekedte magát. Az emelkedés folytatódhat a továbbiakban is, azonban a 725 forintos szint, illetve a csatorna felső szára már ellenállást jelent. Csökkenésben támasz 650 forintnál."

Pedig szinte senki nem vette, még nem láttam közleményt, de a tegnapi forgalomból szvsz legalább 50k nekik volt köszönhető.

#273777 concorder Előzmény: #273768

ne mondd azt h a kutya sem veszi rajtuk kívűl... majd hnap meglátjuk h hány darabot vettek....

de eddig 7000 papír az amit nem ők vettek...

#273774 Mars2000 Előzmény: #273768

Szvsz lokális csúcs építése az eső trendben.

Ugyanakkor most a 680 ft fölötti szinten maradás, ill. innen az egyre magasabb lok. aljakkal való felkapaszkodás már valódi fordulatot jelezne. Illetve utóbb bebizonyosodna, hogy a tavaly megkezdett emelkedő trend folytatódik egy nagyon markáns esés után. Őszintén megmondva, ez utóbbira most kisebb esélyt látok.

#273768 zeeh_ Előzmény: #273762

Azt a qrva... 697

Viszont az elgondokodtató, hogy a forgalmat ők generálják saját maguknak, a kutya nem veszi a részvényt rajtuk kívül.

Mennyit vehettek ma? 50k körüli pakk lehetett ma a könyv alapján.

#273612 zeeh_ Előzmény: #273610

De ebből nem minden az övék. Mondjuk az a 6232 db-os pakk az övéké lett szvsz. Amint megjelent, már át is passzolták.

holnap megint várható je…

#273602 Chaby

holnap megint várható jelentés a SRV-ről

#272409 zeeh_ Előzmény: #272397

Úgy tűnik.

Viszont így megint nem fog nagyon 660 fölé kerülni.

Saját maguknak rajzolják a chartot, gyönyörű.

#272397 concorder Előzmény: #272383

szép a könyv:)

13K-s dugo 650en... ebből nekem az következik h ma is venni fognak sajátrészvényt