Na úgy tűnik ma megint folytatják az srv-t
Nyitó: 685
Ez ma ismét csak az srv mozgathatja meg (ha lesz), pangás.
Én is kb. ennyire tippelek, ahogy tegnap végignéztem a kötéslistát a nap végén, de minimum 50k megvolt szvsz.
http://profitline.hu/technika/elemzes/179623/Synergon_technikai_elemzes
"Még májusban kiesett a csökkenő csatornából az árfolyam, igaz a 61,8% Fibo szint megfogta, nem engedte tovább zuhanni. Mielőtt ismét vissza tudott volna kapaszkodni, először letesztelte a csatorna alját, majd a támaszát. Az 570 forintos szint ismét megfogta, így bátran megindult felfelé, némi saját részvény vásárlások által megtámogatva. Sikerült visszaemelkednie a korábbi sávba, sőt az elmúlt napok folyamán a 650 forintos ellenálláson is átverekedte magát. Az emelkedés folytatódhat a továbbiakban is, azonban a 725 forintos szint, illetve a csatorna felső szára már ellenállást jelent. Csökkenésben támasz 650 forintnál."
Pedig szinte senki nem vette, még nem láttam közleményt, de a tegnapi forgalomból szvsz legalább 50k nekik volt köszönhető.
ne mondd azt h a kutya sem veszi rajtuk kívűl... majd hnap meglátjuk h hány darabot vettek....
de eddig 7000 papír az amit nem ők vettek...
Szvsz lokális csúcs építése az eső trendben.
Ugyanakkor most a 680 ft fölötti szinten maradás, ill. innen az egyre magasabb lok. aljakkal való felkapaszkodás már valódi fordulatot jelezne. Illetve utóbb bebizonyosodna, hogy a tavaly megkezdett emelkedő trend folytatódik egy nagyon markáns esés után. Őszintén megmondva, ez utóbbira most kisebb esélyt látok.
Azt a qrva... 697
Viszont az elgondokodtató, hogy a forgalmat ők generálják saját maguknak, a kutya nem veszi a részvényt rajtuk kívül.
Mennyit vehettek ma? 50k körüli pakk lehetett ma a könyv alapján.
De ebből nem minden az övék. Mondjuk az a 6232 db-os pakk az övéké lett szvsz. Amint megjelent, már át is passzolták.
Ma még fognak hozzá venni szvsz, ez még nincs 20k sem.
Úgy tűnik.
Viszont így megint nem fog nagyon 660 fölé kerülni.
Saját maguknak rajzolják a chartot, gyönyörű.