Jó reggelt a szurkoló sporttársaknak!
Hát ez a tegnapi nap is hihetetlen volt.
A játékvezetés amatőrizmusa mindent alulmúlt.
Egy szóval tudnám jellemezni: katasztrófális.
Innentől az összes meccset Kassainak adják oda.
Én a németekre és argentínokra tettem oddsot, de azért be kell látni, más lett volna a játék képe, ha Lampard hatalmas gólját megadják és 2:2 lett volna, nem pedig utána nem sokkal 3:1 a germánoknak.
Vagy pedig nem egy hatalmas lesgólt adnak meg az argentínoknak.
Ezekkel a manőverekkel egy kiélezett, egyenes kieséses küzdelemben óriási pszichikai előnyhöz juttatják a másik csapatot, és jól láthatóan mind a két meccsen az igazságtalan gólok súlyosan rányomták a bélyeget a játékra is.
Én mindenképp a videobíró bezetése mellett vagyok. Mert a mai foci már korántsem sport, hanem egy óriási üzlet, és b@romira nem mindegy, hogy ki milyen körülmények között nyer vagy veszít. A lassítást az adott tévétársaságok ugyis hamar tudják biztosítani, tehát nem állhatna emiatt sokkal többet a játék, mint amikor a színésztehetségek percekig fetrengenek a földön a semmiért.
Egyébként is nem hiszem, hogy olyan sok videobíró eset lenne egy adott meccsen, hogy emiatt folyamatosan szakadozna a játék üteme.
Lássuk be, egyik-másik csapat jogosulatlan előnyhöz való juttatása, nem a sport érdekeit szolgálja. Én a nemzeti sportági szakszövetségek helyében bojkottálnám a FIFA és UEFA rendezvényeit, amíg nem változtatnak a szabályozáson, és nem vezetik be a kétes esetek elbírálására a videobírót.
LE A FIFÁVAL!