én sosem mondtam h olcsó részvény és venni kell!
én csak azt mondtam h folyik a munka nem ugy mint a phyl keg humi genya meg ezeknél a jó papíroknál... ebből indult az egész vita...
én sosem mondtam h olcsó részvény és venni kell!
én csak azt mondtam h folyik a munka nem ugy mint a phyl keg humi genya meg ezeknél a jó papíroknál... ebből indult az egész vita...
Nem lehetne, hogy ezt privát üzenet formájában (vagy személyesen:) rendezzétek le egymással???
De hogy én se legyek teljesen offtopic:
Kulcs-soft mostanában eléggé nyomul az E-számla program modullal (telefonos értékesítéssel is intenzíven próbálkoznak).
Épp a napokban próbálták kínálni ismét, immár az eredeti ár feléért...
(Ezen kívül is vannak még fejlesztések, próbálkozások a forgalom növelésére, de ettől még szerintem (is) túlárazott a részvény.)
http://bet.hu/newkibdata/104575211/KS_Spanyol06_28.pdf
erről a munkáról beszéltem...
a cégnél dolgoznak és rendes munka folyik...
ez nem utólag könnyebb okosnak lenni szuti!
Bevezetés előtt már mindhol megírták h senki ne nyuljon hozzá mert irreális az 1000 forintos bevezetés!
amugy az utolsó mondatodból is látszik h rossz helyen szálltál be és nagy lett rajta a bukód!
de én nem vitatkozom veled!
én részemről ezt a témát lezártam 200 körül meg venni fogom a papírt!
szevasz
örömmel venném, ha kifejtenéd, miből következtetsz erre
egyébként pedig a papírok tavaly októberben irracionálisan magas, 39.5-ös 12 havi forward P/E érték mellett debütáltak Budapesten, miközben a hasonló tevékenységet űző régiós cégeket 13.3-as szorzón kínálták. A kibocsátás tanácsadója jól végezte dolgát, a kisbefektetők olyan szinteken vásároltak, ahol sok esetben még szakmai befektető sem jár. A fair érték, ahogy említed távolról sem 200, jó ha 130-100 körül van
Utólag könnyebb okosnak lenni, ill. a legnagyobb kockázat a pesszimizmus.
látom te nagyot buktál... így jár az aki sajnos nem elég körültekintő csak nyulkál össze-vissza
A fotulaj eladasi szandekatol fugg az arfolyam. Lehet a tegnapi pakkod 2-3 het mulva 1.5-szer annyit fog erni. Tudomasul kell venni, h. ebbe szar helyen szar idoben szalltal be, de lehet, h. ki is.
A mutyitol egyebkent buzlik, de csak a bevezetesi ar miatt. Ugyanakkor munka/ertekteremtes mintha tenyleg folyna a cegben.
szerencsére nem te mondod meg, h. mihez szólok hozzá
ha nem ismered a céget akkor ne is szólj hozzá...
számtalan programját használjuk és megkell h mondjam színvonalas!
az h az árfolyammal mit csinálnask az más kérdés...
mondom a fair érték 200 körül van... nem 1000 forinton kellett vna bevezetni!!
Amikor abszolút kezdőként tanácsot kértem valakitől, aki már évek óta próbálkozott a BÉTen, milyen papírokkal foglalkozzak, a bluechipeken kívül nem sok mindent javasolt.
Én ennek ellenére megpróbáltam kisebb papírokkal is kereskedni, vegyes eredménnyel.
A bejegyzésedben szereplők közül egyedül a Kulcssofttal.
A Genesis alapból gyanús volt (fundamentálisan), ismerve a Dunasolar történetét.
A KEG tűnt még érdekesnek tevékenység alapján, de szerencsére lemaradtam a bevezetésről.
A többiről elég volt megnézni a kapcsolódó fórumokat, hogy meszire elkerüljem.
Most már úgy látom, hogy ezek tényleg nem azért lettek bevezetve, amire szerintem egy részvény szolgálna (külső tőke bevonásával profit termelése, majd a haszon osztalék formájában történő kiosztása /normális, legalább pár százaléknyi osztalék a részvény árához viszonyítva/).
Még mindig kezdőként azt javasolnám Neked, mielőtt új papírt vennél, mindenképpen nézd meg az előéletét, fórumokat, így azért ki lehet szűrni a jó részét.
Mindazon által, kockázat nélkül nincs siker, biztos van olyan is aki a kérdéses papírokkal nyerni tud (Pl. Kissherceg úgy emlékszem Phylaxiával), de a nagy többség általában veszít vele (legalább is fórum bejegyzések alapján).
nekem nincs ebből a jópapírból:)
majd 200 körül fogom csipegetni;)
csak azért linkeltem be mert e papír mögött azért munka folyik nem ugy mint a genya a phyl a humi és a többi szutyoknál...
remek, ez biztosan beárazódik majd
lehet olvasgatni, amig elbukod a pénzed....
FOSRÁGÓ EGY PAPÍR.
ZÁRÓBAN FEL AKARTÁK MEGINT KÖTNI 1 DB. KIBASZOTT RÉSZVÉNNYEL, DE ÉN ODAVÁGTAM 370-ÉRT 101 DB-OT A PÖCSNEK (AKI NEM MÁS MINT KULCSÁR BRÓKERE), AMINEK A NAGY RÉSZ ELMENT.
VIGYÁZAT!
FOSRÁGÓ PAPÍR !!!
HUMET = GENESIS = KEG = KULCSSOFT = PHYLAXIA = FOSRÁGÓ MUTYI SZAROK !!!!!!!!!!!!!!!!!
egyik sorstársam nyilatkozik így a PF-en és én osztom a véleményét
anyway kiszórtam tegnap és nem kicsit kellett trükközni, h. kimenjen
atz árfolyam igen:)
de a cég mögött azért kemény munka és jó kis szoftverek vannak:)
csak hát az 1000 forintos bevezetés volt kicsit erős:)
ha bevezetik 200 forinon már 300-400-500 forint lenne:)
de nem így történt:)
370
Ez is Genesis, Phyl, Econet, KEG, Orco, Humet kategória...
sehogy, be kell állnod egy értékre, hátha megveszik....