OK.
Kisfiam tiszta ideg a sok európai kieséstől, Franciák, Olaszok, Dánok... Ez van, a labda gömbölyű....
OK.
Kisfiam tiszta ideg a sok európai kieséstől, Franciák, Olaszok, Dánok... Ez van, a labda gömbölyű....
Japánok engem is megleptek. Nagyon tetszett amit most műveltek!
A másik csoportból örülök annak h az olaszok kiestek. Menjenek inkább egy brazil sorozatba színésznek, az jobban megy nekik :). Mondjuk a szlovákok győzelmének sem örülök, de azért Új-Zélandi továbbjutás érdekes lett volna.
én kiegyeznék vele, mint 1978-ban...
(a két kedvenc csapatom)
nem terveztem. ha végre nem lesz monszuneső megyek horgászni. :D
szerk: ritkán vagyok Bonyhádon, szekszárdi vagyok egy ideje.
Jók is voltak...
Holnap vasember futam befejezés lesz Bonyhádon, ott leszel? Remélem nem off...
Hondát is a MU-ba. :D Kellemes meglepetés ez a Japán nekem, nagyon kulturáltan fociztak.
Hihetetlen jó játékosok Honda és Robben.
Robben egy nagyon szimpatikus arc.
Örülök a hollandok sikerének, jól fociznak, kimagaslanak tudásban az eddig csapatok között.
Jó lenne egy holland-argentín döntő.
a dánokban is csalódtam... egy x-re sem képesek.... :(
Megadtak mar 1-2 hasonlot a vb-n, nagyon hataron volt. Partjelzo lelke rajta. A behuzott arnyekkep szerint, amit en lattam, volt kozos testfelulet a labnal, de azt a legnehezebb eszrevenni. Az egesz felsoteste elorebb volt.
Lassan kezdem egyebkent azt erezni, h. a vb mar nem a foesemeny a focinaptarban. Motivalatlan csapatokat nem nehez felfedezni, foleg a magukat szarra kereso europaiak kozott.
Miert, szted a hazatlanok feldobjak majd a jatekot a 16 kozott? :) Mindegy, hollandok guritanak nekik egy 5-ost, aztan viszonyhallas. Olaszok is kaptak volna toluk egy harmast legalabb.
Amugy ma megertettem, h. a Juve Cannavaro-Chiellini vedoparossal miert lett sokadik a Serie A-ban.
én teniszt néztem helyette, mert az olaszokra fogadtam, 1-0 után elkapcsoltam, látva a játékukat.... aztán jött az üzenet, hogy nyertem 11 usd-t, mert 5 gól lett az olasz-szlovákon. már el is felejtettem, hogy erre is tettem. :)
magyarul bájbáj :)))
oké jó:)
de ez angol az meg magyar volt:)
azért tudjunk már magyarul;)
még Új Zéland is megelőzte őket, ez kész haza sem mernek menni. Zéland megérdemelte volna a továbbjutást kár nem tudtak passzírozni egy gólt. :))
Zotya32: bízom benne jó meccs lesz, nekem ez az olasz meccs is tetszett bár időnként egy NBI-es meccshez hasonlított, vége izgalmas volt.
majd a Dánok este.... remélem sok gólos, és izgalmas mérkőzés lesz.
olasz védelem átjáróház volt, ilyen gyenge olasz csapatot én még nem láttam. Igaz mindig így szoktak focizni annyi különbséggel nem kapnak gólt. és még így is majdnem tovább mentek. :D Les érdekes volt mert én úgy tudom ha bármelyik testrész egy vonalban az nem les, és nem vonalból mutatták.