Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: nincs cím

#272830 kerikoma Előzmény: #272825

OK.

Kisfiam tiszta ideg a sok európai kieséstől, Franciák, Olaszok, Dánok... Ez van, a labda gömbölyű....

#272828 Amras Előzmény: #272822

Japánok engem is megleptek. Nagyon tetszett amit most műveltek!

A másik csoportból örülök annak h az olaszok kiestek. Menjenek inkább egy brazil sorozatba színésznek, az jobban megy nekik :). Mondjuk a szlovákok győzelmének sem örülök, de azért Új-Zélandi továbbjutás érdekes lett volna.

#272825 banyaiz Előzmény: #272823

nem terveztem. ha végre nem lesz monszuneső megyek horgászni. :D

szerk: ritkán vagyok Bonyhádon, szekszárdi vagyok egy ideje.

#272823 kerikoma Előzmény: #272822

Jók is voltak...

Holnap vasember futam befejezés lesz Bonyhádon, ott leszel? Remélem nem off...

#272822 banyaiz Előzmény: #272820

Hondát is a MU-ba. :D Kellemes meglepetés ez a Japán nekem, nagyon kulturáltan fociztak.

#272820 gentlemanus Előzmény: #272808

Hihetetlen jó játékosok Honda és Robben.

Robben egy nagyon szimpatikus arc.

Örülök a hollandok sikerének, jól fociznak, kimagaslanak tudásban az eddig csapatok között.

Jó lenne egy holland-argentín döntő.

#272753 akpo7 Előzmény: #272738

Megadtak mar 1-2 hasonlot a vb-n, nagyon hataron volt. Partjelzo lelke rajta. A behuzott arnyekkep szerint, amit en lattam, volt kozos testfelulet a labnal, de azt a legnehezebb eszrevenni. Az egesz felsoteste elorebb volt.

Lassan kezdem egyebkent azt erezni, h. a vb mar nem a foesemeny a focinaptarban. Motivalatlan csapatokat nem nehez felfedezni, foleg a magukat szarra kereso europaiak kozott.

#272752 akpo7 Előzmény: #272733

Miert, szted a hazatlanok feldobjak majd a jatekot a 16 kozott? :) Mindegy, hollandok guritanak nekik egy 5-ost, aztan viszonyhallas. Olaszok is kaptak volna toluk egy harmast legalabb.

Amugy ma megertettem, h. a Juve Cannavaro-Chiellini vedoparossal miert lett sokadik a Serie A-ban.

#272748 Zotya32 Előzmény: #272741

én teniszt néztem helyette, mert az olaszokra fogadtam, 1-0 után elkapcsoltam, látva a játékukat.... aztán jött az üzenet, hogy nyertem 11 usd-t, mert 5 gól lett az olasz-szlovákon. már el is felejtettem, hogy erre is tettem. :)

#272741 banyaiz Előzmény: #272738

még Új Zéland is megelőzte őket, ez kész haza sem mernek menni. Zéland megérdemelte volna a továbbjutást kár nem tudtak passzírozni egy gólt. :))

Zotya32: bízom benne jó meccs lesz, nekem ez az olasz meccs is tetszett bár időnként egy NBI-es meccshez hasonlított, vége izgalmas volt.

#272738 banyaiz Előzmény: #272733

olasz védelem átjáróház volt, ilyen gyenge olasz csapatot én még nem láttam. Igaz mindig így szoktak focizni annyi különbséggel nem kapnak gólt. és még így is majdnem tovább mentek. :D Les érdekes volt mert én úgy tudom ha bármelyik testrész egy vonalban az nem les, és nem vonalból mutatták.