Regisztráció Elfelejtett jelszó

Foci VB

Re: Száguldó Őrnagy:))és Kubala:))

#272219 gentlemanus Előzmény: #272216

Nem gondoltam volna, hogy ausztrálok megverik a szerbeket. Ilyet....

Körbevert mindenki mindenkit.

Azért a két fát behúztam ma is. :)

#272216 Fornit Előzmény: #272204

Testvérpár játszik egymás ellen válogatott meccsen a vb-n. Kicsit bizarr.

#272204 Sumér harcos Előzmény: #272188

Ghána-Német.....:))

"Cacau is igencsak túlértékelt játékos, de most egész szépen perdített kapura, mellé ment volna, de Kingson jót vetődött. Ghána beszorult, mint Gyurcsány Ferenc a Táncsics Alapítványba."

-Sport Géza

Száguldó Őrnagy:))és Kubala:))

#272188 Sumér harcos

"Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról. Özv. Puskás Ferencné arról tájékoztatta a FourFourTwo magazint, hogy a spanyol főváros önkormányzata határozatot hozott, amelyben elrendeli, hogy Madrid Vicálvaro nevű negyedében a Gran Vía del Sureste sugárutat és a Casa de Tilly utcát összekötő útszakaszt ezentúl Puskás Ferenc utcának hívják "Madrid briliáns futballistájának emléke előtt tisztelegve".

Az utca hivatalos neve spanyolul calle de Ferenc Puskás. A lap értesülése szerint az akció egyik kezdeményezője a Real Madrid volt. A másik híres spanyol csapat, a Barcelona ugyancsak magyar származású legendás játékosáról, Kubala Lászlóról is neveztek el utcát Katalónia fővárosában három évvel ezelőtt, tavaly pedig szobrot kapott a Nou Camp Stadion mellett. "

Re: A nem hivatalos vb dal

#272134 Chaby Előzmény: #272131

szerintem a szerbek nem kapnak ki az ausziktól. Ha így lesz Szerbia-Anglia párosítás lehet.

#272133 gentlemanus Előzmény: #272131

Hát én megmondom őszintén, hogy pont azért húztam x-et angol-szlovénre, mert az angol csapat kritikán alul gyenge. Ráadásul náluk is áll a bál. Erre feltámadtak egy kicsit.

Ha német-angol lenne, én a németre tennék győzelmet.

#272131 akpo7 Előzmény: #272127

Itt erre a ket tovabbjutora tippeltem, csak nem ilyen izzadtsagszagu tovabbjutast vartam toluk. Ja, es a sorrendet sem talaltam el. :)

Angol-Nemet durva lenne 16 kozott.

#272128 banyaiz Előzmény: #272127

áhhh nagyon nagy volt, és így csoportelsők. Lehet összejön egy német angol 16 között? :D

#272127 gentlemanus Előzmény: #272124

uhhhhhh ilyen mákos nép ez a jenki

utolsó pillanatban lett meg az 1-es tipp.

Ilyet..... durva...

#272124 akpo7 Előzmény: #271950

Vedekezett ellenuk eddig 2 csapat is, megis fel tudtak torni oket. Gond az atjatszhato hatvedekkel van naluk sztem is.

eddigi párok: Argentina…

#272118 Sumér harcos

eddigi párok:

Argentina-Mexiko

Uruguay-Dél Korea

ha jól tudom...

ha ez igy,akkor Uruguay és Argentina a 8 között:))

örülök is,hogy nincs eddig bent Europai.....de majd ezután beőgyeleg néhány a csapat...

#271950 banyaiz Előzmény: #271933

hátrányból még nem láttam őket focizni ezen a Vb-n, talán majd 16 között. :D

Hátul Heinze, Demichelis hát necces vsz nem szélvész emberek, meg az a hosszú hajú csóka nem jut eszembe a neve a jobb hátvéd, na meglátjuk.

Blanco remélem bemutatja a cselét ellenük: D

http://www.indavideo.hu/video/Blanco-csel

#271933 akpo7 Előzmény: #271918

Egyelore sztm a csatarsorukkal kibirnak akar 2 kapott golt is. Mindenesetre varom azt a 1/8 dontot, mert sztem is jo kis meccset fognak jatszani.