Szerb anyu?
Nem gondoltam volna, hogy ausztrálok megverik a szerbeket. Ilyet....
Körbevert mindenki mindenkit.
Azért a két fát behúztam ma is. :)
Testvérpár játszik egymás ellen válogatott meccsen a vb-n. Kicsit bizarr.
2-0 Ausztráliának 77perc...nem hiszem el....
szerbek-szerbek.....
Ghána-Német.....:))
"Cacau is igencsak túlértékelt játékos, de most egész szépen perdített kapura, mellé ment volna, de Kingson jót vetődött. Ghána beszorult, mint Gyurcsány Ferenc a Táncsics Alapítványba."
-Sport Géza
"Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról. Özv. Puskás Ferencné arról tájékoztatta a FourFourTwo magazint, hogy a spanyol főváros önkormányzata határozatot hozott, amelyben elrendeli, hogy Madrid Vicálvaro nevű negyedében a Gran Vía del Sureste sugárutat és a Casa de Tilly utcát összekötő útszakaszt ezentúl Puskás Ferenc utcának hívják "Madrid briliáns futballistájának emléke előtt tisztelegve".
Az utca hivatalos neve spanyolul calle de Ferenc Puskás. A lap értesülése szerint az akció egyik kezdeményezője a Real Madrid volt. A másik híres spanyol csapat, a Barcelona ugyancsak magyar származású legendás játékosáról, Kubala Lászlóról is neveztek el utcát Katalónia fővárosában három évvel ezelőtt, tavaly pedig szobrot kapott a Nou Camp Stadion mellett. "
szerintem a szerbek nem kapnak ki az ausziktól. Ha így lesz Szerbia-Anglia párosítás lehet.
Hát én megmondom őszintén, hogy pont azért húztam x-et angol-szlovénre, mert az angol csapat kritikán alul gyenge. Ráadásul náluk is áll a bál. Erre feltámadtak egy kicsit.
Ha német-angol lenne, én a németre tennék győzelmet.
Itt erre a ket tovabbjutora tippeltem, csak nem ilyen izzadtsagszagu tovabbjutast vartam toluk. Ja, es a sorrendet sem talaltam el. :)
Angol-Nemet durva lenne 16 kozott.
áhhh nagyon nagy volt, és így csoportelsők. Lehet összejön egy német angol 16 között? :D
uhhhhhh ilyen mákos nép ez a jenki
utolsó pillanatban lett meg az 1-es tipp.
Ilyet..... durva...
Vedekezett ellenuk eddig 2 csapat is, megis fel tudtak torni oket. Gond az atjatszhato hatvedekkel van naluk sztem is.
eddigi párok:
Argentina-Mexiko
Uruguay-Dél Korea
ha jól tudom...
ha ez igy,akkor Uruguay és Argentina a 8 között:))
örülök is,hogy nincs eddig bent Europai.....de majd ezután beőgyeleg néhány a csapat...
hátrányból még nem láttam őket focizni ezen a Vb-n, talán majd 16 között. :D
Hátul Heinze, Demichelis hát necces vsz nem szélvész emberek, meg az a hosszú hajú csóka nem jut eszembe a neve a jobb hátvéd, na meglátjuk.
Blanco remélem bemutatja a cselét ellenük: D