:) ha nagyon fundázni akarok akkor azt mondom magyar állampapír hozamok megnőttek és biztos vannak alapok akik ezt nézik, de ez kicsit erőltetett már.
:) ha nagyon fundázni akarok akkor azt mondom magyar állampapír hozamok megnőttek és biztos vannak alapok akik ezt nézik, de ez kicsit erőltetett már.
a hülyeségnek több köze van ehhez, mint bármihez:))
elég önálló úton jár, mikor külföld zakózott májusban sokszor a 700-at nézegette, most erre a nagy lendületre meg lecsorgatták. Szeszélyes kicsit. :D
Ebben még van lejtő jócskán.
Vagyis csak az van, ha reggel asia is megtámogatja kicsinyt.
"Természetesen" ismét nem vettem, nap elején 40-nél még gondolkodtam aztán mondom nem kell ez nekem még itt. :D
Most már kíváncsi vagyok milyen áron lesz ilyen papírom, pénteken már zárásban a vételi megbízásig eljutottam de felettem zárt. :D
Én meg vbztem :)) 40 alattakat tartom részben. 65 felett kitörés volna
Az a gondom, hogy én se mertem venni pénteken.....:)
Most milyen szépen mutatna a portfóliómban a 626 Ft-os telkó. :)
még mindig benne van a pakliban!
Amíg nem zá szignifikánsan 700 fölé addig a dupla top él!
Viszont, ha fölé megy akkor meg a dupla aljjal kel számolni!!
Így utólag már könnyű....:)
Zabás 500 körül várta......riogatta itt a népet.:)
kicsit bosszant, hogy pénteken nem tankoltam be....
Mtelekom részvény technikai elemzése
Pénteken beadták, majd visszahúzták, így lehetséges, hogy egy dupla alj alakzat alakult ki a grafikonon. Amennyiben innen fordulni tud, vételi szignálként értelmezhetjük, hiszen a nyakvonala is igen magasan van (700 Ft).
http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/Mtelekom11.png
Támasz: 626 Ft (Fibo 0 %) | Ellenállás: 688 Ft (Fibo 23,6 %), 700 Ft (nyakvonal)
Díjat kapott a Magyar Telekom
A Global Telecoms Business nemzetközi távközlési szaklap ez évi innovációs díját nyerte el a Magyar Telekom által üzembe helyezett szolgáltatáslétesítési és automatizálási platform. A rendszer felgyorsítja és olcsóbbá teszi az új szolgáltatások bevezetését és csökkenti az üzemeltetési költségeket is.
A világ vezető távközlési szervezetei mintegy 350 vezetőjének részvételével rendezték meg a nemzetközi szaklap, a Global Telecoms Business ez évi innovációs konferenciáját Londonban, amelynek keretében átadták a 2010-es innovációs díjakat. A vezetékes infrastruktúrákkal kapcsolatos újítások kategóriájában, a hálózatüzemeltetési innováció területén lett díjnyertes a Magyar Telekom szolgáltatáslétesítési és automatizálási platformja (SPA, azaz Service Provisioning Automation), amelyet 2009 második negyedévében vezetett be a magyar távközlési szolgáltató.
Az SPA platform fejlesztése 2008-ban kezdődött el. A projekt során a Magyar Telekom szakemberei által megtervezett követelményrendszer alapján a Hewlett-Packard által szállított Service Activator platform felhasználásával készült el az egységes konszolidált szolgáltatásmenedzselő rendszer, amely automatizáltan támogatja a szolgáltatáslétesítési és -aktiválási folyamatokat, lehetővé teszi a szolgáltatások gyorsabb és olcsóbb piacra lépését, miközben csökkenti a bevezetési költségeket, de csökkenti az üzemeltetési költségeket is a folyamatok automatizálásával.
A megoldást immár egy éve használja a Magyar Telekom az újgenerációs vezetékes IP-szolgáltatások (szélessávú internet, IPTV) létesítési folyamatában. A rendszer azonban az eddigi vezetékes szolgáltatásokon kívül képes más technológiákkal (mobil-, és kábeltelevíziós hálózatok) megvalósuló szolgáltatások támogatására is, így a jövőben várható az SPA rendszer kiterjesztése a Magyar Telekom minden hálózatára.
Nem tudom másnak mi a várakozása....én gyűjtögetem továbbra is.
Kár, hogy ma megijesztett az 500 körüli esetleges célár....többször álltam már benn 626-on, de ma lejjebb raktam.....
Nem baj mondjuk az a pár ft nem számít.
Vágás után viszont nem szokott így viselkedni....ez most fura nekem....elment háromszor 700-ig, majd le 40-ig.....
Speki papír lett ez is....régen ellen szélben is ment, most meg úgy megy, mint az otp.
Ha usa esik beöntik...emelkedik nem megy.
Szerintem ezer körül lenne a helye, le van maradva.
vsz, ha marad osztalék, vagyis cég fundásan nem kezd el széthullani, oszt fizetés környékén egy 800 körüli ár nem túl nagy elvárás, ha gazdaság egyszer kijön ebből a gödörből akkor meg ezzel az osztalékkal szelvényvágás előtt 1 k fölött lehet könnyen.
Itt már csak az időtávokat kell jól belőni, optimálisan beszállni és várni, és imádkozni. :D
sok a ha de piszkálja a csőrömet a papír, Otp mellett ebben látok fantáziát magyar piacon.
pedig úgy szokta csinálni...őrülten száguld ha kell.:)