Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#270997 banyaiz Előzmény: #270995

:) ha nagyon fundázni akarok akkor azt mondom magyar állampapír hozamok megnőttek és biztos vannak alapok akik ezt nézik, de ez kicsit erőltetett már.

#270993 banyaiz Előzmény: #270985

elég önálló úton jár, mikor külföld zakózott májusban sokszor a 700-at nézegette, most erre a nagy lendületre meg lecsorgatták. Szeszélyes kicsit. :D

Ebben még van lejtő jócs…

#270985 Profi_now

Ebben még van lejtő jócskán.

Vagyis csak az van, ha reggel asia is megtámogatja kicsinyt.

#270950 banyaiz Előzmény: #270906

"Természetesen" ismét nem vettem, nap elején 40-nél még gondolkodtam aztán mondom nem kell ez nekem még itt. :D

Most már kíváncsi vagyok milyen áron lesz ilyen papírom, pénteken már zárásban a vételi megbízásig eljutottam de felettem zárt. :D

#270821 filter Előzmény: #270820

Az a gondom, hogy én se mertem venni pénteken.....:)

Most milyen szépen mutatna a portfóliómban a 626 Ft-os telkó. :)

#270820 Zabás Előzmény: #270816

még mindig benne van a pakliban!

Amíg nem zá szignifikánsan 700 fölé addig a dupla top él!

Viszont, ha fölé megy akkor meg a dupla aljjal kel számolni!!

#270816 filter Előzmény: #270763

Így utólag már könnyű....:)

Zabás 500 körül várta......riogatta itt a népet.:)

Mtelekom részvény techni…

#270499 Zabás

Mtelekom részvény technikai elemzése

Pénteken beadták, majd visszahúzták, így lehetséges, hogy egy dupla alj alakzat alakult ki a grafikonon. Amennyiben innen fordulni tud, vételi szignálként értelmezhetjük, hiszen a nyakvonala is igen magasan van (700 Ft).

http://www.trendlines.hu/admin/wp-content/uploads/2010/06/Mtelekom11.png

Támasz: 626 Ft (Fibo 0 %) | Ellenállás: 688 Ft (Fibo 23,6 %), 700 Ft (nyakvonal)

Díjat kapott a Magyar Te…

#270132 filter

Díjat kapott a Magyar Telekom

A Global Telecoms Business nemzetközi távközlési szaklap ez évi innovációs díját nyerte el a Magyar Telekom által üzembe helyezett szolgáltatáslétesítési és automatizálási platform. A rendszer felgyorsítja és olcsóbbá teszi az új szolgáltatások bevezetését és csökkenti az üzemeltetési költségeket is.

A világ vezető távközlési szervezetei mintegy 350 vezetőjének részvételével rendezték meg a nemzetközi szaklap, a Global Telecoms Business ez évi innovációs konferenciáját Londonban, amelynek keretében átadták a 2010-es innovációs díjakat. A vezetékes infrastruktúrákkal kapcsolatos újítások kategóriájában, a hálózatüzemeltetési innováció területén lett díjnyertes a Magyar Telekom szolgáltatáslétesítési és automatizálási platformja (SPA, azaz Service Provisioning Automation), amelyet 2009 második negyedévében vezetett be a magyar távközlési szolgáltató.

Az SPA platform fejlesztése 2008-ban kezdődött el. A projekt során a Magyar Telekom szakemberei által megtervezett követelményrendszer alapján a Hewlett-Packard által szállított Service Activator platform felhasználásával készült el az egységes konszolidált szolgáltatásmenedzselő rendszer, amely automatizáltan támogatja a szolgáltatáslétesítési és -aktiválási folyamatokat, lehetővé teszi a szolgáltatások gyorsabb és olcsóbb piacra lépését, miközben csökkenti a bevezetési költségeket, de csökkenti az üzemeltetési költségeket is a folyamatok automatizálásával.

A megoldást immár egy éve használja a Magyar Telekom az újgenerációs vezetékes IP-szolgáltatások (szélessávú internet, IPTV) létesítési folyamatában. A rendszer azonban az eddigi vezetékes szolgáltatásokon kívül képes más technológiákkal (mobil-, és kábeltelevíziós hálózatok) megvalósuló szolgáltatások támogatására is, így a jövőben várható az SPA rendszer kiterjesztése a Magyar Telekom minden hálózatára.

http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=134793&is=1

#270115 filter Előzmény: #270110

Nem tudom másnak mi a várakozása....én gyűjtögetem továbbra is.

Kár, hogy ma megijesztett az 500 körüli esetleges célár....többször álltam már benn 626-on, de ma lejjebb raktam.....

Nem baj mondjuk az a pár ft nem számít.

Vágás után viszont nem szokott így viselkedni....ez most fura nekem....elment háromszor 700-ig, majd le 40-ig.....

Speki papír lett ez is....régen ellen szélben is ment, most meg úgy megy, mint az otp.

Ha usa esik beöntik...emelkedik nem megy.

Szerintem ezer körül lenne a helye, le van maradva.

#270110 banyaiz Előzmény: #270106

vsz, ha marad osztalék, vagyis cég fundásan nem kezd el széthullani, oszt fizetés környékén egy 800 körüli ár nem túl nagy elvárás, ha gazdaság egyszer kijön ebből a gödörből akkor meg ezzel az osztalékkal szelvényvágás előtt 1 k fölött lehet könnyen.

Itt már csak az időtávokat kell jól belőni, optimálisan beszállni és várni, és imádkozni. :D

sok a ha de piszkálja a csőrömet a papír, Otp mellett ebben látok fantáziát magyar piacon.

#270102 banyaiz Előzmény: #270101

nem vettem én sem, záróban adtam egy megbízást 35-re, de felkötötték, ki tudja lehet ez volt szerencse. Azt nem hiszem hirtelen vmi őrült nagy száguldásba kezdene.