Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#270789 matgab Előzmény: #269305

06.08-án 4950-en eladott OTP részvényeim célára 5445 HUF.

Ma 5390 volt a csúcs, de ha picit jószívűek vagytok akkor elfogadjátok azt, hogy megint teljesült a faktor...

A BUX shortom célára is lassacskán teljesül: 06.09-én 21.239-en nyitottam, tehát 23.362 a célár...Hopp, teljesült is épp ebben a pillanatban...

Le kéne menjek bulizni megint a Hernádyval???

#269305 matgab Előzmény: #268605

Wazz, az az idegesítő, hogy mikor megvettem a nagy pakkomat 16300-on ,akkor minek adtam el 17800-on, ha volt egy világos 18.500-as céláram. OTP-nél 5500-re várom...

Ehhez képest shortban ülök...

Viszont kvára elegem van ebből a MOL rallyból, mert itt fog jönni valami hír sztem...

Ergo hirtelen felindulásból vettem k. sokat...Ez azt jelenti, hogy hétfőn már minusz 10%-ban fog csücsülni?? Akkor a shortomnak fogok örülni legalább...

#268377 Capablanka Előzmény: #268338

tegnap reggeli gap up-ot tippeltem...csak hogy ne legyen egyszerű senkinek se..

short zárások elindulnak-e vajon az otp-ben?..

#267832 matgab Előzmény: #267191

ma bővítettem egy kis BUX shortot (dupláztam).

Nem akartam volna még itt bővíteni, de annyira fos módon emelkedik a BUX, hogy ha kint elkezdenének esni, akkor mi zicher, hogy padlót fognánk...

Ezt a MOL visszaállamosítást sem értem, hogy mire fel kell ennek örülni?

Az állam rossz gazda, aki max 6500-on megszabadult a legutolsó részvényétől is. Arról nem is beszélve, hogy előtte mennyiért szabadulgatott...Most meg 10.szeres áron majd visszaveszi, hogy utána megint eladják valami arab "terrorista" csoportnak 12k-ért ,mert kell majd a bevétel hiteltörlesztésre...

Közben meg majd játszanak a benzinárral.

#267171 zeeh_ Előzmény: #266894

Szerintem is lóvé kivonás zajlik. Kint plusz, itthon vagy enyhe plusz vagy mínusz, gyanús. :) A minimális fel-le mozgást követően egy erőteljesebb zuhit várok.

#266894 matgab Előzmény: #265635

mármint BUX shortot.

Eddig nemzetközileg optimista volt a hangulat, mostanában ez hetente max 2 hetente fordulni szokott...

És ráadásul hiába volt kint optimizmus, mi mégsem tudtunk egy tisztességeset emelkedni. Nekem olyan érzésem van, hogy innen a külföldiek vonják ki a lóvét...

2010.06.11 13:53

matgab

no, én bővítettem egy kis shortot...

#265635 matgab Előzmény: #265498

Ahhh, már megint nem tartom be a saját szabályomat:

Először ha csinálni akarok valamit, akkor várjak 3 napot és ha még mindig úgy látom, akkor csináljam meg akkor , de ne előbb...

Még jó hogy nem tudtam shortolni több pénzzel, mert szinte csak jogi pénzem volt, azzal meg nem lehet valamiért shortolni.

#265498 matgab Előzmény: #264801

Na látni vélem az irányt...

Nyitottam egy mini shortot, amit később szeretnék még bővíteni.

Miért?

Mert azt vélem látni, hogy a nemzetközi alapok elkezdték csökkenteni a magyar részvények súlyát.

1) MSCII-ben előírták a csökkentést, láttuk milyen hatása volt.

2) Utána beparáztak Kósán és Szíjártón

3) Tartom a véleményemet, hogy a szoci kormány alatt mesterségesen felfújták a BUX-ot, azért hogy utána lehessen a Fideszt szapulni a tőzsde esésével,

4) Ebben összességében megerősítéséként látom azt, hogy ma amikor a nemzetközi indexek simán pluszba zárnak és emelkednek, addig mi nem hogy nem emelkedünk, haenm még esünk is!

Tehát

#264801 matgab Előzmény: #264540

ejh, mióta a Hernády hozzám ért, mintha minden arannyá válna amihez nyúlok...

Szokatlan érzés...

Ma visszamentem gyakorlatilag full pénzbe, várom azt, hogy az USA zakózzon egy kiadósat, aztán majd 4200-ön veszek megint egy kis OTP-t...:)