nem,nincs belőle.....(minimális dax longom van még,kérdés meddig)
de nagyon nem ez nézett ki belőle.....ott toporgott 1210 napos 50MA-n egész pénteken,gondoltam addig toporog,hogy lefordul.....és láss csodát nem tette:)
nem,nincs belőle.....(minimális dax longom van még,kérdés meddig)
de nagyon nem ez nézett ki belőle.....ott toporgott 1210 napos 50MA-n egész pénteken,gondoltam addig toporog,hogy lefordul.....és láss csodát nem tette:)
1226,no ez igen....először alig hittem a szememnek.....
Vagy basel III. :DDDD
Jön még kutyára kamion.... :DDDD
http://index.hu/gazdasag/vilag/2010/07/08/keszpenzze_teszik_aranyukat_a_bankok/?rnd=332
Európai bankok régen látott mértékben adják el aranyukat, hogy annak ellenértékét tőkeemelésre fordítsák vagy készpénzben tartsák, ez arra utalhat, hogy a bankközi pénzpiacon megint kiürülőben vannak a források - írta a Financial Times.
Nem tudok képet feltenni,...nem műkszik a kepfeltoltes.hu (van ilyen más?)
Amit mondani szerettem volna: nálam 1262 környéke ellenállás, amennyiben forgalommal átmegy rajta, akkor él a füles csésze napos felbontáson...
ha csak nem skalpolásra adod a fejed..abban még van ráció szerintem..ma holnap ez is elfáradhat és visszakúszik egy rövidke időre..de fene tudja..ez is csak utólag fog kiderülni..én kerülöm az aranyt, egyszer már csúnyán megégettem magam vele..
Egy ideje szemezek vele, de ilyen magas áron már megint nem merek belevenni.
a spekulánsok folyamatosan vándorolnak..ma arany..holnap USD..utána EUR..majd kakaó stb..stb..most éppen az aranyon a sor...
Új csúcs
Hamar meggondolta magát, kb. ugyanakkora gyertyával vissza is jött. :)
Egyébként elég halovány még ez a csökkenő trend, H4-en vagy naposon csak korrekciónak tűnik.
Szép kis fej-váll van 15 percesen.
Lemehetne 1225-ig legalább.
Érdekesek ezek a meredek emelkedők a piacon.