Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arany

Re: nincs cím

#260240 kissat Előzmény: #260231

Szerintem az aranyat nem érdemes ilyen kicsi TF-en nézni: nagy a kereskedés költsége.

Én valahogy csökkenésre számítok rövidebb távon, bár a shortomat zártam kis bukóban a felszúrásban.

#252241 Suby66 Előzmény: #252010

kiszállás van minden plusszos poziból...túl sok volt a spekizős az árutőzsdéken, az aranyat beleértve

a fizikai arany az más tészta

jött némi arany 2g és 5g…

#250299 Suby66

jött némi arany 2g és 5g kiszerelésben...de ez is több mint semmi

kérdés: arany etf tulaj…

#250089 Suby66

kérdés:

arany etf tulajdonos, ha benyújtja a számlát (lekéri a jegyzett aranyat), akkor mi lesz?

kap aranyat vagy etf fund krahh?

#247226 Roller Előzmény: #247119

1500-ig,ha így megy tovább,de 1300 meg lesz szerintem. Ez az eu szarakodás még eltart egy darabig,ezért mindenki aranyba menekül.

#247088 izolta Előzmény: #247034

Jean-Claude Trichet mond sokmindent.

Vegyük a nagy megmentő csomag IMF részét. Nyilatkozata szerint a IMF elérhetővé tesz 250 milliárd eurót. Ezzel szemben Lipsky azt mondta: még nem különítettek el pénzt euróövezetbe tartozó országoknak, illetve a pénzügyi segítséget eseti elbírálás alapján nyújtanák.. "Mi nem tettünk általános kötelezettségvállalást" - ezt is mondta.

Azaz az IMF pénz nem hogy garantált, de valójában még csak ígéret sincs (?)

"Az európai mentőcsomagg…

#247034 Sumér harcos

"Az európai mentőcsomaggal kapcsolatban Jean-Claude Trichet vagy hetedszer jelentette be, hogy az nem jelent pénznyomtatást, a piac azonban egyelőre arra szavaz, hogy dehogynem. Az euró ismét a lokális mélypont közelében van a dollárral szemben, az arany csendes emelkedése pedig azt eredményezte, hogy már dollárban nézve is is új történelmi csúcsokon kereskednek a sárga fémmel.

A pénznyomtatástól való félelem, illetve a mentőcsomaggal kapcsolatos szkepticizmus komoly lendületet adhat az aranynak, amely egyébiránt teljesen elválik az ipari nyersanyagoktól, azok kifejezetten gyengélkednek, a WTI nyersolajban recseg a 200 napos mozgóátlag, a CRB nyersanyag-indexben pedig el is esett."

Az arany a tőzsde templo…

#241343 Roller

Az arany a tőzsde temploma,ha baj van akkor mindenki oda menekül! Ezért emelkedik,ha kicsit rendbe jönnek a dolgok,akkor lehet számítani nagyobb esésre.

Euróban nézve szépen tre…

#241313 kissat

Euróban nézve szépen trendel, forintban meg főleg.

Nagy zuhi bármikor lehet benne.

#241137 Nemletezik Előzmény: #241068

A dollár erősödés a többi valutához képest árt az aranynak !dollárban kifejezve! Ha más pénznemben nézed, akkor a dollár és az arany mozgása csak kicsit függ össze.