Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

jüan

#270230 ikszf

Kína valamelyest elengedi a jüant. Nagyon kíváncsi leszek.

Re: nincs cím

#269879 -sabe Előzmény: #269794

Javaslom majd szakdolgozattémának:

Lelkes amatőr fórumozók hozzászólásainak kihatása a világ részvény és devizapiacaira

:)

#269794 Amatoregy Előzmény: #269733

Esküszöm jobb vagyok mint matgag. nekem elég leírni és máris fordul a piac. Ezt nevezik ám (szellemi) tőkeáttételnek... :DDDD

#269787 Amatoregy Előzmény: #269785

ott állj be alá és folé 30 pipel, követővel. ha elindul akkor se birod megfogni ha előtte ülsz....

EURCHF-ben láttok valami…

#269785 -sabe

EURCHF-ben láttok valamit? A lezúzás óta tötymörgés van

#269196 Roller Előzmény: #269158

Mindegyiket pluszban zártam,pedig volt több longom is,a nagy szakadás előtt.Hát majdnem nulláztam,de épp azon gondolkodtam,hogy zárom amíg nem késő,amikor megjelentek az első jelek a fordulásra,így tartottam és most jobb a békesség,ezért zártam,pedig mennek még felfelé.

De ahogy szokták mondani,ha valamiről lemaradsz,majd lesz másik.

Így is majdnem tripláztam múlthét hétfő óta.

#269194 Zabás Előzmény: #269191

Szerintem abból adódik a különbség, hogy a SAXOban hamarabb kezdődik a kereskedés így több adatból számol!

#269189 Zabás Előzmény: #269182

Photoshop?? :))

Több ismerősöm is panaszkodott a SAXO-ra, HOGY RENDSZEREN BELLÜL MAk nem ugyan ott vannak!

SAXO felületen belül 2 haveromnak egész máshol vannak az MAk, egyiknek ott ahol nekem, másiknak pedig ezek szerint ott, ahol neked!

Bár az igaz, hogy a SAXO-ban hamarabb kezdődik a kereskedés, mint az FXPRO-ban! Valószínű ezért van az eltérés!

Újabb pofont kaptak a CH…

#269188 Zabás

Újabb pofont kaptak a CHF-hitelesek

http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=449387&place=hirlista

A svájci jegybank csütörtöki lépései tovább erősítették a frankot.

Nem változtatott az irányadó, 0,25 százalékos kamaton csütörtökön a svájci nemzeti bank (SNB), ám azt közölte, hogy fenntartja az expanzív monetáris politikát, és minden szükséges lépést megtesz az árstabilitás biztosítása érdekében, amennyiben a lefelé mutató kockázatok megjelennek, valamint a frank erősödésén keresztül újra deflációs veszélyek jelentkeznek.

Az első értékelések szerint a jegybank közlése - miközben a devizapiaci intervencióról nem szólt, ami úgy is értékelhető, hogy nem zárta ki a frankeladások lehetőségét - a korábbiaknál kisebb elszántságot tükröz. Márciusban még azt jelezte az SNB, hogy határozottan fog cselekedni, hogy megakadályozza a frank túlzott felértékelődését az euróval szemben.

Ez a hagnemváltás tovább erősítette a frankot az euróhoz viszonyítva, a keresztárfolyam 1,3765-re süllyedt.

Devizapiaci kereskedők szerint az elmúlt év óta az SNB többször is agresszíven beavatkozott a frank gyengítése érdekében, ám a jegybank egyetlen ilyen intervenciót sem ismert be. Igaz, az SNB devizatartalékai mindeközben jelentősen nőttek, az intézmény elnöke, Philipp Hildebrand pedig csütörtökön arról beszélt, hogy az elmúlt hónapokban végrehajtott külföldideviza-vásárlások hatékony eszközt jelentettek a deflációs kockázatok elkerüléséhez.

Az is az SNB engedékenységét jelezheti, hogy a közlemény szerint bár az euró frankhoz viszonyított gyengülése nem tesz jót a svájci exportnak, a külső kereslet növekedése támaszt jelent.

Az SNB kismértékben felfelé módosította idei és jövő évi inflációs prognózisát: erre az évre 0,7 százalék helyett 0,9, 2011-re pedig 0,9 százalék helyett 1 százalékot vár, amit 2012-ben 2,2 százalékos ütem követhet.

A Royal Bank of Scotland a svájci frank további erősödésére számít - az árfolyam 1,37-ig süllyedhet -, ezért a befektetőknek azt tanácsolja, hogy az euróért alpesi devizát vásároljanak. A piac tovább fogja tesztelni az SNB tűrőképességét, a jegybank pedig arra kényszerülhet, hogy tovább engedje erősödni a frankot.