Regisztráció Elfelejtett jelszó

Könyvek a tőzsdéről

Re: nincs cím

#324099 Kissherceg Előzmény: #323826

köszi szépen, jegyzetelek. Várok további tippeket, üzlet, gazdaság, befektetés, tőzsde témában. Köszönöm!!!

#323826 banyaiz Előzmény: #323821

Soros: Pénz alkímiája

Napoleon Hill: Gondolkozz és gazdagodj (ez kicsit túl amerikai stílusban készült, de vannak benne érdekes dolgok)

#323821 banyaiz Előzmény: #323810

André Kosztolany összes könyve, Hagstrom: Warren Buffet portfólió, Hagstrom: Warren Buffet módszer, Schiller: Tőzsdemámor (ez neked különösen tetszene összeomlásokat vizionál de jó egyébként) és amiket korábban ebben a topikban emlegettem.

#323810 Kissherceg Előzmény: #321040

Sziasztok,

légyszives gyűjtsünk össze minél több könyvet a tőzsde és gazdaság témában, excelezni támadt kedvem. Köszönöm!!!!!

Cím szerző url minden jöhet, akár termékleírás is. :)

Andre Kosztolany Tőzsdepszichologia

#310520 Sumér harcos

"a guruk egyike,aki csillagokat is lehazudja az égről,hosszu ideig bizonyos Robert Prechter volt.

Harmincas évei közepén a világ egyik leghiresebb tőzsdei gurujának számitott.1987 augusztusában 1988-ra a Dow-Jones indexet pontosan 3686 pontra jósolta,mint egy meterologus,aki januárban augusztus 15-re pontosan 25.4 fokot vár el.Közvetlenül az összeomlás után Prechter hirtelen csak 1300 pontra saccolta az indexet,néhány héttel később már csak 400 pontra.A tőzsde képes 1000 pontot emelkedni esni,de az ilyen joslás kész őrület."-Andre Kosztolany

#281889 banyaiz Előzmény: #281834

nekem is tetszett az a könyv, főleg mikor írja volt a portfóliómban 3-4 ezer féle részvény. :D Jó könyv.

Scipio: ha esetleg még nem olvastad Zola: A pénz , nekem kedvenc tőzsdés témájú könyvem. De egyébként is top 20-ba befér.

#281834 big-ebuy Előzmény: #281746

pf füzetek is jók,én megvettem a 3ta köönyvet,válságról,forexet tőlük..a válságról nem túl jó a 3 profi beszél róla de röviden...többi ok..közepes..

Sikerrel a tőzsdén kíváló egyik legjobb könyv,

Jut eszembe, jó kis köny…

#281746 Koffein

Jut eszembe, jó kis könyv volt a Sikerrel a tözsdén c. könyv Peter Lynchtől.

IFOREX

#281679 Profit

Sziasztok!

Valakinek nincs meg véletlenül az IFOREX-es oktatási csomag?

Napokban fejeztem be egy…

#281430 Scipio

Napokban fejeztem be egy regényt a tőzsdéről, talán mást is érdekelhet...

David Liss: Egy kufár bosszúja

Amszterdam, 1630-as évek, a világ első árutőzsdéje. Hősünk egy elszúrt cukorüzlet után a csőd szélére kerül, ezért valami új és titokzatos áruval próbál szerencsét: a kávéval. Már megjelent egy új kereskedési forma, a határidő, de mivel nem a tervei szerint alakulnak az eemények valami új és tiltott dologgal próbálkozik: birtokában nem lévő árukészletet ad el, hogy még napon belül visszavegye... :))

Közepes regény, de nagyon érdekes, hogy milyen is volt a korai tőzsdés világ...

#269115 Koffein Előzmény: #268933

Én még tavaly olvastam, uncsi, kevés szakmai dolog van benne, tőzsde manipuláció, hogyan verte át több éven keresztül a felügyeletet és hogyan szívta szét az agyát... megpróbált bestsellert írni, talán sikerült is, lefölözte a hasznot, most tanácsadó irodája van és járja a világot, megcsinálta a saját sikerét... :S

olvastam pár könyvet de …

#268959 Ibiza

olvastam pár könyvet de sztem az alábbiak a legjobbak,néha fellengzős címek mögött komoly tartalom van, a tőzsde az kicsit gazdaság.taktika,pszihó és pénzügy is.

Tőzsde a piac tükre.(.kellene,hogy legyen)

A lényeglátás a lényeg.. sokan elfogadják a leosztást és futkosnak a nyájjal...

Aswath: Befektetések értékelése

Napoleon Hill: Gondolkodj és gazdagodj

soros: a pénz alkímiája

Bodo: Út az anyagi függetlenséghez

Slywoczky: A profit művészete

Én nemrég kezdtem bele J…

#268933 Fornit

Én nemrég kezdtem bele Jordan Belfort: A Wall Street farkasa c könyvbe de a 100 oldal körül abbahagytam, nem túlzottan kötött le.

A milliomos kokainista amcsi brókercégtulaj és környezete személyes hülyeségei röviden összefoglalva.