Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: lambo törések

#27534 hosszhuszár Előzmény: #27530

zsiguliból átülve, elég megrázó élmény lehet egy Lambo teljesítménye........

Story

volt egy lotus omegám, ezt már mondtam, de azt nem meséltem, miért adtam el.

Valami baja volt, és csak 2500-as fordulat felett működött, alatta leállt.

Jöttem haza vele a szervízből, ahol szétett kezekkel kommentálták, hogy nem tudják mi a baja, talán Bécsben tudnák.

Ez olyan 15 éve volt.

2000 felett kapcsolt a turbó(buturbó volt), és 512le-ig mérte a próba pad, nem akarták tönkretenni a padot.

Na szóval, jövök hazafelé, és egyszer egy olyan helyzet adódótt, hogy muszály volt előznöm, mert különben ott maradok a kocsival.

Na vissza 2-be, 2000 fölé pörgettem, kuplung rá, és úgy ktölt a segge az autónak, hogy a hajam is felállt, na így driftelve előztem meg az előttem haladót.

Mitmondjak, majdnem becsináltam, ezután döntöttem el, hogy jobb ezt az autót eladni, mert a gyerekeimet fel kellene nevelnem.

Ja Nógrád megyében javították meg, a ford romhányinál, ismerős szerelő :)))

Re: Talma

#27010 Waszeitung Előzmény: #26940

Mi fősulin készítettük pecóban ágyaspálinkát,befőttesüvegben jóféle aszaltgyümölcs,rá a pálinka,de nem tudott sokáig érlelődni mert buli alkalmával elkopogatott a pálesz :D

#26940 kerikoma Előzmény: #26917

Na ágyaspálinkám nekem is van vagy 8 fajta. Saját főzés, de el ne áruld a fináncoknak!

Amúgy a tanya tényleg nagyon szép helyen van és a szomszédok is nagyon rendesek, élvezik hogy fiatalabb vagyok náluk és elfogadom a tanácsukat a szőlő műveléssel kapcsolatban. Persze beugrik néha egy két pohár jó fajta bor is és pálesz is, de csak kultúráltan.

Úristen ez az auto-motor technika topik és nem a tanya topik :DDD

#26917 Waszeitung Előzmény: #26912

Ááá,dehogy,nem ez a függőség hanem a permetezés :D

Szüleim is most vesznek kis tanyát,erdős területen,tele madárcsicsergéssel,igaz relax hangulat,és olyan tanyaszomszéddal akinek állítólag isteni ágyaspálinkája van :D

#26913 kerikoma Előzmény: #26912

Különben is azt mondtad, hogy nyitsz egy motoGP topikot! 17 futamról lesz mit beszélgessünk!

#26912 kerikoma Előzmény: #26908

Köszi, átfutottam rajta nagyon gyorsan, mert hulla fáradt vagyok és megyek aludni. Tudod a tanya sokmindent kivesz az emberből! Eddig én sem tudtam és imádok permetezni:))))

De lefekvés előtt nem bírtam ki, hogy ne nézzek be hozzátok! Ez már függőség?

Re: Nem az enyém szerencsére :D

#26909 kerikoma Előzmény: #25985

Hát ez a 600-as keményebb, mind sok nagyobb kategóriáju moci, úgyhogy neked nem ajánlom!

#26908 Waszeitung Előzmény: #26902

"A 2009-es szezonban a Magyar Televízió közvetíti a gyorsasági motoros világbajnokság 17 versenyhétvégéjének valamennyi futamát."

8. sor bekezdés,figyelmesebb olvasást kérünk :DD