Ha nincs vétel, akkor hogyan adjam el?
Még a Kulcsárnak sem kell? Vagy mennyiért kellene neki? Már az összes befőttje megrohadt.
Ha nincs vétel, akkor hogyan adjam el?
Még a Kulcsárnak sem kell? Vagy mennyiért kellene neki? Már az összes befőttje megrohadt.
[b]e valamit tenni kellene, mert alig van már normális papír a BÉT-en, egyre inkább a mutyi felé tolódik el az irány.[/b]
Én tettem: át a hangsúlyt a devizákra. Aki régebb óta ismert, tudja, hogy kedvencem volt a BÉT, meg amúgy is, de ami itt megy az vicc.
Tudom, ismerem :)
Tegnap hívtak fel, hogy akciós szoftot vegyek. A kis hölgyet akasztottam ki, hogy még az akciós részvényekből sem kell, ha azt is ajánlana. :)
Nem kellett volna ilyen nagy induló árat kitalálni, akkor egy normális részvény lehetne a másodosztályon. Szerintem. Reális áron az ember mer tartani, arra, hogy ha lesz belöle valami, akkor jó, ha nem akkor sem bukik vele nagyot.
Így könnyebb a lincselőket beazonosítani :)
Komolya fordítva a dolgot: SZERINTEM a papír tőzsdei bevezetése csak adóoptimalizálási célokat szolgál a többségi tulajdonos(ok)nak, ezért befektetés gyanánt nem érdemes foglalkozni vele (max. spekuláció). Ha lesz még alkalmad, hogy veszteség nélkül kiszállj, azt el ne mulaszd.
Egyébként szerintem lehetett volna benne perspektíva, de nem ilyen bevezetés mellett :(
Ja igen, s akkor a B/2 kategóriás BIF-ről, QUAESTOR-ról, EHEP-ről, FEVITA-ról, no meg a BNP Paribasról, s a negatív csúcsot képező KPACK-ról ne is beszéljünk... :) Valóban szép nagy a trágyadomb.
A beszélgetésre Jelentkezni a tozsde@kulcs-soft.hu címen lehet, a résztvevő nevének és telefonszámának megadásával.
Ezt komolyan gondolja???
Nem vagyok otthon osztrák tőzsdepapírokkal, de valamit tenni kellene, mert alig van már normális papír a BÉT-en, egyre inkább a mutyi felé tolódik el az irány.
Ó, kihagytam a Genesist, Orcot, KEG-et, mert ezek is megérdemlik, hogy bekerüljenek a sorba.
Ez nem magyar sajátosság. Hidd el, minden tőzsdén vannak "fekete bárányok". Hogy ne menjünk messze: az osztrák tőzsdének is megvannak a maga szégyenpapírjai.
Akkor lesz csak igazán lincshangulat.
Phyl, Humet, Econet, Kulcssoft, stb.
Szégyen ez a BÉT.
Gondolom, jön majd az Econet féle parasztvakítással, mint transzparencia, szinergia... :D
Kulcs-soft gyűlés kulcskérdések Kulcsár úrnak, (ku)lincshangulatban?
No, akkor a befektetők feltehetik a kulcs kérdéseiket :D Kulcsár úrnak.
Gondolom, lesz némi lincshangulat a teremben...
Befektetői beszélgetést tart a Kulcs-Soft
2010.06.17 08:41
Befektetői beszélgetést tart 2010. június 29-én 11 órakor a Kulcs-Soft. A befektetők a társaság elnök-vezérigazgatójának, Kulcsár Tibornak tehetik fel kérdéseiket.
mind adjam el, vagy felezzem meg? bárhogy is, többé bottal sem piszkálom meg ezt a szemetet