Egyelőre igen, kénytelen voltam hedgelni- hogy utálom amikor ilyet kell csinálnom- ráadásul magam ellen léptem be, mert elsiettem a dolgot. Na mindegy 72 centet hoztam rajta idáig, de lehet lesz még 1 ellen pozi ha kell.
Egyelőre igen, kénytelen voltam hedgelni- hogy utálom amikor ilyet kell csinálnom- ráadásul magam ellen léptem be, mert elsiettem a dolgot. Na mindegy 72 centet hoztam rajta idáig, de lehet lesz még 1 ellen pozi ha kell.
sztem július kb mint tavaly...aztán már aug attól is függ jön-e hurrikán ami odab@sz....azé nem lenne semmi egy hurrikán ami az olajszennyezést felszippantaná és végig locsolná vele a déli államokat, asszem a BP-nek még írmagja se maradna.....
Hali Spade!
Részemről északi szeles, csorgós időszakra számítanék, bár a gépek bekavarhatnak. Ha lemegy ez a kifutásos hét, akkor 1 szabadságolásos pt. időszakot várnék. Aztán lehet ua. lesz mint tavaly, forgalom nélküli emelkedés erőszakolás. Mondjuk ez még a jövő zenéje, előbb lássuk mi lesz a héten és a Q3 nyitásában:))
Elég sokat szerintem is. de neked miért is kell az a lejövetel?
Mondjuk én sem erőltettem mostanában, pedig szép kör volt felfele az elmúlt időszakban:))
kíváncsi leszek északi vagy déli szél jön-e a Triple Witching után Bakiba :), a vb ,miatt én inkább délire tippelnék ,meg nagyon látszik a programtréding emelés az indexeken :)
elég sokat kéne jönnie lefelé. Viszont értek már benne meglepetések.
Jé most jövök rá, hogy nem is trédelem egy hónapja....
olaj kisnaci nyugtázva, stop nincs ha kell inkább fedezünk:))
Kellemetlen percek azok vannak szerintem mindannyiunknál:))
nem az elsőt kivágta a stop, az uccsó leszúrásban vettem vissza és ott már működött a 0-ás stop
Én is másképp gondolom, tudod, de ettől függetlenül okozott nekem pár kellemetlen percet a nyitott opcióm és EURGBP longjaim okán.:)
Ezek már ilyenek. Még az időjárást se találják el mindig. :D
Olvastam, de szerintem nincs igaza, ez a "hivatalos" álláspont:))
Szilárd elvonta a figyelmemet, hogy másra fogjam a hülyeségem.:))
Na ezzel nem vagy egyedül, mára csak az kell még nekem, hogy az olaj beszakadjon, és akkor mondok 1 cifrát:))