Regisztráció Elfelejtett jelszó

Harcsa vagy Süllő

Re: nincs cím

#268888 Bakiba Előzmény: #268874

Egyelőre igen, kénytelen voltam hedgelni- hogy utálom amikor ilyet kell csinálnom- ráadásul magam ellen léptem be, mert elsiettem a dolgot. Na mindegy 72 centet hoztam rajta idáig, de lehet lesz még 1 ellen pozi ha kell.

#268865 Spade Előzmény: #268855

sztem július kb mint tavaly...aztán már aug attól is függ jön-e hurrikán ami odab@sz....azé nem lenne semmi egy hurrikán ami az olajszennyezést felszippantaná és végig locsolná vele a déli államokat, asszem a BP-nek még írmagja se maradna.....

#268855 Bakiba Előzmény: #268849

Hali Spade!

Részemről északi szeles, csorgós időszakra számítanék, bár a gépek bekavarhatnak. Ha lemegy ez a kifutásos hét, akkor 1 szabadságolásos pt. időszakot várnék. Aztán lehet ua. lesz mint tavaly, forgalom nélküli emelkedés erőszakolás. Mondjuk ez még a jövő zenéje, előbb lássuk mi lesz a héten és a Q3 nyitásában:))

#268850 Bakiba Előzmény: #268838

Elég sokat szerintem is. de neked miért is kell az a lejövetel?

Mondjuk én sem erőltettem mostanában, pedig szép kör volt felfele az elmúlt időszakban:))

#268849 Spade Előzmény: #268825

kíváncsi leszek északi vagy déli szél jön-e a Triple Witching után Bakiba :), a vb ,miatt én inkább délire tippelnék ,meg nagyon látszik a programtréding emelés az indexeken :)

#268838 Amatoregy Előzmény: #268825

elég sokat kéne jönnie lefelé. Viszont értek már benne meglepetések.

Jé most jövök rá, hogy nem is trédelem egy hónapja....

olaj kisnaci nyugtázva, …

#268825 Bakiba

olaj kisnaci nyugtázva, stop nincs ha kell inkább fedezünk:))

#268765 Bakiba Előzmény: #268748

nem az elsőt kivágta a stop, az uccsó leszúrásban vettem vissza és ott már működött a 0-ás stop

#268763 Sanguis Előzmény: #268758

Én is másképp gondolom, tudod, de ettől függetlenül okozott nekem pár kellemetlen percet a nyitott opcióm és EURGBP longjaim okán.:)

#268749 Bakiba Előzmény: #268739

Na ezzel nem vagy egyedül, mára csak az kell még nekem, hogy az olaj beszakadjon, és akkor mondok 1 cifrát:))

#268748 surrano Előzmény: #268745

csak egy technikai kerdes: 855-os longodon mely volt a stop, vagy kivagott parszor de visszavetted?