szerintem a tegnapi usa forgalom gyenge volt...szvsz főként sc volt
szerintem a tegnapi usa forgalom gyenge volt...szvsz főként sc volt
Nagyobb esélye van ennek, mint , hogy a HATIban csináljanak SC-t! :(
USA nálam még long, kitartok, még nem adom el a longjaimat!
USA topikba betettem, hogy mit látok az SnP-be! Ráadásul a mai SnP forgalom az nulla!! Tegnap azért az emelkedésben volt!
én nem célárakkal dolgozom hanem megérzésre...
általában jó is ez igy csak kapzsi is vagyok :D és ez viszi el sokszor a hasznot..
ha fegyelmezem magam a továbbiakban akkor semmi baj nincs a taktikámmal.
Zárni akartam longot, de shortba fordulás lett belőle. Nem baj az már elfér talán itt a puttonyban, csak azt még nem szerettem volna.
Én azt nem értem, hogy miért hadjátok, hogy a nyerők elpárologjanak??? Sőt mínuszba fordúljanak? Miért nem határoztok meg egy célárat, ahol mindenképpen zártok??
Mert így, ha minél többet akartok annál nagyobb lesz a bukó!
Nem hiába találták fel a célárakat! :)
azthiszem fellélegezhetünk egy picit...ez mindjárt megy a darálóba :D
USA topikban az USA véleményem!
Tegnapi menet után nem is vártam ennél többet tőlük, nem úgy magunktól!
De ha napiban nézzük végül is ugyan ott vagyunk mind a ketten! 200 naposnál!!! Innen lesz érdekes! :))
rohadtul nincs hangulatom 200as kt alatt zárni a pozikat, apránként adogatom, kergetem a piacot 980 óta....
ezen a foson pozíciót zárni, rossz álom... nyitni szintén
Egon szerint 5100 a kulcsszint mára...és én is reménykedem egy beszakadásban 17.200 ig :D
gyenge vacak a piacunk...de USA eléggé gyenge megint...én a short mellett vagyok
Az biztos, hogy nagyon gyenge a mi piacunk, minden emelkedést eladásra használnak ki! Kérdés, csak az , hogy mennyi van még??! Mert az extrém magas forgalomnál ami pár hete volt, sok papír cserélt gazdát, és aki akkor vette nem hinném, hogy már most szabadulni akar tőle!
Az biztos, hogy most akinek nincs semmilyen az jobban teszi, ha nem is tesz semmit itthon!
Intrában a BUX egyenlőre lefele nagyon ékelődik!
Én meg tartom és reménykedem a shortomban.:) Ezt a kínlódást....beszűkül és kitör majd, ezt kell kivárnunk! :)
én szeretnék fordítani shortot longba, de ha picit lejjebb menne az még jobb lenne, bővíteni nem fogok. csak a bukót akarom visszahozni.
engem is nagyon felkúr...