Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1012

Re: nincs cím

#268647 BudFox

Mol -t most kezdik szerintem letolni...de majd kiderül mennyire erős.

#268646 Zabás

Nagyobb esélye van ennek, mint , hogy a HATIban csináljanak SC-t! :(

USA nálam még long, kitartok, még nem adom el a longjaimat!

USA topikba betettem, hogy mit látok az SnP-be! Ráadásul a mai SnP forgalom az nulla!! Tegnap azért az emelkedésben volt!

#268641 BudFox Előzmény: #268635

én nem célárakkal dolgozom hanem megérzésre...

általában jó is ez igy csak kapzsi is vagyok :D és ez viszi el sokszor a hasznot..

ha fegyelmezem magam a továbbiakban akkor semmi baj nincs a taktikámmal.

Zárni akartam longot, de…

#268636 Robag

Zárni akartam longot, de shortba fordulás lett belőle. Nem baj az már elfér talán itt a puttonyban, csak azt még nem szerettem volna.

#268635 Zabás Előzmény: #268631

Én azt nem értem, hogy miért hadjátok, hogy a nyerők elpárologjanak??? Sőt mínuszba fordúljanak? Miért nem határoztok meg egy célárat, ahol mindenképpen zártok??

Mert így, ha minél többet akartok annál nagyobb lesz a bukó!

Nem hiába találták fel a célárakat! :)

#268630 Zabás Előzmény: #268623

USA topikban az USA véleményem!

Tegnapi menet után nem is vártam ennél többet tőlük, nem úgy magunktól!

De ha napiban nézzük végül is ugyan ott vagyunk mind a ketten! 200 naposnál!!! Innen lesz érdekes! :))

Re: hk

#268628 Kissherceg

rohadtul nincs hangulatom 200as kt alatt zárni a pozikat, apránként adogatom, kergetem a piacot 980 óta....

#268625 BudFox Előzmény: #268617

Egon szerint 5100 a kulcsszint mára...és én is reménykedem egy beszakadásban 17.200 ig :D

#268623 BudFox Előzmény: #268620

gyenge vacak a piacunk...de USA eléggé gyenge megint...én a short mellett vagyok

Az biztos, hogy nagyon g…

#268620 Zabás

Az biztos, hogy nagyon gyenge a mi piacunk, minden emelkedést eladásra használnak ki! Kérdés, csak az , hogy mennyi van még??! Mert az extrém magas forgalomnál ami pár hete volt, sok papír cserélt gazdát, és aki akkor vette nem hinném, hogy már most szabadulni akar tőle!

Az biztos, hogy most akinek nincs semmilyen az jobban teszi, ha nem is tesz semmit itthon!

Intrában a BUX egyenlőre lefele nagyon ékelődik!

#268617 Pityke35 Előzmény: #268612

Én meg tartom és reménykedem a shortomban.:) Ezt a kínlódást....beszűkül és kitör majd, ezt kell kivárnunk! :)

#268615 Csilla76 Előzmény: #268612

én szeretnék fordítani shortot longba, de ha picit lejjebb menne az még jobb lenne, bővíteni nem fogok. csak a bukót akarom visszahozni.

#268612 Zabás Előzmény: #268609

Azt azért nem mondom, ilyen ilikvid fost szerintem most sem adni sem venni nem szabad! Én is csak tartom és reménykedek a longomban! De nem bővítek és nem is fordítok!