Regisztráció Elfelejtett jelszó

Trader kerestetik

Re: Mezikének

#267510 Hathor Előzmény: #267504

Elég hozzá lekérni a Bróker cégtől az utóbbi 10év kerskedés nyereség-veszteség listáját..

Ez a legjobb megoldás.. perzse ez sem mutatja meg mikor ismétlődik meg 911 PL.

vagy egy Bp. féle tragédia, vagy robbanás, államcsőd, háború bármi, ami felezi a pénzt.

#267509 Rowan Előzmény: #267457

ki a pék ez az "öreg iszapszemű rája"?

mondjátok már meg, mert magamtól nem tudok rájönni :)

#267504 Sparrow Előzmény: #267434

Ez most komoly?

Ha ilyet kérnék ,minimum referenciát kérnék, mutattatnák elötte.

Ha komoly ,akkor meg az ő pénze...

#267497 Amatoregy Előzmény: #267470

Egyedül nem tudok ennyi pénzt elbukni. Ehhez kellenek az itteni fórumtársak is..

:DDD

Mondjuk elképzelem Matgab-ot, ahogy rángatja a piacot....

:DDD

#267494 learn Előzmény: #267486

Attól, hogy én ellentmondást érzek, természetesen "minden lehetséges (Ausztria Lottó)".

#267486 Hathor Előzmény: #267479

A helyesírás nincs egyenes arányban a 100milka feletti összeggel.

Sőt.. talán pont azért lehet. Én a nyolckerben nőttem fel, életre neveltettek lettünk, iskola mellé járás, szegény családból, de már tienévesen 100.000Ftom volt, mert kezdetm az egy matchbox cserével kettőre, abból négy stb alapon, majd a spiderman, hulk, fixi foxi újság csereberék. Ezek vétele eladása, fogatása a Petőfi csarnokos bolhapiacon. Majd lementünk a haverokkal a váci utcába kukázni az üres üditős üvegeket és azokat feltöltöttük itthoni üditővel, plusz citromlé, cukor és készen is volt a nyugati üditő kétszeres áron.. majd nyugatberlini bizniszek, avia, convers, nike cipők ruhák behozatala, majd a ladák árusítása itthon..

Szóval van aki az utcán nevelekedik és az életből lesz talpra esett.. ehhez nem kell helyesen írni.

Sokat bakizok én is, de rengeteg az elütés, betű csere is, de én már vissza sem olvasok.

#267479 learn Előzmény: #267434

Az összeg és a hozzászólás nyelvezete/megfogalmazása/helyesírás vonatkozásában érzek némi ellentmondást...

#267470 Waszeitung Előzmény: #267461

Vállald el Te Mezike tőkekezelését,évi 100% összejön azzal a kevéssel is :D

Kissherceg Hedge Fund jelige: Short ezerrel,ez nem mese :D

#267461 Kissherceg Előzmény: #267457

iszapszeműt felejtsd el, odaadod a pénzed államnak abban több a fantázia... mese van, etetés...

No mindegy, Én nem akarok észt osztani, megtartom magamnak :D úgyis fogy :D

#267457 Waszeitung Előzmény: #267442

Az öreg iszapszemű rájának van Hedge Fund-ja,benne látok még fantáziát,akárcsak hati shortban...

ATH esetén hangosan bocsánatot kérek :DD

végül is a Nyilasi is ez…

#267453 pruntyoke

végül is a Nyilasi is ezt csinálja mármint, hogy más pénzét kezeli...

vagy ott vannak a Cashline, Concord, Budacash stb...csak azok nagy alap és portfólió kezelők...

én is ismerek 2 magán embert aki kezeli mások vagyonát...illetve ugyanazokat az instrumentumokat játssza meg másoknak is mint saját maguknak hasonlóan mint Nyilasi...ebben szerintem nincs semmi rendkívüli...aki pedig trédel a saját pénzével is (amíg a másokét is kezeli) nyilván nem akar nagyokat bukni mert a sajátja is odaveszik...

#267452 Amatoregy Előzmény: #267445

:DDDD

És hogy?

Most telefonálok mert jött egy hír és tépik az otp-t. (Mert ugye a példa kedvéért előtte lefelé vártuk...)

Én szétraknám a pénzt a különböző instrumentumokba különböző szinteken és magára hagynám a könyvet. Ha van 100 Millád és 5 intstrumentumoban legalább gondolkodsz és intrumentumonként van 10 beszállási pontod azzal el lehet lenni.

#267445 Hathor Előzmény: #267440

én is ezt mondtam, hogy nem forgnék ekkora zsével. ha pedig nem forogsz és jönne egy limites gapes nyitás le long poziban, akkor a nagy zsé bukása igen fájna.

#267442 Kissherceg Előzmény: #267440

sztm mind az elvárás, minta jelentkezők többsége felelőtlen és meggondolatlan... Ergo akinek van egy kis esze, már kizárta, hogy jelezze érdeklődését szvsz

#267440 Waszeitung Előzmény: #267434

Az elgondolás miszerint 100 milla naponta forgatva Otiban hozna X összeget arra vall hogy az illető aki ezt írta nem nagyon látta hogy milyen rángatások vannak napi szinten a piacon,nem csak Otiban,aki ezt le is kereskedi hosszútávon sikeresen az előtt megemelem a kalapom,de épeszű ember nem forgatja napi szinten ezt az összeget,főleg nem a magyar piacon,neki kell állni hosszútávú shortot építeni,sztem egy éven belül megduplázható az összeg minden további erőfeszítés nélkül,ehhez túlzottan nagy tudás sem kell.....

#267439 Hathor Előzmény: #267434

Én írtam erre, hogy szerintem nem itt a fórumon kellene tagot keresni erre.

Ő azt írja PF-en lekövetett eg egy tradert és 100%os a teljesítmény. Ha így van, akkor nem kell neki fizetni, folytatni kell tovább a lenyulásos tevékenységet és megspórolsz magadnak több milkát. Minek megkérni, ha így is 100%os tradeid vannak?

Egyébként látom, hogy nem kezdő trader vagy, sem kezdő fórumos.

Nagyon fura az egész írás.

Herceg azt mondod szerinted pont itt ajánlod a keresést, meg hülyeség, hogy itt nem talál megfelelő tradert.

írja Mezike, hogy vannak jelentkezők már. szerintem arc is kell hozzá, hogy valaki erre jelentkezzen, de a pénz nagy úr. :)

Én ha sikeres trader lennék, még akkor sem vállalnék el ilyen munkát. Soha nem tenném senki pénzét casinóra, de nem vagyunk egyformák.

Mondjuk erre írná Mezike, hogy a pénzt nem bízná rá, csak a poziciónyitások jeleit kérné, ki beszállót.

Nekem ez felelőtlenség

#267438 Kissherceg Előzmény: #267434

köszönöm és hajrá :) aki sosem tőzsdézett mint 30-40millióval fel se ajánlja szolgálatait...:)

Mezikének

#267434 Hathor

Sziasztok.

Mivel szétoffoltuk a Nyilasi topicot, és sok mindenkinek van hozzászólni valója a témához, így csináltam neki egy topikot.

Íme Mezike felvetése:

"Van egy ajánlatom....én 9 számjegyű tőkével rendelkezem-a nyerség 32%-t ajánlom fel egy hozzáértőnek-aza a nyerség 40%-t....ugyi 20% a forrásadó.....és így nekem maradna a haszon 60%-a neki a 40%-a..........én ezt hívom üzletnek......lehet számolni.......ez a 100milla feletti összeg naponta az otiban megforgatva csak napi 100ft nettot fogva rv-nként...és ez nem túlzás úgy érzem 20k -nál 2 milla napi nyerő......annak a 32%------640k.....nos úraim-hölgyeim.....a dolog adott!

Én 5 évre nem fektetek be.....saját tőke....ebben bízom ésd egy jó TA-s aki naponta érti a az 5-10-15 percás gyertyák mondanivalóját fullra keresheti magát velem.......a dolog komoly....érdeklödő???????"

← Újabb hozzászólások 121 - 139 / 139