pf-en sok a mesemondó, humbuk... Akikről tudok, hogy nagy vagyonnal tolják és pf-esek, már régen eltűntek onnan, de nem is reklámoztak dolgokat... Akinek arca nagy, általában más a kicsi.... Szóval felejtős....
pf-en sok a mesemondó, humbuk... Akikről tudok, hogy nagy vagyonnal tolják és pf-esek, már régen eltűntek onnan, de nem is reklámoztak dolgokat... Akinek arca nagy, általában más a kicsi.... Szóval felejtős....
Ennek csináljatok új topikot légyszives, mert nem ehhez tartozik...
Egyébként meg helyedben JohnyBravoval beszélnék, de nem offolunk tovább:)
"tudom a brokeremtől-hogy a rafi beinvesztált egy befeketetőjének majd 500 milláját és 30 millával ki is szálllt"
vannak legendák.. akkor már nem élne..
annyira nem bonyolult nagy pénzzel jól keresni..de szeintem csak teszteled a népeket.
olvasd el Bodo Scafer: út az anyagi függetlenséghez könyvét..benne van a recept..
én egy céget vennék amit ismerek..kb 200milkából meg lenne.. hoz simán 12%-ot nettóban
ha ugrabugrálsz..és felveszed a piac idegességét akkor veszítesz..
ha lesz felfelé-nem lesz az olyan hosszú-olvass bele amit makroökonomiai szinten írtam-abban az igazság.
A vakot leszámítva másnak nem lehet bebeszélni-hogy tűz van és mind4n ég. szvsz sz.
Énis emlékszem fehérkére-akit a rafi szívatott meg a ricsivel és bukott majd 80 millát-emlékszem hill-re-aki majd 100 millát bukott - tudom a brokeremtől-hogy a rafi beinvesztált egy befeketetőjének majd 500 milláját és 30 millával ki is szálllt - .persze---figyelek és tanulok- one chance - vagy lesz valaki vagy nem - .meglátjuk.10-20 k oti nem nagy mennyiség szvsz.
50% szinte mindenben van, esélyként.......vagy, vagy....
Azt mondom, hogy felelőséggel senki......
Volt hasonló a pf-en, egy léányzó vállalta el valakinek, lett is belőle gond.....
Ekora pénzzel várni kell, míg kiesi magát a piac, felfelé beszállni, csücsülni benne, majd kiszállni....
Ehhez nem kell segédlet......szerintem.
Nem tudom mennyire figyeled a hazai piacot, de az esélyekről nem mondanám 50%-50%-nak. A nagyok mindig kicsinálják a kicsiket. Az a gond a hazai piaccal, hogy nagyon manipulatív. Sztem 100 mió-ra havi 10% ésszerű kockázattal nagyon nagy vállalakozás. Túl sok ahhoz hogy könnyen ki tudj szállni akármiből ésszerűen.
Hát nem tudom ki fogja elvállalni neked ezt az összeget kezelni. De remélem megtalálod a megfelelő embert.
Azért kíváncsi lennék a részletekre és az elképzelésedre. Ha van időd privátban beszámolhatnál.
Aki mer az nyer vagy veszít-de itt legalább 50% az esély.
Még egy adójogi apróság-aki beinvesztál és fejleszt-az már a nyereségből a nettó beruházási értéket az adott adóévben,mint beruházási adókedvezményt a nettó érték 100%-ig igénybe veheti-magyarul a zsebébe teheti a pénzt-termelőeszköz-thgk stb esetében .Amortizáció ezenfelül 3 vagy 5 év alatt szintén neki hozza a számviteli- de nem leadozandó nyereséget!
A fidesznek az adójogszabályokról fingja sincs-szvsz-nem marad senkinél sem társasági adóalap-ha marad-az a balek kategória.
No nem offolok tovább-de makroökonomiában otthon vagyok és nem csak a végzettségem miatt!
Aranyosak vagytok-hogy izgultok e tőkéért....én kevésbé.Hüle nem vagyok-bár nem mindig a Médiamarktban vásárolok....lehet,hogy nevetni fogtok-de a pf-en most 2 olyan emberkére is rábukkantam-akik után hatiztam és figyeltem a pozibeírásaikat...előre írták be....és szinte 100%-ban be is jött..TA-ban nagyon jók - .én úgy hiszem mivel itt közöttetek vannak a 2 évvel ezelőtti portfóliosok nagy része-lesz olyan és azt nem kell dobra verni-hogy ki-akivel természetresen meggyőzödve a tudásáról-együtt gazdagodhatunk.
A pénz egy dolog-a felkérés és a lehetőség más dolog.
Eddig szinte mindenem bejött amit csináltam ez is be fog-biztos vagyok benne!
Egyébként egy Kwi vagy Kwisatz..Kalderach névre hallgató emberke a saját bevallása alapján ettől sokkal nagyobb pénzzel nyomja. - .tehát nem kirívó eset.-itt és a tözsdén újként fogalmam nincs , hogy ez sok vagy kevés pénz.
Makroközgazdaként én nagyon nagy összeomlást vizionálok-gazdasági értelemben....egy dupla w a minimum, most hogy semmit sem jelentve elégették a világ gdp-jének 25%-t,szinte nyom nélkül , a magyar reál gazdaság meg még a felejthető kategóriát sem éri el , a hol már semmi bizalom nincs , a tőke is menekül innen-Fidesz is rúgja az öngólokat megint -a 29 pont fele komolytalan és értelmetlen-ez az ország fejlődési irányát ki is jelölte-a lényegről nem beszél-ami fontos lenne-a minimálbért majd vagy 20%-kal kell megemelni-hogy a nominálbér ne csökkenjen-ez mekkora plusz teher a cégeknek , a 10%_os társasági adó meg lófing-alig van nyereséges cég-szóval semmit sem jelent.De lehetne erről sokat-sokat beszélni.Éppen most hallgattam,hogy németeknél is tüntetések-olaszban egész naposok szintén.
Ki fog itt hozzáadott értéket teremteni európában?
Bocsánat az offért!
Nem vonom kétségbe, hogy rendelkezeik valkai az említett összeggel, de akinek ennyi összejött, úgy, hogy nem az ölébe hullott az utcán, annak szerintem több sütnivalója van, minthogy akármilyen fórumon, feldobjam témának, hogy kezelje valaki a bőröndnyi pénzemet.
Bocs a táma felvetőjétől, de én így gondolom.....
HAHA :-D
Bizonyára viccelsz! Komolyan itt keresel olyan személyt aki kezelné neked 100 millát meghaladó
pénzed? Pont a magyar tőzsdén? Pont most?
Sok szerencsét
szerk.: Capital Partners cseh leányát keresd fel, mert ott majd ígérnek neked 30%-ot is akár 1-2 hónap alatt tisztán.
Attól függ hány nulla van a tizedes jel mögött :))
egyébként sehogy sem áll össze a kép nálam ezzel kapcsolatban.
Én is gondolkodtam már ilyen dolgon, hogy valaki forgassa a tradeket én szponzorálom, osztjuk a hasznot, nekem 50-50% is jó a nettóból, de álmomban nem jutna eszembe a fórumon keresni erre tagot.
most, mééé, mondod ezt??????
kilenc számjegy az mennyi pénz?
Részemről, kicsit komolytalannak, tűnik, már nem a 9 számjegy, hanem a felajánlás, és remélem nem kell megymagyaráznom, miért.....
Nem akarom senki üzletét rontani, de ne fórumos tagot keress erre a célra. Menő trader nem fórumozik szerintem.
Üdv.
No commet-mert egyet értek...sajnos....amikor az ember élősködővé válik -és életformaként éli ezt meg-onnan sem az egyedet sem az egész tömeget nem lehet már csak nagyon-nagyon drasztikus ébresztővel rábírni az ébredésre!!!
Munka-közélet tisztelete-a másvagyonának nem bántása....az előbb aratok és majd vetek vagy nem is vetek helyett az előbb vetés-gondozás-majd betakarítás trimvirátusa........előbb a kötelesség majd ha adóztam-akkor lesz jogom és szavazhatok...stb-stb.....