Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Mezike Előzmény: #267184

Köszönöm mindenkinek az öszinteséget.

A tőke megvan-sőt valszeg több is lesz-mert ház és cég eladás is lesz.

A kötést én végzem saját számlán azt nem adom oda....természetesen néhány alkalommal ezzel a valakivel leülök-tradeljen-és meglátom a megérzéseit....ezen a szinten pl:oti a napi dt ár 3 ezreléknél 15ft.......tehát valamelyik irányba 115 pont és kaszálás.....én a hatitól félek....kezdőként buta voltam és ott elégettem 4 millát 2008-ban nem gond-nem hiányzik-bejött máshol...természetesen se moneymanagement se stoplos nem volt.............ezt a nyereség tartalmaqt ott sok legalább 200-300 hatival kéne mozgatni.....és nagyon sokszor 4-500 pont is kell hozzá-hogy ez a mennyiség eladható vagy vehető legyen.lq vagy sq.-nál pláne.

én az otp-nél látom egyedül napon belül azt a moszgás teret-hogy pro-vagy kontra ez a tétel megmozgatható......napi minima forgalma is közel van 10 milliárdhoz...így a 10-20k-s oti tétel meg sem kottyan a forrgalommal.

Akik jeleztek azoknak írni fogok-hogy a tényeket megbeszélhessük.

MÁS: én nem a kisebbséget akarom bántani-de sajátjuk lett , hogy a mostani életvitelük és életminőségük az jár nekik......no itt abba is hagyom-mert a lényeg már nem ez a számomra!!!az én döntésem végleges-hogy jó-e az majd eldöl-de ha pénzed van-mindenhol el és befogadnak -ezt már át -és megéltem!