Re: nincs cím
Mezike Előzmény: #267221Aranyosak vagytok-hogy izgultok e tőkéért....én kevésbé.Hüle nem vagyok-bár nem mindig a Médiamarktban vásárolok....lehet,hogy nevetni fogtok-de a pf-en most 2 olyan emberkére is rábukkantam-akik után hatiztam és figyeltem a pozibeírásaikat...előre írták be....és szinte 100%-ban be is jött..TA-ban nagyon jók - .én úgy hiszem mivel itt közöttetek vannak a 2 évvel ezelőtti portfóliosok nagy része-lesz olyan és azt nem kell dobra verni-hogy ki-akivel természetresen meggyőzödve a tudásáról-együtt gazdagodhatunk.
A pénz egy dolog-a felkérés és a lehetőség más dolog.
Eddig szinte mindenem bejött amit csináltam ez is be fog-biztos vagyok benne!
Egyébként egy Kwi vagy Kwisatz..Kalderach névre hallgató emberke a saját bevallása alapján ettől sokkal nagyobb pénzzel nyomja. - .tehát nem kirívó eset.-itt és a tözsdén újként fogalmam nincs , hogy ez sok vagy kevés pénz.
Makroközgazdaként én nagyon nagy összeomlást vizionálok-gazdasági értelemben....egy dupla w a minimum, most hogy semmit sem jelentve elégették a világ gdp-jének 25%-t,szinte nyom nélkül , a magyar reál gazdaság meg még a felejthető kategóriát sem éri el , a hol már semmi bizalom nincs , a tőke is menekül innen-Fidesz is rúgja az öngólokat megint -a 29 pont fele komolytalan és értelmetlen-ez az ország fejlődési irányát ki is jelölte-a lényegről nem beszél-ami fontos lenne-a minimálbért majd vagy 20%-kal kell megemelni-hogy a nominálbér ne csökkenjen-ez mekkora plusz teher a cégeknek , a 10%_os társasági adó meg lófing-alig van nyereséges cég-szóval semmit sem jelent.De lehetne erről sokat-sokat beszélni.Éppen most hallgattam,hogy németeknél is tüntetések-olaszban egész naposok szintén.
Ki fog itt hozzáadott értéket teremteni európában?
Bocsánat az offért!