Hát, ja :)
Petiben nem látni a volumet, mert takarja, amiban megnéztem
4415 el öntötték és kemény 800-al vissza is vették :) Szép arány! :)
Hát, ja :)
Petiben nem látni a volumet, mert takarja, amiban megnéztem
4415 el öntötték és kemény 800-al vissza is vették :) Szép arány! :)
ejj lehetne bátrabban is szórni
Sac/kb ja.
jelek szerint most meghatározóbb a a hazai kötéhúzás a zorbán kormány és a nemzetközi pénztöke között-( Jó lenne némi nyugalom,mert mi lesz így az életszinvonalammal...?:()
Mindazonáltal a többséget asszem hidegen hagyja a mi aggódásunk a tőzsde miatt,mert épp most visz el a fejük felől a víz a tetőt. Szóval nem könnyű manapság...
ha jól emlékszem tegnap is hasonló volt a helyzet...
Hát..Eu bank és oil szektor szárnyal, mi meg toporgunk..egyenlőre nem lesz ebből 16XXX.
Én még hagyom, hátha 17k alatt.....:))
tényleg nem :)))
Régen kereskedtem Egis, Fotex, Synergon, Richter, Mtel, Otp, Mol papírokkal, de mára csak az oti, meg ez maradt. Ez szerintem annyival "jobb", hogy talán nincs akkora csapkodás. Nekem valahogy egyszerűbb kereskedni ezzel, mint mással. De nem akarok mindenképpen belenyúlni. Ha lesz 17k alá szúrás talán kapok. Vagy nem. :)
Fornit!
Grat!
Sokadszor bizonyította, hogy rést nem hagy napon túlra.
Nem tudsz te elszakadni ettől a papírtól:)))
Én majd megnézem akkor, vissza akarom-e venni, mert kijöhet egy hír, és irány a pince...
Nem mondom hogy így lesz, de lehet:)
Nézd meg Ibizát, akart venni otit 5 300-on, egyszer ránk hallgatott, nem vett, 5 550-nál mérges volt, pedig 6K-ig várta, ott nem dobta volna.
Másodszor meg belevett...
Az nem baj, csak így nem tudjuk, kitől várod a választ:)))
Ricsi Őrmester ..értettem! Jelentem ezentúl jó maci leszek!:)
Tudja kérem a nőcik már csak ilyenek belekotyognak ebbe abba...:)
Csak egy ötlet. Ha kérdezel valakitől, akkor arra válaszolj, és tudjuk, mihez szólsz hozzá:)
huúú, de jó h kivettem a vételi ajánlatot 17720-ról
Jól tettem?:)) Mi a tipp mennyi lesz a mai max?
Annyi?
OK, értem, akkor máshogy számolunk. Nekem, ha megvan a 2,5%, akkor megy rá stop. Ha kiüt, kiüt, nyertem. Ha megy tovább, bővítem, és stop felfelé...
Amit megtanultam már ennyi év alatt, sosem sajnálom, ha egy pozi nyerőben üt ki. Akkor már nagy baj nem ért :)) Majd jön következő lehetőség.
Egyébként bíztam benne, hogy átviszi a 18K-t, de nem tette, így kiütött, ez van:)
17980 volt a csúcs, 17830on a stop. Az kevesebb, mint 1%, nem a nyitáshoz árhoz mérjük általában a stoppot sztm, hanem a papír árfolyamához.:) nekem bőven 1% felett a short stop....
400-on vettem tegnap, azért az nem 1%. Pontosan 2,5%. Ebből kb 1 a brokiér. Ha én többet keresek, ott a stop:)