Short zárva 510-en :))
Az nem baj, csak így nem tudjuk, kitől várod a választ:)))
Ricsi Őrmester ..értettem! Jelentem ezentúl jó maci leszek!:)
Tudja kérem a nőcik már csak ilyenek belekotyognak ebbe abba...:)
Csak egy ötlet. Ha kérdezel valakitől, akkor arra válaszolj, és tudjuk, mihez szólsz hozzá:)
huúú, de jó h kivettem a vételi ajánlatot 17720-ról
Jól tettem?:)) Mi a tipp mennyi lesz a mai max?
Annyi?
OK, értem, akkor máshogy számolunk. Nekem, ha megvan a 2,5%, akkor megy rá stop. Ha kiüt, kiüt, nyertem. Ha megy tovább, bővítem, és stop felfelé...
Amit megtanultam már ennyi év alatt, sosem sajnálom, ha egy pozi nyerőben üt ki. Akkor már nagy baj nem ért :)) Majd jön következő lehetőség.
Egyébként bíztam benne, hogy átviszi a 18K-t, de nem tette, így kiütött, ez van:)
17980 volt a csúcs, 17830on a stop. Az kevesebb, mint 1%, nem a nyitáshoz árhoz mérjük általában a stoppot sztm, hanem a papír árfolyamához.:) nekem bőven 1% felett a short stop....
400-on vettem tegnap, azért az nem 1%. Pontosan 2,5%. Ebből kb 1 a brokiér. Ha én többet keresek, ott a stop:)
Nem engedem el bukóba...
Minek, ha egyszer nyerő...
Ha visszamegy 400 körülre, asszem újra megveszem, ha meg nem, akkor van rajta kb 400 pont.
A kapkodás, és a nyerő pozi stoppal való védése nem ugyanaz. Volt rajta, kiütött, és kész.
ja azért tettél rá 150pontos stoppot, mert nem sürgős...:))) 1% sincs a stoppod:D....
Már mind1 egyébként, mert 830-on kiütött a stop. Most várok, nekem semmi sem sürgős...
detto.
Ricsi: A tegnapi max 17 5xx, valahol itt zárnám a felső régiójában.
résbetöltésre szavazok:)
Bocsi, most olvastam, tegnap vettem 400 körül. És tartom 18K fölött gondolkoznék el...
szintén short, beker 850 kb