Éjjeli mészárlás, kemény JPY, USD erősödés.
Kedden váltanék devizát. Csütörtökön meg felvennem a számláról a valutát.
Varjon. Vagy az mnb vagy az snb avatkozik be. Mindkettö elég mélyen, nagyot már nem bukhat. Valuta vagy deviza?
de ha van valakinek "tuti" tippje én is szívesen veszem...
:DDDD
szia,
ahogy a hazai és nemzetközi hangulatot nézem a forint romlásnak nagyobb az esélye mint az erősödésnek..
lehet egy felpattincs mármint, hogy napon belül vagy 1-1 napra erősödik a forint de kétlem, hogy ezt bárki meg tudja mondani, hogy egyáltalán lesz-e...vagy mikor, ha lesz..
ha nem vált valami horribilis mennyiséget a haverod akkor tök mindegy melyik nap váltja be...persze ez szerintem...
én is hasonló gonddal küszködök csak USD/HUF terén..de nekem még van 3 hetem az utazásomig...addig fel is mehet nem látott magasságokig... de picit vissza is jöhet..
szerintem amíg az EUR/USD nem jut dűlőre egymással addig nem nagyon lesz forint erősödés...ilyen rövid távon meg végképp nehéz megmondani...
fenti biztosan nem sok segítség neked...
de szerintem a "rutinos rókák" ezen a fórumon sem tudnának neked biztatóbbat mondani..
:)
Sziasztok
Egy kis segitseget szeretnek kerni.
Az egyik baratomnak csutortokig legkesobb mindenkepp valtania kene egy kis CHFet HUFert es kerdezte hogy vajon erdemes e varni vagy intezze el hetfon.
Szivem szerint azt mondanam neki hogy varjon meg, hatha szerdaig kicsit visszaerosodik a forint, de en nagyon nem ertek hozza.
Valami tippet tudnatok adni?
Barmi velemenyt elore is koszonok!
Es sorry csak angol billentyum van
Rajzolgattam kicsit, meglepő eredménnyel. Először csak az tűnt fel, hogy az elmúlt két hét olyan ismerős volt, a többi már szinte magától jött. A jövőt nem tudhatom, csak a mintát folytattam. Mindenesetre nekem tetszik. :)
Dehogy értem félre, csak válaszoltam a kérdésedre! :-)
Amúgy grrrrr :-)
Amúgy oandan veszek fel csak hosszú pozikat ahol max 1:50 tőkeáttét van és nincs minimum vétel, tehát vehetek akár 1 euroért is cuccot (de ezt már nagyon rég egyszer kifejtettem.
Viszont kettőnket súlycsoportban összehasonlitani nem lehet, ezt te is tudod!
Én hangya vagyok hozzád képest.
Na most azért kérdezném, hogy a 100k, az nálad 1 lotot jelent, tehát 100000 egységet?
"(-A most nyitott longjaim (mint utólag kiderült korán) mínusz 1500 dollár körül"termeltek" eddig, pedig 1,22 alatt nyíltak, igaz, hogy 300K, mert azért óvatos voltam.-)"
Mert nekem ez igy 1 lotnak, ill. 3 lotnak (a pozid miatt) felel meg ami egyáltalán nem egy eget rengető dolog szerintem.
ennyit simán nyitok én is a tőkémhez képest (amit tudod hogy mennyi)
A fenti hivatkozásból adódóan, akkor nem értem, a kivégzésed.
Have a great weekend and stay very careful out there. The only thing we can guarantee about next week is that it will be extremely interesting.
Félreértés ne essék, nem bántó szándék, vagy kivagyiság miatt tettem fel a kérdést. Csak engem már rég kivégzett volna a piac, ha a múlt héten nyitok longot, mint Te, és nem zárom:) A most nyitott longjaim (mint utólag kiderült korán) mínusz 1500 dollár körül"termeltek" eddig, pedig 1,22 alatt nyíltak, igaz, hogy 300K, mert azért óvatos voltam. Az EURGBP-ben is vaskos bukó van eddig a korán nyitott long miatt, de ott csak 100K-val "okoskodtam", de így is 1K feletti GBP a bukó. De szerencsére a skalpok miatt ez alig látszik a számlán.
Akkor a brókered csak 22h-ig van nyitva a mi időnk szerint.
eurusd long.
Symbol: EURUSD
Description: Euro vs US Dollar
Contract size (1.00 Lot): 100,000
Step: 0.01 Lot(s)
Margin: USD 1196.5
Point Value (1.00 Lot): USD 10
Limit/Stop Level: 5 point(s)
Tick: 0.0001
SWAP (Long): -0.08 point(s)
SWAP (Short): 0.01 point(s)
Open Time: 22.15 GMT Sun
Close Time: 21.00 GMT Fri
Comment: -
Záronál eurlongot akartam nyitni, de elnéztem az órát. Pénteken ti meddig tudtok pozit felvenni eur-ban?
Nem kell ezt tul bonyolitani!!!!!
Az én számlámat szokta volt más is látni, ergo nincs takargatni valom.
Igen longozodttam, nincs ezzel semmi gond!!!
kis pénz kis tőkeáttét, mi lehet a gond?
Hogy miért? , mert most hosszabra befejezetnek véltem az elliotot, és pattanást vártam, ill. várok.
a longok még meg vannak mert finanszirozható, a kis pozi,és a tőkeáttét miatt.
most is tartom az 1,06-os célt hosszabbra!!!!! (nem holnapután)
De szintén várom a felpattanást 1,28 környékéig
18639, 18945, 18950, 18967 ehhez kapcsolodó hozzászólások
Hogy keresek pénzt?
18932-es hozzászólás ahogy elkaptam 27-én délután 1 perces elliotot 4,6 lottal!!!!! igy keresek pénzt :-)
és mindezt te is tudod mennyivel!!! :-)))))
ahogy bemondtam (már nem tudom mikor nem keresem vissza)
anno az 1,25-as célárat, mikor még bőven 1, 35, felett volt !!!
Ahogy anno bemondtam a nikkei célárat, a dow célárat (longokat, post is van fent itt az oldalon róla)
A képlet baromi egyszerű az a felület amin mi nyomjuk divergencia és egyébb miatt longot mutatott.
Tudod jól anno mondtam nem foglakozom a hirekkel csak a TA-val.
Amugy 200-300 ponttal vagyok benne feljebb longrol mint most te, mi ezzel a baj?
Már te is longozodsz.
Nem értelek, nem értem a kérdésedet!!!!
Nem azonos timeframen kereskedünk!!!!!
Nem azonos stratégia szerint nyomjuk