Regisztráció Elfelejtett jelszó

Fx tippek, gondolatok

Re: CHF HUF

#262867 Amatoregy Előzmény: #262843

Varjon. Vagy az mnb vagy az snb avatkozik be. Mindkettö elég mélyen, nagyot már nem bukhat. Valuta vagy deviza?

Re: CHF HUF

#262860 pruntyoke Előzmény: #262843

szia,

ahogy a hazai és nemzetközi hangulatot nézem a forint romlásnak nagyobb az esélye mint az erősödésnek..

lehet egy felpattincs mármint, hogy napon belül vagy 1-1 napra erősödik a forint de kétlem, hogy ezt bárki meg tudja mondani, hogy egyáltalán lesz-e...vagy mikor, ha lesz..

ha nem vált valami horribilis mennyiséget a haverod akkor tök mindegy melyik nap váltja be...persze ez szerintem...

én is hasonló gonddal küszködök csak USD/HUF terén..de nekem még van 3 hetem az utazásomig...addig fel is mehet nem látott magasságokig... de picit vissza is jöhet..

szerintem amíg az EUR/USD nem jut dűlőre egymással addig nem nagyon lesz forint erősödés...ilyen rövid távon meg végképp nehéz megmondani...

fenti biztosan nem sok segítség neked...

de szerintem a "rutinos rókák" ezen a fórumon sem tudnának neked biztatóbbat mondani..

:)

CHF HUF

#262843 ang3lt

Sziasztok

Egy kis segitseget szeretnek kerni.

Az egyik baratomnak csutortokig legkesobb mindenkepp valtania kene egy kis CHFet HUFert es kerdezte hogy vajon erdemes e varni vagy intezze el hetfon.

Szivem szerint azt mondanam neki hogy varjon meg, hatha szerdaig kicsit visszaerosodik a forint, de en nagyon nem ertek hozza.

Valami tippet tudnatok adni?

Barmi velemenyt elore is koszonok!

Es sorry csak angol billentyum van

Re: nincs cím

#262773 kratya Előzmény: #262646

Dehogy értem félre, csak válaszoltam a kérdésedre! :-)

Amúgy grrrrr :-)

Amúgy oandan veszek fel csak hosszú pozikat ahol max 1:50 tőkeáttét van és nincs minimum vétel, tehát vehetek akár 1 euroért is cuccot (de ezt már nagyon rég egyszer kifejtettem.

Viszont kettőnket súlycsoportban összehasonlitani nem lehet, ezt te is tudod!

Én hangya vagyok hozzád képest.

Na most azért kérdezném, hogy a 100k, az nálad 1 lotot jelent, tehát 100000 egységet?

"(-A most nyitott longjaim (mint utólag kiderült korán) mínusz 1500 dollár körül"termeltek" eddig, pedig 1,22 alatt nyíltak, igaz, hogy 300K, mert azért óvatos voltam.-)"

Mert nekem ez igy 1 lotnak, ill. 3 lotnak (a pozid miatt) felel meg ami egyáltalán nem egy eget rengető dolog szerintem.

ennyit simán nyitok én is a tőkémhez képest (amit tudod hogy mennyi)

A fenti hivatkozásból adódóan, akkor nem értem, a kivégzésed.

#262651 Sanguis Előzmény: #262646

Have a great weekend and stay very careful out there. The only thing we can guarantee about next week is that it will be extremely interesting.

#262646 Sanguis Előzmény: #262622

Félreértés ne essék, nem bántó szándék, vagy kivagyiság miatt tettem fel a kérdést. Csak engem már rég kivégzett volna a piac, ha a múlt héten nyitok longot, mint Te, és nem zárom:) A most nyitott longjaim (mint utólag kiderült korán) mínusz 1500 dollár körül"termeltek" eddig, pedig 1,22 alatt nyíltak, igaz, hogy 300K, mert azért óvatos voltam. Az EURGBP-ben is vaskos bukó van eddig a korán nyitott long miatt, de ott csak 100K-val "okoskodtam", de így is 1K feletti GBP a bukó. De szerencsére a skalpok miatt ez alig látszik a számlán.

#262635 Amatoregy Előzmény: #262633

eurusd long.

Symbol: EURUSD

Description: Euro vs US Dollar

Contract size (1.00 Lot): 100,000

Step: 0.01 Lot(s)

Margin: USD 1196.5

Point Value (1.00 Lot): USD 10

Limit/Stop Level: 5 point(s)

Tick: 0.0001

SWAP (Long): -0.08 point(s)

SWAP (Short): 0.01 point(s)

Open Time: 22.15 GMT Sun

Close Time: 21.00 GMT Fri

Comment: -

#262624 Amatoregy Előzmény: #262623

Záronál eurlongot akartam nyitni, de elnéztem az órát. Pénteken ti meddig tudtok pozit felvenni eur-ban?

#262622 kratya Előzmény: #262584

Nem kell ezt tul bonyolitani!!!!!

Az én számlámat szokta volt más is látni, ergo nincs takargatni valom.

Igen longozodttam, nincs ezzel semmi gond!!!

kis pénz kis tőkeáttét, mi lehet a gond?

Hogy miért? , mert most hosszabra befejezetnek véltem az elliotot, és pattanást vártam, ill. várok.

a longok még meg vannak mert finanszirozható, a kis pozi,és a tőkeáttét miatt.

most is tartom az 1,06-os célt hosszabbra!!!!! (nem holnapután)

De szintén várom a felpattanást 1,28 környékéig

18639, 18945, 18950, 18967 ehhez kapcsolodó hozzászólások

Hogy keresek pénzt?

18932-es hozzászólás ahogy elkaptam 27-én délután 1 perces elliotot 4,6 lottal!!!!! igy keresek pénzt :-)

és mindezt te is tudod mennyivel!!! :-)))))

ahogy bemondtam (már nem tudom mikor nem keresem vissza)

anno az 1,25-as célárat, mikor még bőven 1, 35, felett volt !!!

Ahogy anno bemondtam a nikkei célárat, a dow célárat (longokat, post is van fent itt az oldalon róla)

A képlet baromi egyszerű az a felület amin mi nyomjuk divergencia és egyébb miatt longot mutatott.

Tudod jól anno mondtam nem foglakozom a hirekkel csak a TA-val.

Amugy 200-300 ponttal vagyok benne feljebb longrol mint most te, mi ezzel a baj?

Már te is longozodsz.

Nem értelek, nem értem a kérdésedet!!!!

Nem azonos timeframen kereskedünk!!!!!

Nem azonos stratégia szerint nyomjuk